Господар Вельзевула написав:У меня такое ощущение,что пока рашка все 4 области не заберет,оно не успокоится.
хоть один обл.центр забрали в 2022-2024? Харьков под боком, Херсон подержали в руках и скинули. Чернигов могли взять и даже на окраины заходили. Это не за территории война. Обл.центры им не нужны, это содержать большую инфраструктуру за счет русского бюджета (налогоплательщики ж разбегутся с оккупацией). им нужны уступки другого рода.
yanyura написав:Здесь была дискуссия по Указу Трампа (причем в большинстве "Все пропало! Пора сдаваться!")
ПЕРЕОЦЕНКА И ПЕРЕСТРОЙКА ИНОСТРАННОЙ ПОМОЩИ США
Читаю Указ:
Раздел 3. (a) 90-дневная пауза в оказании помощи США в целях развития для оценки эффективности программ и соответствия внешней политике США. Все руководители департаментов и агентств, отвечающие за программы помощи США в целях развития, должны немедленно приостановить новые обязательства и выплаты средств помощи в целях развития иностранным государствам и реализующим неправительственным организациям, международным организациям и подрядчикам в ожидании проверок таких программ на предмет эффективности программ и соответствия внешней политике США, которые должны быть проведены в течение 90 дней с момента настоящего распоряжения. Управление по управлению и бюджету (OMB) должно обеспечить соблюдение этой паузы посредством своих полномочий по распределению. ...
холява написав:с такими зепредентами и враги не нужны.
А що , краще підняти руки до гори і вимовити " ми все зрозуміли , берить нас з Бетоном "- ми готові на прибирання снігу від самої камчатки до уралу ?
Краще сдохнути у бою , чим повірити ввпутіну ....
вы же не сдохли) а другим говорите что это лучше. нехорошо.
лучше сменить зе на кого адекватного. ок выборы невозможны, пусть сам пойдет в отставку и рада решит кто наиболее компетентен на этой должности.[/quote]
.... ну вибачай , я все для того робив , але не сталось ... ....краще слухати оповідання долярчика , про те що він дбав про майбутьнє України коли увесь форум за..ав своїми повідомленнями ... ... ти, вночи мені показався більш адеватним ... Ну ,покажи мені як можна зараз поміняти когось ?
.. і ще , коли я казав що краще сдохнуть у бою , я мав на увазі тільки себе , бо такі як ти , шляпа ,барабан , вадюля, хуянтер ,і т.д. краще сдохнуть на прибиранні сніга ...
«Близько 100 кримінальних кейсів зараз готуються командою Трампа на перших осіб України, включаючи Зеленського, Єрмака та інших», — активістка Барабаш «За все буде покарання і сподіваюсь Зеленський більше ніколи не буде кандидатом в президенти», — написала у фейсбук голова громадської організації «Спротив», яку запросили на інавгурацію Трампа.
я ждал этого. он будет первым, кто сядет в тюрьму. надеюсь вся шобла тоже
Так це і є страхування від США на випадок відмови Зе і Ко від переговорів. Витягнуть кримінальні справи, і поставлять ультиматум, або-або. І, це спрацює на 100%. Практичний робочий варіант як заставити слухатись.
budivelnik написав:....... В мене не має культу грошей. Я взагалі живу в комунізмі ( правда в якійсь початковій його стадії-хоча точно кращій ніж воєнний комунізм 1920 і розвинутий соціалізм совка) Не повіриш , в мене в гаманці навіть гроші рідко валяються. Є карточки( корпоративні), тому якщо щось поточного захотів( не знаю якийсь хавчик, чи ресторанчик чи розваги) - то купив не дивлячись на ціну. Зараз не вистарчає подорожей... .........
budivelnik написав:
Wirująświatła написав:....... а как среднестатистический украинец пожить, слабо?
Якщо по рівню споживання - то я так і живу. ........
Сміх без причини - ознака дурачини... ТМ ( с) Народна мудрість Отже по порядку 1 Я не хожу по магазинам, не переживаю за відсутність чогось ( бо в мене є все що мені треба ( крім здоровья але й на це не жаліюсь), не буваю голодний, не дістаю оточуючих по питанню що мені від них щось треба ... тобто не обмежую себе ні в чому з того що мені потрібно. Так, в мене відсутня яхта.. але вона мені без потреби , я й без неї нормально себе почуваю Не ношу ролекс.. бо й на телефоні час можна взнати з такою ж точністю Не пишу паркером - бо набір з чотирьох різнокольорових ручок- закриває мені все що треба при писанні Не заморочуюсь з чистим одягом/білизною - бо відкрив шафку а там все є. Шматок сала не поміняю на фуагра чи рибу фугу... То чим цей комунізм відрізняється від того що обіцяли совкам комуністи? 2 Тепер по питанню -живу так само як пересічний.... На сімю з двох працюючих дорослих і одної студентки на поточні розходи йде 40000 грн/місяць.. Так два електромобіля при пробізі в 2000 км/місяць - зїдають якихось 1500 грн за електрику Так сильно утеплена квартира дозволяє на рік використати на опалення/гаряча вода/приготування їжі - 1800-2000м3 газу, а так як це не кооператив то інших трат крім вивезення сміття- немає
То чого ржеш комуняко? І так далі і тому подібне - це практично комунізм