|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 17 січ, 2025 18:12
-
Schmit
-
-
- Заблокований
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 278 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 17 січ, 2025 18:18
stm написав: detroytred написав:Ну ви ж банально підмінили предмет. Мова не про допомогу, а про те, що працювать (виконувати їх функції!!!) за депутата, Зе, вчастину, ТЦК ніхто не буде да і не може. І саме це (цей предмет) обговорюється. А допомогти -- це вже інше. Ваш приклад з ногою і лежу безпорадна недоречний. Допомогти тій дружині -- це вгород вскопати, якщо він їй вкрай потрібен, гроші перечислити і т.д. Вона "розміщує" об'яву ... люди відкликаються.
Детройт, от вас кроме миллиона слов на миллиона слов я уже давно не жду, вы как мой глава дома требуете уважения них не делая по функциональным обязанностям. Это вы кадровый военный, а приказ даёт тумус, а вы статейку из Гугла. Потом нежно удаляете сообщение. Вы такое же ничтожество как и тестер, только постарше.
Во-во. Знов підміна предмету. Тепер на генерація претензій-нападок. І знов на вигадках. Повідомлення я видалив, бо передумав вас чіпати. Наказ МОУ чи мої посилання ролі це не грає ніякої. В данному випадку. От ніякої абсолютно. Навіть навпаки. Бо посилання на основі практик. Накази МОУ та Закон апріорі не можуть бути повними. Їми користуватися треба для визначення скелета, основ. І спростування явних перекручень на місцях. Ви знов вигадуєте дурниці... як ото про списки в наказі по стройовій. У вас там сьогодні свято буде? Детройт дав посилання на статтю, а не на наказ)) Капець капців. Рахуйте краще кількість слів. Це більший мій зашквар.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2129 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 17 січ, 2025 18:26
detroytred написав:Во-во. Знов підміна предмету. Тепер на генерація претензій-нападок. І знов на вигадках. Повідомлення я видалив, бо передумав вас чіпати. Наказ МОУ чи мої посилання ролі це не грає ніякої. В данному випадку. От ніякої абсолютно. Навіть навпаки. Бо посилання на основі практик. Накази МОУ та Закон апріорі не можуть бути повними. Їми користуватися треба для визначення скелета, основ. І спростування явних перекручень на місцях. Ви знов вигадуєте дурниці... як ото про списки в наказі по стройовій.
Основа законодательство. Профи всегда отталкиваются в копании от законодательства, пофиг военный или нет. Вы, допустим(я считаю что изначально), утратили профиль своей работы и возможности "копать". Тем хуже для Вас, Тестер профи в военной теме себя не выставлял, просто ноет о сортах вечно...
-
stm
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 688 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 17 січ, 2025 18:37
stm написав:Основа законодательство. Профи всегда отталкиваются в копании от законодательства, пофиг военный или нет. Вы, допустим(я считаю что изначально), утратили профиль своей работы и возможности "копать". Тем хуже для Вас, Тестер профи в военной теме себя не выставлял, просто ноет о сортах вечно...
Я вражений вашими крітеріями оцінювання. Це круто! Раджу їх впровадити на рівні стандарту. Ще раз по буквах для одарьонних --- для обговорень на форумі цілком достатньо того, що потрапить під руку, і не буде мати помилок в основі. Перегляд посилання на статті дає мені підстави, що вони підходять. Так що не так в тих посиланнях-то? Вкажіть. Замість того, щоб знов пілмінювати предмет. Чим оті посилання перечать наказу МОУ в площині обговорення отого випадку від Дюрі? Хоча))))))) Ізначальний предмет -- до чого ота ваша порада Дюрі і дислексія.' _____________________ Ви в своїй злобі вже загубилися в просторі. Форум, обговорення --- саме для того, щоб люди доповнювали, підказували, виправляли, нагадували. Ви ж і Ко його перетворюєте в хрін зна що. В оцінки учасників, нападки, претензії і т.д. Людина написала дві строчки про випадок, який знає (де "принесіть..." -- принесіть! з донецької обл.), а ви про викладач, кн, діслексію...
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2129 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 17 січ, 2025 19:01
В Харькове микроавтобус и джип, без номерных знаков, подрезали автомобиль таксиста, повредили авто и отвезли в ТЦК
Автомобиль побит и шины проколоты. ремонт авто будет стоить 1,5-2 тыс. долларов. Впоследствии женщина таксиста и адвокат нашли мужчину с побоями в ТЦК.
Полиция не захотела даже оформлять ДТП, они заявили "ничего не видели, ничего не слышали"
Востаннє редагувалось Бетон в П'ят 17 січ, 2025 19:03, всього редагувалось 1 раз.
-
Бетон
-
-
- Подякував: 135 раз.
