Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1210712108121091211012111 ... 14631>
Повідомлення Додано: П'ят 24 січ, 2025 11:41

prodigy А що Ви хочете почути?
От візьмемо мене: я маю відстрочку за роботою, а якщо б не мав, то іншими способами б ухилявся. Я чудово розумію, що на фронті за кілька днів я 200 чи 300.
Фронту трохи допомагаю, скоріш для чистоти совісті: доначу знайомим на збори десь 5% свого доходу.
Я б звісно хотів повної перемоги України, чи, як мінімум, стійкого миру з гарантіями. Якщо цього не буде, то я буду боротись за те, щоб покинути Україну.
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 24 січ, 2025 11:48

Дюрі-бачі написав: я буду боротись за те, щоб покинути Україну.

8)
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 24 січ, 2025 11:50

fler написав:
  Letusrock написав:
  prodigy написав:5.Досить мала група (6-7 форумчан), які бажають перемоги, а не капітуляції, тому роеально розуміють, що війна буде тривати по пре всі заяви Трампа, бо такова ситуація, що путін відчуває свою сили. Треба позбавити цього маняка сили. Допомога військовим всіма можливостями.

тільки ви забули додати що ця мала група або порішали відстрочку, або не той гендер або 60+, саме тому для них не проблема "бажати тільки перемоги" і "війна на роки"

Я стільки чула про закінчення війни за 24 години, а потім за 100 днів... Тепер чую про необхідність мобілізації 18-25. Для чого? Війна ж закінчиться вже менше ніж за 100 днів? Отож, fox76й.

Шо "фокс76" ?? :mrgreen:
Фокс76? Фокс76 навіть у оптимістичному 2022 що йому не потрібен Крим з репараціями ціною стражданнь українців. У 2023 питав чого затягуєте з перемовинами , хочете дочекатися Трампа якого ж самі ненавидите і якого неодмінно оберуть ? Фокс ніколи ніде не писав що Трамп принесе мир кращий ніж пропонував Кісінджео - з НАТО по лбз. Фокс тільки писав що Трамп краще за демократів які як космічні кораблі бороздять всесвіт демократії, надаючи 20% від потреб і ні в чому собі не відомояйте, контргасиупайте хоч до владивостока'. Трамп вже перевершив очікування наполегливо роблячи заяви про необхідність завершення війни яка не має ніяких перспектив
fox767676

Подякував: 400 раз.
Подякували: 178 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 24 січ, 2025 11:51

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Народ должен отдавать долг на фронте а власть имущие жировать?
Такая концепция этой войны у наших?

Детектив Денисюк звільнився з НАБУ: Виявили кричущі факти корупції на дронах, але підозри так і не було

https://inforesist.org/ua/detektiv-denisyuk-zvilnivsya-z-nabu-viyavili-krichushhi-fakti-korupcziy-na-dronah-ale-pidozri-tak-i-ne-bulo/

"...Нам говорять ловити “велику рибу”. Але коли ця риба та інші потенційні “великі риби” вже на крючку, і ми просимо допомогти її “тягнути”, починають відбуватися дивні речі, на кшталт тих, що я описав вище. І ці речі не мають логічних і вичерпних пояснень.

То чи потрібна тоді вам ця “велика риба”?..."
tester7336

Заблокований
Подякував: 11 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 24 січ, 2025 11:57

Re: Напад росії і білорусі на Україну

https://foreignpolicy.com/2025/01/22/uk ... diplomacy/

Тут прописали прийнятні сценарії для України, про які я писав неодноразово:
1) 5 стаття НАТО на території крім окупованих областей
2) Прямі гарантії США та ЄС + ядерна парасолька

А тим часом Трамп хоче поправку до конституції, щоб його могли втретє обрати президентом .
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 24 січ, 2025 12:02

ЛАД написав:Вряд ли получили бы распространение идеи: "Я налоги заплатил и пусть государство заботится, как меня защитить, это его проблемы".

Если государство не может защитить, то пусть не мешает защититься самому и уехать в безопасную страну. Проблема в том, что государство декларирует одно в той же Конституции, а в реальности требует от тебя идти и защищать государство и власть, причем требует это не от всех граждан, как требует та же Конституция, а лишь от тех, кого оно считает третьим или четвертым сортом. У одних есть лишь сплошные обязанности, а других - лишь права. И при этом мы все - граждане одной и той же страны.

