Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1227812279122801228112282 ... 14692>
Повідомлення Додано: П'ят 31 січ, 2025 01:45

Господар Вельзевула написав:"Люди – не ідіоти": у Третій штурмовій назвали головну проблему мобілізації "

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

https://tsn.ua/ato/lyudi-ne-idioti-u-tretiy-shturmoviy-nazvali-golovnu-problemu-mobilizaciyi-2756115.html

Почему мои выводы почти всегда совпадают с теми кто воюет и никогда не совпадают с диванными рагуль патриотами?
Кто объяснит.
ПС. Тему что такое воевать почти 3 года может понять тот, что воюет хотя бы год.
Я так думаю.
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2344 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: П'ят 31 січ, 2025 01:50

UA написав:просто с детства лечат медикаментозно
чтобы все понимали о чем речь
Антипсихотические препараты (нейролептики, антипсихотики) – это психотропные средства, подавляющие высшую нервную деятельность
другими словами это нейронные яды или нейротоксины. СДВГ растет, но тут может быть гипер диагностика. Несколько дней назад общался с мамочкой которая оформила ребенку инвалидность (за деньги) чтобы получить доступ к каким то госпрограммам. Она мне это сама рассказала. Честно я не знал как реагировать. Эти программы должны быть доступны всем, чтобы родители не вытворяли такие кульбиты.
  UA написав:врожденные психиатрические отклонения.
называется генетическая предрасположенность. На сегодня считается основной, но не единственной причиной. СДВГ можно получить... съев макароны если у ребенка аллергия на глютен.
  UA написав:Ты ж наверное знаешь статистику по СДВГ среди рецидивистов
среди рецидивистов не знаю. Читал другое интересное исследование.. крч вот оно https://www.researchgate.net/publicatio ... w-up_study
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 31 січ, 2025 09:51, всього редагувалось 6 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 31 січ, 2025 01:55

Wirująświatła написав:
  UA написав:просто с детства лечат медикаментозно
чтобы все понимали о чем речь
Антипсихотические препараты (нейролептики, антипсихотики) – это психотропные средства, подавляющие высшую нервную деятельность
другими словами это нейронные яды или нейротоксины. СДВГ растет, но тут может быть гипер диагностика. Несколько дней назад общался с мамочкой которая оформила ребенку инвалидность (за деньги) чтобы получить доступ к каким то госпрограммам. Она мне это сама рассказала. Честно я не знал как реагировать. Эти программы должны быть доступны всем, чтобы родители не вытворяли такие кульбиты.

Виталий, это очень смешное обращение к ЮА. Как раз ответ на мой вопрос "где Вы находите вечных неадекватов, как и сам?!!!". Но поняла по ЮА, они сами видят куда обращаться. Рыбак рыбака...
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 31 січ, 2025 02:06

UA написав:В штатах их просто с детства лечат медикаментозно.

Если не ошибаюсь,кроме нейролептиков там есть протокол лечения вкусняшками типа амфетамина при СДВГ.В Кокрейне есть статья даже.
Штаты-волшебная страна. Там и алпразолам жрут горстями.
Господар Вельзевула

Подякував: 7 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 31 січ, 2025 03:33

Wirująświatła написав:
  UA написав:Хуйло поставь на место. Заплачу.
не путайте поставить на место и перевоспитать. "Поставить на место" дает краткосрочный эффект, иногда несколько секунд, далее человек продолжает быть самим собой. Если бы так просто решались проблемы, они были бы давно решены.

последнее видео с путиным (я выкладывал) где он рассказывает про стамбул меня вообще сбило с толку, жаль оператор не задал вопроса почему нельзя просто вернуться к стамбульскому документу и сыграть в него заново? интересно что бы ответил путин, Зеленский и партнеры не хотят или у самого ху появились дополнительные хотелки. А может си сказал зер гуд вальдемар санкции раша капут

Интересно,что это за организм ехал на заднем сидении авто и давал ЛБГТ-РПЦ очкарику интервью.
Я бы дал персонажу от силы лет 60 внешне, сравните с 70ти летним Трампом 8 лет назад, Сталлоне или тем более Рейганом и Патрушевым.
Но в самом начале он напомнил мне "первого киборга из Т-1», «когда на каркас ещё не умели напылять живую плоть и использовали резиновый камуфляж»
барабашов

Заблокований
Подякував: 293 раз.
Подякували: 361 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 31 січ, 2025 08:54

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:А поки вивчаю практиків розвитку ринку-економіки країн.
І там твоїх пісень про тільки еволюційний шлях, кожен до дзеркала ті іншої відсеб'ятини не зустрічав.
Там про створення сприятливих умов для розвитку ринку регуляторами ринку.

Торгуй не хлібом-горілкою, а докторськими, Нобелівськими, більше заробиш. Раз вважаєш, що в твоїх співах є сенс на рівні розвитку ринку-економіки країни.

