Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1209712098120991210012101 ... 14683>
Повідомлення Додано: Чет 23 січ, 2025 20:27

prodigy написав:
  Banderlog написав:чому не смішно? Невже ти думаєш що вся кааліція залізобетонна? )

до чого тут коаліція влади, коли ти навів приклад юлі, разумкова
припустимо, молода команда Трампа (яка ненавидить Зе) вирішила за допомогою
грошей підтримати оппоцизію до влади (Юлю і Разумкова)

до чого тут популярність в народі? Це не під всеукраїнські вибори а під опору зеленського в вру.
я пишу що єдність навколо презедента стає примарною і навів приклад людей під яких можно переформатувати більшість у вр.
За якийсь заводик то не я, то в телеграмі реальна війна. https://t.me/voynareal/107890?single
Наступний хід од влади має бути, прищемлення всяких антикорупціонерів і грантоїдів.
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 23 січ, 2025 20:29

_hunter
Вы уж определитесь, на какой именно вопрос я должен вам ответить. Здесь, в первой цитате вы приводите цитату andrijk777, на вопросы которого я должен ответить. Ответил.
Теперь во второй вы приводите еще и buratinyo. Кто будет в следующей цитате?
yanyura

Подякував: 2048 раз.
Подякували: 1536 раз.

Профіль

7
Повідомлення Додано: Чет 23 січ, 2025 20:32

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЗСУ спростували заяву Безуглої, нібито Сирський отримав 19 млн грн премії: виплатили 426 військовим
Дані про нібито багатомільйонні премії для керівників української армії не відповідають дійсності — суми стосуються преміальних фондів, з яких виплачуються кошти бійцям як заохочення. Про це повідомило Управління стратегічних комунікацій Апарату головнокомандувача ЗСУ.
Слідкуйте за перевіреними новинами тепер і у WhatsApp

Напередодні нардепка Мар'яна Безугла опублікувала допис у Facebook і заявила про нібито багатомільйонні премії для генералітету. Обраниця додала скриншот, у якому було зазначено, що командувачі можуть нагороджувати військовослужбовців грошовою премією у межах визначених сум. Проте і Безугла, і частина медіа поширили ці дані як "премії генералітету".

А хто ? А хто це спочатку приніс на форум пост від Безумної
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 23 січ, 2025 20:32

ЛАД написав:
  yanyura написав:
  Бетон написав:Имеет право проверять только если гражданин что-то нарушили

https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1456-2021-%D0%BF#n8

Пункт 7

Так что проверять не имеют право просто так

Читаем весь пункт, а не выборочно:

7. Уповноважена особа має право вимагати в особи пред’явлення нею документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України чи спеціальний статус особи, у таких випадках:
...
якщо існує достатньо підстав вважати, що особа вчинила або має намір вчинити правопорушення;

Уклонение от прохождения сверки в ТЦКиСП правонарушение? Если "да", то имеет право, если "нет", не имеет права.

Статья 17

Ніхто не зобов'язаний доводити свою невинуватість у вчиненні злочину. Обвинувачення не може ґрунтуватися на доказах, одержаних незаконним шляхом, а також на припущеннях. Усі сумніви щодо доведеності вини особи тлума- чаться на її користь.

Я например, можу вважати шо вы коррупционер. Покажите мне ваш сейф.

Полуправда хуже вранья

Никто не имеет права даже в особливий період ничего проверять без доказательства нарушения. Точка

Проверка документов не то же самое, что проверка сейфа.
Проверка документов не обвинение "у вчиненні злочину".
Проверка документов, тем более в военное время, считаю, допустима.

Можете считать что угодно.
Для начала нужно подумать, что такое проверка. Проверка чтобы что?
Вас останавливают каждый час, тормозит, ограничивают в свободе передвижения.
Вас остановили на автомобиле без причины. И начинают "проверять " чтобы найти эту причину.

Я хочу зайти и потрусить вашу квартиру, может я найду что-то интересное, а вас привлеку к ответственности.

Пожалуйста, в таком то возрасте, нужно немножко думать

как останавливают в сша.
Первым словом инспектор спрашивает всегда: вы знаешь почему я вас остановил? Это первый вопрос. И отвечает, потому что вы нарушили то-то. И только потом он просит документы.
Он их просит не просто так, а с целью оформить протокол, чтобы не задерживать гражданина блин
Востаннє редагувалось Бетон в Чет 23 січ, 2025 20:34, всього редагувалось 1 раз.
Бетон

Подякував: 191 раз.
Подякували: 406 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 23 січ, 2025 20:33

yanyura

единий марафон -з березня 2022 не дивлюсь
взагалі не дивлюсь тв канали більше 5 років(ніякі),
окрім спорт (останнім часом і спорт також), бо дивитися на гру ДК чи Шахтаря без валідолу неможливо (краще подивитись короткі обзори на ютубі)

для себе вибрав канал Nexta (у них коротні відео в ранці ввечері),
https://www.youtube.com/watch?v=ss0Ll_EMTmo
канал Freedom
https://www.youtube.com/watch?v=8w14ISE9CrQ