Да, поколения украинцев выросли при мире и уже скоро 30 лет как мы живем при Конституции, которая гарантирует нам равенство (оставшееся на бумаге, как оказалось). Мы - не Израиль, где поколениями живут в войне и где все в этой войне участвуют. Когда тебе 30, 40, 50, то сложно поменять свое мировоззрение. Когда миллионам можно все и от них государство абсолютно ничего не требуют, а тебе говорят, что Конституция на паузе, поэтому иди и рискуй своей жизнью и здоровьем, то возникает закономерный вопрос: "С какой стати? Почему у меня есть какие-то долги, а у миллионов других их нет? Мы не в одной стране родились и живем?".

Просто, сейчас и Вы и многие другие хотите действовать методами военной целесообразности, но абсолютно нормально и то, что многие не хотят такие методы принимать. Либо мы все в одной лодке, либо мы каждый в своей.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 24 січ, 2025 12:02

Чесність - завжди вітається!©

Дюрі-бачі написав:prodigy А що Ви хочете почути?
От візьмемо мене: я маю відстрочку за роботою, а якщо б не мав, то іншими способами б ухилявся. Я чудово розумію, що на фронті за кілька днів я 200 чи 300.
Фронту трохи допомагаю, скоріш для чистоти совісті: доначу знайомим на збори десь 5% свого доходу.
Я б звісно хотів повної перемоги України, чи, як мінімум, стійкого миру з гарантіями.
Якщо цього не буде, то я буду боротись за те, щоб покинути Україну.
+100500!!!👍
От, саме так - ЧЕСНО(!!!) мали б тут відповідати ВСІ форумчани, а не "круть-верть"!
Успіх

Заблокований
Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: П'ят 24 січ, 2025 12:04

]Letusrock

тільки ви забули додати що ця мала група або порішали відстрочку,

А «інша група» не виходить з хати, бо на порозі квартири капкани? Чи все ж так само живе звичним життям від якого дуже втомилась? Чи може вона на фронті?
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2443 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: П'ят 24 січ, 2025 12:04

АндрейМ написав:
  ЛАД написав:Вряд ли получили бы распространение идеи: "Я налоги заплатил и пусть государство заботится, как меня защитить, это его проблемы".

Если государство не может защитить, то пусть не мешает защититься самому и уехать в безопасную страну. Проблема в том, что государство декларирует одно в той же Конституции, а в реальности требует от тебя идти и защищать государство и власть, причем требует это не от всех граждан, как требует та же Конституция, а лишь от тех, кого оно считает третьим или четвертым сортом. У одних есть лишь сплошные обязанности, а других - лишь права. И при этом мы все - граждане одной и той же страны.

Да, поколения украинцев выросли при мире и уже скоро 30 лет как мы живем при Конституции, которая гарантирует нам равенство (оставшееся на бумаге, как оказалось). Мы - не Израиль, где поколениями живут в войне и где все в этой войне участвуют. Когда тебе 30, 40, 50, то сложно поменять свое мировоззрение. Когда миллионам можно все и от них государство абсолютно ничего не требуют, а тебе говорят, что Конституция на паузе, поэтому иди и рискуй своей жизнью и здоровьем, то возникает закономерный вопрос: "С какой стати? Почему у меня есть какие-то долги, а у миллионов других их нет? Мы не в одной стране родились и живем?".

Просто, сейчас и Вы и многие другие хотите действовать методами военной целесообразности, но абсолютно нормально и то, что многие не хотят такие методы принимать. Либо мы все в одной лодке, либо мы каждый в своей.

потім СП: "я не посилало" і "нічєго нє должно" "у вас не така бамашка не так аформлена"
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 24 січ, 2025 12:06

Дюрі-бачі написав:https://foreignpolicy.com/2025/01/22/ukraine-russia-war-ceasefire-security-guarantees-future-diplomacy/

Тут прописали прийнятні сценарії для України, про які я писав неодноразово:
1) 5 стаття НАТО на території крім окупованих областей
2) Прямі гарантії США та ЄС + ядерна парасолька

.

Це запропонував Кісінджер у 2022. Подоляк зі своєю шпаною обматюкав Кісінджера, представивши українців тупими хамами.Світова еліта цього ніколи не пробачать, і вже таких пропозицій не зробить
fox767676

Подякував: 400 раз.
Подякували: 178 раз.

Профіль

#<1 ... 1210712108121091211012111 ... 14631>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор