|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 21 січ, 2025 21:19
Успіх написав: wild.tomcat написав: Успіх написав:А давайте "руку на серце" - хіба не за цей уривок з фільму більшість проголосувала? Хіба не це☝️ - хоче НАРОД?! Щоб простий вчитель(підставте сюди - "простий будь-який роботяга") мав достойну зарплату, а чиновники-казнокради - сиділи по в'язницях? Одним словом - хіба не хоче народ - СПРАВЕДЛИВОСТІ???!
отак таким як ви і проїхали по мізках цим фільмом. але ви навіть і не зрозуміли. залишається лише вибрати один з 2х варіантів 1) чи то і правда фільмець непогано з точки зору промивки мізків зроблений 2) чи то з мізкам таки проблема.
==== От накуя оті всі "круть - верті"??? Я ж конкретно поставив питання - хіба не ЦЕ хоче народ?
взагалі то всім по цимбалам хто і що там хоче, кожен може хотіти що завгодно. головне які наслідки того "хотіння" і хто за то все відповідатиме.
-
wild.tomcat
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 282 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 21 січ, 2025 21:19
холява написав:Вы уверены , что он вообще понимает что пишет ? Помните как он, в буквальном смысле слова ,задрочил своим воспаленным мозгом целый форум ?
Я не склонен слишком категорично судить о человеке, которого знаю только через экран. Мы все здесь не такие, как при личном общении. Часто мне кажется, что он не настолько прост, как хочет казаться. Он нас откровенно троллит, а мы дружно ведемся  Впрочем, не публичном форуме не обязательно убедить оппонента (это практически невозможно), достаточно донести свое мнение до читателей, коих значительно больше, чем писателей.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6461 раз.
- Подякували: 21601 раз.
-
-
Профіль
-
-
132
82
38
2
-
tester7336
-
-
- Заблокований
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 21 січ, 2025 21:23
budivelnik написав: ЛАД написав: Banderlog написав:........ Успіх, при всій повазі, Вас треба бити) Юлі, яйценюхи, і порошенки мають досвід державного управління. Те що вони нечисті наруку то понятно, но якщо Вам треба буде вирізати апендицит і буде вибір між хірургом взяточником і чесним актором який зіграв хірурга? Ви кого виберете? та операція то мєлочь, порівняно з керуванням державою 5 років. Окрім того. З чого Ви взяли що він простий хлопець з народу? З якого народу?  чим він заробляв на хліб?
Досвід у них у всех есть, и большой. И какие результати цього досвіду? По-моему, достаточно печальные. Если продолжить вашу аналогию, то выберите ли вы "опытного" хирурга, у которого смертность после операции аппендицита 50%?
В мене є ДОСВІД керівництва своїм бізнесом. ........ Якщо почну висловлювати свою думку де маю досвід який підтверджений рівнем досягнень- тоді молодець (ділюсь досвідом з тими в кого ДОСВІДУ менше) Якщо ж полізу КЕРУВАТИ - тоді ідіот в квадраті. Звідси висновок Досвід-Досвіду не рівня. Яценюк перш ніж потрапити в Премєри України (13 років вчився на Державних посадах)- Міністр Економіки Криму-Перший зам НБУ-Міністр Економіки України- Міністр Закордонних Справ- Голова Верховної Ради- Премєр Міністр України Порошенко перш ніж стати Президентом (20 років вчився на державних посадах)-Депутат ВР-Секретар РНБО- Голова ради НБУ- Міністр Закордонних справ- Міністр Економічного розвитку- президент України Тому може не треба порівнювати однаковим словом ДОСВІД - різне наповнення цього слова
Я и не порівнюю. И какие у них результаты с их великим досвідом (у обоих более, чем достаточный)?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5346 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 21 січ, 2025 21:23
detroytred написав: budivelnik написав:В мене є ДОСВІД керівництва своїм бізнесом. Якщо я почну діяти як воєнпенс- задовбувати оточуючих вимогами в речах я в яких досвіду нема( не залежно читав чи не читав я книжки по цьому питанню) - значить я ідіот Якщо почну висловлювати свою думку де маю досвід який підтверджений рівнем досягнень- тоді молодець (ділюсь досвідом з тими в кого ДОСВІДУ менше) Якщо ж полізу КЕРУВАТИ - тоді ідіот в квадраті. Звідси висновок Досвід-Досвіду не рівня. Яценюк перш ніж потрапити в Премєри України (13 років вчився на Державних посадах)- Міністр Економіки Криму-Перший зам НБУ-Міністр Економіки України- Міністр Закордонних Справ- Голова Верховної Ради- Премєр Міністр України Порошенко перш ніж стати Президентом (20 років вчився на державних посадах)-Депутат ВР-Секретар РНБО- Голова ради НБУ- Міністр Закордонних справ- Міністр Економічного розвитку- президент України Тому може не треба порівнювати однаковим словом ДОСВІД - різне наповнення цього слова
В твоїй логиці, що тут не обмін думками, обговорення, а "задовбування оточуючих вимогами", то ти отой самий ідіот і є.
Для того щоб ОБМІНЮВАТИСЬ думками - треба їх хоча б мати. Робити висновки на основі того що когось прочитав але тим що прочитав ніколи навіть близько не займався-це не обговорення Це накидування лайна на вентилятор, яке ЗАВАЖАЄ реально обговорити. detroytred написав:Досвіду стосовно розвитку що країни, що ринку країни в тебе нуль.