сітуацію по фронту гарно розкладає Майк Накі
https://www.youtube.com/watch?v=Zg5qCmCg3EA
або канал Фабрика Новин (Василя Пихньо), Василь дуже емоційно сприймає наші невдачі,
часто він просто з вологими очами розказує про стан

читаю коротку стрічку новим на сайті Unian, abo Ukrnet
https://www.unian.ua/
https://www.ukr.net/
Востаннє редагувалось prodigy в Чет 23 січ, 2025 20:39, всього редагувалось 1 раз.
prodigy

Подякував: 3326 раз.
Подякували: 3341 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Чет 23 січ, 2025 20:35

yanyura написав:
  Banderlog написав:
  yanyura написав:
По второму есть статья 90 Конституции, согласно которой Президент может досрочно прекратить полномочия ВР и перечислены 3 основания для этого.
зараз розпустити парламент можно тільки через 2 місяці якщо розпустять уряд а парламент новий не сформує?

Давайте не рассматривать сферического коня в вакууме. Во время войны, при военном положении, распускать ВР никто не будет, тем более отправлять в отставку весь КМ. Могут назначить новых министров (что и делается), но не весь КМ.

чому ж не розглянути коня?
Навіть якщо задньої ноги у нього нема :lol:
Ми ж чисто теоретично розглядаєм чи може трамп вплинути на єдність нашого політикуму в підтримці відмови від переговорів і які контрміри може прийняти українська влада.
Залишаючись в рамках дічого законодавства.
Banderlog

Подякував: 115 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 23 січ, 2025 20:37

Banderlog написав:
  prodigy написав:
  Banderlog написав:чому не смішно? Невже ти думаєш що вся кааліція залізобетонна? )

до чого тут коаліція влади, коли ти навів приклад юлі, разумкова
припустимо, молода команда Трампа (яка ненавидить Зе) вирішила за допомогою
грошей підтримати оппоцизію до влади (Юлю і Разумкова)

до чого тут популярність в народі? Це не під всеукраїнські вибори а під опору зеленського в вру.
я пишу що єдність навколо презедента стає примарною і навів приклад людей під яких можно переформатувати більшість у вр.
За якийсь заводик то не я, то в телеграмі реальна війна. https://t.me/voynareal/107890?single
Наступний хід од влади має бути, прищемлення всяких антикорупціонерів і грантоїдів.

антікорупція це добре, переймаюсь тільки фронтом
ткц, бусіки -мені ні цікавить
prodigy

Подякував: 3326 раз.
Подякували: 3341 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Чет 23 січ, 2025 20:39

yanyura написав:Выборы Президента Украины - Статья 103. Она не входит в число запрещенных для ограничения.

Это какая-то юридическая гимнастика? Какое отношение "права и свободы" имеют к выборам Президента? Конституция четко говорит когда выборы Президента должны состоятся и ни один закон не может их отменить. Выборы в ВРУ не проводятся благодаря прямой норме КУ, а не "креативному толкованию" статьи об ограничении прав и свобод. Права и свободы ограничивать можно, а, вот, выборы Президента не проводить нельзя, но Конституция у нас же "на паузе"... даже те ее статьи, которые "на паузу" нельзя ставить во время военного положения.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 23 січ, 2025 20:40

Бетон написав:как останавливают в сша.
Первым словом инспектор спрашивает всегда: вы знаешь почему я вас остановил? Это первый вопрос. И отвечает, потому что вы нарушили то-то. И только потом он просит документы.
Он их просит не просто так, а с целью оформить протокол, чтобы не задерживать гражданина блин

А в США сейчас военное положение ? Нет, то зачем полуправда от тебя

Далее, ты сейчас кипятком писаешься от Трампа и Маска

Но Трамп хочет выслать всех нелегалов, просто всех.
Но, по твоим словам, должны быть доказательства, что они нелегалы

А как, без проверки документов, выяснить что они нелегалы ?

Ты или трусы надень или штангу с головы убери :)
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 23 січ, 2025 20:40

yanyura написав:_hunter
Вы уж определитесь, на какой именно вопрос я должен вам ответить. Здесь, в первой цитате вы приводите цитату andrijk777, на вопросы которого я должен ответить. Ответил.
Теперь во второй вы приводите еще и buratinyo. Кто будет в следующей цитате?

Вы, если суть разговора сразу не уловили -- пожалуйста, прочитайте всю цепочку несколько раз.

Отвечать нужно на ОБА вопроса :lol:
Точнее buratinyo задает контекст, а andrijk777 задает вопрос:
  andrijk777 написав:
  buratinyo написав:... на президента Украины, действующего в строгом соответствии с Конституцией Украины?

:D :D :D
Де в Конституції написано що можна не проводити вибори в період воєнного стану?

А вот про выборы Рады -- никто не спрашивал. Зачем вы решили на это "вопрос" отвечать -- это еще один вопрос. :lol:
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 1209712098120991210012101 ... 14683>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей