19 идет ПЕРЕД 68
А число 179 перед 458 , і? Статті протирічать, відміняють одна одну? Чи до чого тут перед і зад? Це ти в Німеччині став таким тормозом чи завжди був?
|
|
![]() _hunter
Ти таки тормоз. Є стаття Конституції , яка вимагає громадянина дотримуватись законів. Не має жодного значення який у неї номер, перший, чи останній. Громадянин має її виконувати. Це основа і початок. Громадянин першим починає порушувати закон. Все інше (можливі порушення з боку держави та інше) - наслідки. Тебе щольц перед кожною щомісячною видачею 500-єврової купюри бʼє по голові , чи ти з дитинства був тупеньким хлопчиком? ![]() ![]() допустим какой то шизик позволяет себе кататься пьяным за рулем , государство говорит ах так пенсии не плачу, зарплаты военным не плачу, тырю бюджет сколько влезет. шизику можно ездить пьяным, а мне беспредельничать низзя? это так не работает, государство должно словить пьяного и наказать по закону, а не гоняться за ним тоже пьяным "потому что он 1й нарушил". Закон - основа государства. нет закона нет государства. Тогда опускаемся в 90е когда законом был пистолет и паяльник.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуПридністров’я погодилося отримувати газ на умовах Молдови
Невизнане Придністров’я погоджується отримати газ через молдавську держкомпанію “Молдовагаз” і готове платити за нього. Про це заявив так званий “президент” регіону Вадим Красносельський. “Для того, щоб якнайшвидше тепло доходило до будинків людей, щоб вони отримали газ і нормальну електроенергію у свої житлові помешкання, і щоб уся соціальна інфраструктура також отримувала зиск від тепла та електроенергії, ми погодилися з пропозиціями керівництва Молдови, починаючи з президента і вище, щоб газ Придністров’ю постачала компанія “Молдовагаз”, – заявив він. Красносельський додав, що “Тираспольтрансгаз” 18 січня направив звернення з цього приводу до Кишинева. При цьому “Тираспольтрансгаз” гарантує оплату доставки.
![]() Новини з полонини!©))1. Виявилось, що колишні побратими, яких були перевели в піхоту рік тому і з якими в мене був втрачений зв'язок... - всі, як один - в сзч.
Як там казали: "Єрмак - тут, Подоляк - тут, Шмигаль - тут..."©😁😁 😁 Йдемо далі... 2. Виявилось, сзчешникам картки/рахунки не блокують. Ба, більше - зарплату і премію виплачують їм до останнього дня перебування в ЗСУ. Йдемо далі... 3. Знайомий хотів теж звільнитись по догляду(за мамою, чи дружиною), де теж РЕАЛЬНО хвора вдома людина... - але ніяк не хоче комісія їй оформити групу. Ба, більше - навіть, знайомий дав грошей(лікарям), щоб все оформили, як треба... Але! Але, навіть, гроші йому повернули через місяць, зі словами: "в нас шалені перевірки - нічого зробити не можемо". Каже, що навіть, 3куя нічого не вирішили. Отаке. ![]() Це ж напевно Марс -ТV транслює?От всі це знають!
От все висвітлюють на всю країну! То чому нічого не намагаються змінити там - "на горі"?! З 29ї хвилини... ![]() расценки в 2р выше. За 3куе рисковать не хотели. И какие могут быть проверки, если часть этих денег идёт наверх? Не может существовать коррупция снизу, чтобы сверху ее не прикрывали. Такого коррупционеров быстро посадят на тюремную диету. Но иногда метла меняется и могут поднять старые делишки.
![]() prodigy
Простите, но у вас всё сводится к вере. К вере в санкции, в развал экономики РФ в ближайшем будущем, к вере в то, что юани и рупии никому не нужны, к вере в победу, к вере в "покращення стану на фронті через деякий час". Всё это хорошо. Но вера это не аргумент, а на вопросы, благодаря чему будет покращення стану через деякий час, вы не отвечаете, а уходите от них. Я был бы рад услышать убедительные аргументы в пользу наших близких успехов и несколько раз задавал эти вопросы. К сожалению, кроме веры "в светлое будущее" ничего не увидел. Причём такая вера почему-то исключительно у тех, кто сам в обозримом будущем на фронт (и вообще в армию) попасть не планирует. ![]() Блин, послушал я речь Трампа и ... захотелось закатать его в бетон. ![]() Я немного офигел. Явные кремлевские мемы были в речи.
|
|