Так зверни увагу Я на відміну від тебе в цьому питання ПОСЛІДОВНИЙ. Там де податк, або створення/розширення ринку - я приймаю участь в обговоренні і навіть частенько пробую НАВЯЗАТИ своє бачення цього питання. А обговорювати дії Президента чи ще когось -якось не збираюсь. Можк висказати свою думку типу Ющенко і Порошенко -кращі Президенти від Кучми і Кравчука які в свою чергу кращі від Бандюковича... Або Дії Зеленського мені не подобаються... і все, адже на відміну від теоретиків я знаю що ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ лежить на тих хто ПРИЙНЯВ рішення, а не на тих хто РАДИВ detroytred написав:З піснями про вимоги до інших тут постійно лізе визначена група. Саме з вимогами до інших.
Якщо я платив і плачу податки а 10 млн не платило і не збирається - я маю право ВИМАГАТИ від них перестати мене обкрадати? Адже те що я і інші платники заплатили - розділяється між усіма. Тобто ті хто не платить ті у виграші. detroytred написав:Обмін же думками за самими різними темами... Навіть про ковід. Хоч лікарів тут один-два. Про космос навіть можна. Хоч з космонавтикою тут ніхто не пов'язаний. Ти склав черговий єралашик.
Є накидання лайна на вентилятор.. воно ж інформаційний шум( розповсюдження інформації в якій немає власного досвіду)... - ці речі обговоренню ЗАВАЖАЮТЬ.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 21 січ, 2025 21:24
Успіх написав:Я ж конкретно поставив питання - хіба не ЦЕ хоче народ?
Ви їх запитайте: "А хто зробив так (такі умови), що народ побачив пошук справедливості в обличчі саме Зе? Не в Гройсмані, не Гриценко, не в Порошенко, не в ..., а саме в Зе? Вийдуть на самого Порошенка. Нехай і з Коломом та Ко.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
budivelnik написав: ЛАД написав: Banderlog написав:.............. Успіх, при всій повазі, Вас треба бити) Юлі, яйценюхи, і порошенки мають досвід державного управління. Те що вони нечисті наруку то понятно, но якщо Вам треба буде вирізати апендицит і буде вибір між хірургом взяточником і чесним актором який зіграв хірурга? Ви кого виберете? та операція то мєлочь, порівняно з керуванням державою 5 років. Окрім того. З чого Ви взяли що він простий хлопець з народу? З якого народу?  чим він заробляв на хліб?
Досвід у них у всех есть, и большой. И какие результати цього досвіду? По-моему, достаточно печальные. Если продолжить вашу аналогию, то выберите ли вы "опытного" хирурга, у которого смертность после операции аппендицита 50%?
В мене є ДОСВІД керівництва своїм бізнесом. ............ Якщо почну висловлювати свою думку де маю досвід який підтверджений рівнем досягнень- тоді молодець (ділюсь досвідом з тими в кого ДОСВІДУ менше) Якщо ж полізу КЕРУВАТИ - тоді ідіот в квадраті. Звідси висновок Досвід-Досвіду не рівня. Яценюк перш ніж потрапити в Премєри України (13 років вчився на Державних посадах)- Міністр Економіки Криму-Перший зам НБУ-Міністр Економіки України- Міністр Закордонних Справ- Голова Верховної Ради- Премєр Міністр України Порошенко перш ніж стати Президентом (20 років вчився на державних посадах)-Депутат ВР-Секретар РНБО- Голова ради НБУ- Міністр Закордонних справ- Міністр Економічного розвитку- президент України Тому може не треба порівнювати однаковим словом ДОСВІД - різне наповнення цього слова
Я и не порівнюю. И какие у них результаты с их великим досвідом (у обоих более, чем достаточный)?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5346 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
ЛАД написав:И какие у них результаты с их великим досвідом (у обоих более, чем достаточный)?
Я вважаю що КРАЩІ ніж результати тих в кого НЕМА досвіду. А те що особисто Вам не подобається... так мені також не подобається ваше зачарування педерацією .. і що ?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 21 січ, 2025 21:26
Успіх написав: Сибарит написав:Хочет. Причем часто в извращенной форме. Справедливость - это осознание индивидуумом того, что он получает достаточно благ по сравнению с другими. Это утопия. Особо обостренное "чувство справедливости" приводит только к дополнительным проблемам в поисках компромиссов. Относительно достижим компромисс, когда под справедливостью понимается полная уравниловка, но при этом сильно страдают целесообразность и логика.
Ну раз так, то потрібно отакі наступні дії: (і тут хоч 3-5 пунктів від Вас) Зможете?
Пунктов чтобы что? - чтобы прекратились разговоры об абстрактной справедливости? - чтобы представление о справедливости у всех совпало? - чтобы все стали довольны жизнью? - чтобы перестали завидовать более успешному соседу? - чтобы перестали категорично судить о вещах, в которых ни ухом, ни рылом?
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6461 раз.
- Подякували: 21601 раз.
-
-
Профіль
-
-
132
82
38
2
Додано: Вів 21 січ, 2025 21:28
fler написав: Banderlog написав: Прохожий написав:переговоры о чем? о капитуляции? чтобы что?
Щоб закінчилась війна. До якого моменту на вашу думку варто воювати нам щоб почати переговори?
З якого переляку ви вважаєте, що переговорів немає? Моя думка, що вони йдуть і вже давно. Станом на сьогодні рф домоглася, щоб Україну не брали в НАТО і взагалі це питання зняли з порядку д.
питання про нато не було в порядку денному. Хто вам обіцяв нато? З такого шо вони говорять шо переговори заборонені ВСІМ. З такого шо криють матом в прямому ефірі. І головне, з такого що всі нитки через які можно контачити обірвані. Од медведчука до фірташа і зараз новінського. Це закінчиться тим, що договоряться за нас і наші інтереси будуть враховані в останню чергу.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 90 раз.
-
-
Профіль
-
-
1