- Подякували: 317 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 17 січ, 2025 19:02
На болотах все як завжди
-
Бетон
-
-
- Подякував: 135 раз.
- Подякували: 317 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 17 січ, 2025 19:04
yama написав: _hunter написав: yama написав:вкотре хочу обговорити феномен Внутрішньо переміщених осіб призовоного віку , як таке можливо ? на твій дім напали \ його розвалило , втратив все що наживав все життя , а ти просто втік ?
Нет конечно: "отпустил" ситуацию - и пошел новый дом взамен розваленного строить. - что тут обговаривать? Или вы после каждого пожара/землетрясения предлагаете в пожарные/МЧС устраиваться?
вопрос в другом, он тихо удрал, а я из мирного тихого спокойного города Львова, которьій никогда не говорил на русском , и не ждал руский мир, должен идти и мстить за него ? либо же если у него осталось там имущество дом и так далее идти и защищать его землю его имущество ? Как по мне ВПО призовного возраста первьіе кандидатьі на мобилизацию и єто блин логчино , чего я за три моря должен ехать и воевать за его землю\дом ?
1. Не надо врать: "город Львов, которьій никогда не говорил на русском",- прекрасно говорил, а вы и сейчас, вроде, пишете "на русском". 2. "Мстить" вас никто не просит. Речь не о мести, а о защите независимости Украины. Киевская Русь в своё время исчезла именно благодаря тому, что каждый удельный князь дрался за своё княжество да ещё и междоусобицу устраивали. 3. Если вы полагаете, что "мирный тихий спокойный город Львов" сможет существовать как отдельное государство, то хочу вас разочаровать - такого не будет. Он быстро станет чьим-нибудь. Скорее всего, польским. И говорить начнёт по-польски. Честно говоря, думал, что подобная чушь уже выветрилась. Оказывается, нет.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5289 раз.
- Подякували: 4831 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 17 січ, 2025 19:07
detroytred написав: stm написав:Основа законодательство. Профи всегда отталкиваются в копании от законодательства, пофиг военный или нет. Вы, допустим(я считаю что изначально), утратили профиль своей работы и возможности "копать". Тем хуже для Вас, Тестер профи в военной теме себя не выставлял, просто ноет о сортах вечно...
Я вражений вашими крітеріями оцінювання. Це круто! Раджу їх впровадити на рівні стандарту. Ще раз по буквах для одарьонних --- для обговорень на форумі цілком достатньо того, що потрапить під руку, і не буде мати помилок в основі. Перегляд посилання на статті дає мені підстави, що вони підходять. Так що не так в тих посиланнях-то? Вкажіть. Замість того, щоб знов пілмінювати предмет. Чим оті посилання перечать наказу МОУ в площині обговорення отого випадку від Дюрі? Хоча))))))) Ізначальний предмет -- до чого ота ваша порада Дюрі і дислексія.' _____________________ Ви в своїй злобі вже загубилися в просторі. Форум, обговорення --- саме для того, щоб люди доповнювали, підказували, виправляли, нагадували. Ви ж і Ко його перетворюєте в хрін зна що. В оцінки учасників, нападки, претензії і т.д. Людина написала дві строчки про випадок, який знає (де "принесіть..." -- принесіть! з донецької обл.), а ви про викладач, кн, діслексію...
Он не просто викоадач, он научный сотрудник с защитой диссертации. Это человек способный оппонировать по предмету дискуссии и искать аргументы в множестве данных, даже законодательных. Чего я, простите не вижу. Вижу обиды и неспособность, удивление что студент выбрал его как адресата написания отзыва. Тут 2 варианта: либо Дрю напишет любому по доброте душевной, либо таки студент считает его спецом. Спецу не составит труда разобраться в массиве данных. Я и прошу его это сделать для супруги типа "знакомого". Тумус, не вы, массив единственных данных написал коротко. Без тысячи слов )
Востаннє редагувалось stm в П'ят 17 січ, 2025 19:10, всього редагувалось 1 раз.
-
stm
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 688 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 17 січ, 2025 19:07
pesikot написав:И это написал парторг завода на реплику "полководца" в берцах )
сам ЛАД ніколи не визнавав, що був парторгом, так? тому це може бути будь хто- -офіцер кгб, -офіцер итк, -Оперативний уповноважений, чи просто стукач без звання і виплат (добровільно, за правильну характеристику на заводі) -це може бути просто пенсіонер- прихильник р/союзу і отманих хрушей за 10 років на заводі
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3286 раз.
- Подякували: 3324 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: П'ят 17 січ, 2025 19:14
Бетон написав:Автомобиль побит и шины проколоты. ремонт авто будет стоить 1,5-2 тыс. долларов.
От прям почти точно определили стоимость ремонта авто ) А почему не 15-20 тыс $ ? Не дорабатывают в инфо-помойках
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1255 раз.
-
-
Профіль
-
-
2