|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 25 січ, 2025 22:43
Shaman написав: холява написав: Shaman написав:а з приводу загального рахунку - й тут винен, й там вже почав в борг державі залазити. але хоче повернутися до України лише, коли тут все налагодиться. ну й як найхитріший - має надію списати всі борги - не вийде  ти головне повертайся, а ми тут порахуємо, хто кому винен 
А навіщо його вертати ? Чи йому вертатися ? Він потрібен Німеччині. Ви же розумієте , працювати в Україні він не буде , йому ще при народженні винні . Краще хай радує інших .
ти вже вирішив як - на будівництві чи розкладаючи товар в магазинах?
холява санитаром, вроде, работает. Но если денег не хватит -- может и вашим советом воспользоваться 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 25 січ, 2025 22:46
fler написав: andrijk777 написав:..Цим зловживають жінки. Вони вважають що мужчина повинен йти і "захищати", тому що він мужчина.
Пробачте за тупість, але хіба більшість чоловіків не вважають, що жінки не повинні йти воювати? Чи може ви бачили у ворожих БТРах чи танках жінок? Чи кацапки десь зустрічались серед бойових пілотів? Може бойових буряток в окопах бачили, нє? Тоді з якого переляку наші жінки повинні йти воювати з кацапськими чоловіками? 
я так думаю та більшість чоловіків які вважають що жінка не повинна йти воювати то вони також вважають що жінка повинна сидіти дома та ублажати чоловіка коли той повернеться додому з роботи. тільки я не розумію чому одні слова ви виконуєте а інші ні.
-
tester7336
-
-
- Заблокований
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 25 січ, 2025 22:58
-
Господар Вельзевула
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 25 січ, 2025 23:07
tester7336 написав: fler написав:Пробачте за тупість, але хіба більшість чоловіків не вважають, що жінки не повинні йти воювати? Чи може ви бачили у ворожих БТРах чи танках жінок? Чи кацапки десь зустрічались серед бойових пілотів? Може бойових буряток в окопах бачили, нє? Тоді з якого переляку наші жінки повинні йти воювати з кацапськими чоловіками? 
я так думаю та більшість чоловіків які вважають що жінка не повинна йти воювати то вони також вважають що жінка повинна сидіти дома та ублажати чоловіка коли той повернеться додому з роботи. тільки я не розумію чому одні слова ви виконуєте а інші ні.
tester7336, no comments 
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 25 січ, 2025 23:23
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Суб 25 січ, 2025 23:25
sashaqbl написав:Чомусь кожен щиро впевнений, що в тилу з нього користі більше ніж на фронті. А з інших навпаки - на фронті більше ніж в тилу. Але чи так це насправді???
для цього потрібно всіх прогнати через фронт. а не придумувати різні сорти які не можуть туди потрапити.
-
tester7336
-
-
- Заблокований
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 26 січ, 2025 00:19
Vadim_ написав: ЛАД написав:........ ЛАД написав:P.s. Была тут когда-то Оксанаанахо.
........ Я помню. Но это был хоть и придуманный, но интересный и последовательный, непротиворечивый персонаж, весьма привлекательный. Недаром Чай начал клинья подбивать. А наш "борец с системой", похоже, творение "группы товарищей" с весьма разной подготовкой.
Многих и не припомним , Трибэка была , кого только небыло ..., где они...
Много было толковых и приличных людей. Кто-то давно уехал, кому-то просто надоело, кто-то устал от постепенно разгоравшейся ругани на форуме. Были споры, порой весьма горячие, но злобы и оскорблений было гораздо меньше. Столько оскорблений, сколько за последние годы на форуме, я за всю жизнь не слышал. В лицо, может, и не решились, а на форуме анонимно ...
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 26 січ, 2025 00:36
Hotab написав:Я ж и говорю, до наличия хотя бы одной женщины на трамвае, у вас будет «еще не все»
Да, что же Вас так триггерят женщины? Вы заметили, что я пишу о «гражданах», а не «женщинах» или «мужчинах»? И Конституция говорит о «гражданах». У «граждан» есть права и обязанности, а не у «женщин» или «мужчин». Если Вы не считаете женщин гражданами, так и скажите. Не лицемерьте. А то Вы всё обо мне. Я всего лишь хочу таких же прав и привилегий, которые есть у других граждан Украины. Конституция даёт мне на это право. Это Вы по какой-то непонятной мне причине начинаете делить граждан по половому признаку. Hotab написав: А что касается меня , так вы как всегда в штангу, вам хватит 1/10 того что был я, глядишь с вас что-то достойное получится.
«Достойное» в понимании кого? Вас? Так, я таких, как Вы, невежами считаю. Мне Ваше одобрение не нужно. Мне даже жалко людей, которые живут в жёсткой парадигме гендерных ролей. Вы живёте на другой Планете, и, к счастью, наши Планеты не пересекаются. Вы для меня - как верующие в богов. Ну, верят они, ну, и пусть верят; главное не трогайте других. Но Вы со своими гендерными стереотипами и ролями мужчин и женщин напоминаете верующих. tester7336 написав:я так думаю та більшість чоловіків які вважають що жінка не повинна йти воювати то вони також вважають що жінка повинна сидіти дома та ублажати чоловіка коли той повернеться додому з роботи. тільки я не розумію чому одні слова ви виконуєте а інші ні.
Тому що в останні десятиріччя стало ненормальним вказувати жінкам їх місце. Цього місця не існує. На жаль, це чомусь не стосується чоловіків. Жінці не можна сказати, що вона зобовʼязана народити, а чоловіку можна сказати, що він зобовʼязаний воювати. В Україні навіть закон прийняли минулого року, який саме те і каже, але я впевнений, що карати будуть лише за те, якщо жінкам будуть говорити про «типову жіночу роль». Чоловікам можна казати все, що завгодно. ЛАД написав:Столько оскорблений, сколько за последние годы на форуме, я за всю жизнь не слышал. В лицо, может, и не решились, а на форуме анонимно ...
Вы сами в этих оскорблениях участвуете.
Востаннє редагувалось АндрейМ в Нед 26 січ, 2025 00:51, всього редагувалось 1 раз.
-
АндрейМ
-
-
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 26 січ, 2025 00:54
АндрейМ написав:........... Это Вы по какой-то непонятной мне причине начинаете делить граждан по половому признаку.
Вообще-то, давно до появления на свете Hotab"а, или меня, или кого ещё это сделала природа. ЛАД написав:Столько оскорблений, сколько за последние годы на форуме, я за всю жизнь не слышал. В лицо, может, и не решились, а на форуме анонимно ...
Вы сами в этих оскорблениях участвуете.
Стараюсь этого не делать, но, бывает, уж сильно достанут. Вас я, вроде, не оскорблял.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 26 січ, 2025 01:11
ЛАД написав:Столько оскорблений, сколько за последние годы на форуме, я за всю жизнь не слышал. В лицо, может, и не решились, а на форуме анонимно ...
та ладно, кто вас последний год оскорблял? нет людей - нет оскоблений. АндрейМ написав:Мне даже жалко людей, которые живут в жёсткой парадигме гендерных ролей.
видели мы что происходит у желающих с этих ролей спрыгнуть... Женоподобный мужчина не родит ребёнка, и спросом у женщин не пользуется. Нафиг бабе ещё одна баба с членом? Мужественной властной женщине наоборот ребенок ни к чему. Потом как Катя Фурцева такая вся успешная была, в итоге от большого счастья суициднулась.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 26 січ, 2025 01:21, всього редагувалось 3 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2