ПроФФесор економіки та регуляції ринку проффесійний військовий мирного часу вже настільки теоретично - диванно натасканий, що може вже пора відкривати великий бізнес а не повчати надуваючи щоки тих хто реально працює і платить податки? Що ти робиш в цей вкрай важкий час для країни крім того як тягнеш з неї гроши? Яким чином ти наближаєш закінчення війни? Фінансово - ні ти не платиш податки,а навпаки цмудиш кров у держави, працюєш - ні, держава тебе годує, може сидиш з паяльником і паяєш плати дл я дронів - ні бо ж ти великий іканаміст, тобі ж нема коли щось корисне для країни робити, бо в інтернеті така незліченна купа форумів де треба зробити спробу виставити себе розумним, але проблема в тому що оці розумні в касту яких ти твердолобо намагаєшся впхнутися відразу бачать хто ти і час від часу вказують твоє місце, але Данінга Крюгера не дає це зрозуміти, от так і марнуєш своє нікчемне життя замість того щоб хоч палець об палець стукнути щоб допомогти своїй Вітчизні у біді :twisted:
Василь-Рівне

Подякував: 7016 раз.
Подякували: 3172 раз.

Профіль

3
2
Повідомлення Додано: П'ят 31 січ, 2025 09:48

Василь-Рівне написав:
  detroytred написав:А поки вивчаю практиків розвитку ринку-економіки країн.
І там твоїх пісень про тільки еволюційний шлях, кожен до дзеркала ті іншої відсеб'ятини не зустрічав.
Там про створення сприятливих умов для розвитку ринку регуляторами ринку.

Торгуй не хлібом-горілкою, а докторськими, Нобелівськими, більше заробиш. Раз вважаєш, що в твоїх співах є сенс на рівні розвитку ринку-економіки країни.

ПроФФесор економіки та регуляції ринку проффесійний військовий мирного часу вже настільки теоретично - диванно натасканий, що може вже пора відкривати великий бізнес а не повчати надуваючи щоки тих хто реально працює і платить податки? Що ти робиш в цей вкрай важкий час для країни крім того як тягнеш з неї гроши? Яким чином ти наближаєш закінчення війни? Фінансово - ні ти не платиш податки,а навпаки цмудиш кров у держави, працюєш - ні, держава тебе годує, може сидиш з паяльником і паяєш плати дл я дронів - ні бо ж ти великий іканаміст, тобі ж нема коли щось корисне для країни робити, бо в інтернеті така незліченна купа форумів де треба зробити спробу виставити себе розумним, але проблема в тому що оці розумні в касту яких ти твердолобо намагаєшся впхнутися відразу бачать хто ти і час від часу вказують твоє місце, але Данінга Крюгера не дає це зрозуміти, от так і марнуєш своє нікчемне життя замість того щоб хоч палець об палець стукнути щоб допомогти своїй Вітчизні у біді :twisted:

Тобто збрехав у першому реченні (не я професор економіки, а я вивчаю думки професорів економіки) і далі почав співати.

Не вигадуй про інших, краще про себе поясни нарешті, як ти два роки йшов-йшов добровольцем на фронт "щоб допомогти своїй Вітчизні у біді", тим паче будучи офіцером запасу медиком, і так і не дійшов, бо замість цього вирішив відкрити для себе другий бізнес. Тобі ж підказували, як потрапити на військову службу без проблем навіть після отого твого одного сидіння в кабінеті командира вч в перші дні війни, коли він відмовив.
Такий феномен турбопатріота буде цікавий на відміну від сотого кола твоїх рефлексій.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 31 січ, 2025 10:08

detroytred написав:замість цього вирішив відкрити для себе другий бізнес

ПроФФесоре я пішов добровольцем на війну, а ти звалив піджавши хвоста на диван, різницю відчуваєш? Бізнес - третій, причому збитковий, може хочеш долучитися - ласкаво прошу, викладаю фото дронщика третьої штурмової який безкоштовно отримав наш недешевий але дуже якісний виріб. Якихось нещасних 65$ і тобі буде не соромно дивитись в очі дітям, онукам і я надам фото на виробі якого буде написано детройтед, то що по руках, чи ти тільки трутнем можеш існувати і тягнути кошти з тих же ЗСУ не даючи їм в заміну нічого? Га? Лице Героя добровольця не заблюрюю, він сказав немає сенсу - три рази був на телемарафоні, є велике з ним телеінтерв'ю на каналі Терра.

Зображення
Востаннє редагувалось Василь-Рівне в П'ят 31 січ, 2025 10:24, всього редагувалось 2 разів.
Василь-Рівне

Профіль

3
2
Повідомлення Додано: П'ят 31 січ, 2025 10:12

Василь-Рівне написав:
  detroytred написав:замість цього вирішив відкрити для себе другий бізнес

ПроФФесоре я пішов добровольцем на війну, а ти на диван, різницю відчуваєш? Бізнес - третій, причому збитковий, може хочеш долучитися - ласкаво прошу, викладаю фото дронщика третьої штурмової який безкоштовно отримав наш недешевий але дуже якісний виріб. Якихось нещасних 65$ і тобі буде не соромно дивитись в очі дітям, онукам і я надам фото на виробі якого буде написано детройтед, то що по руках, чи ти тільки трутнем можеш існувати і тягнути кошти з тих же ЗСУ не даючи їм в заміну нічого? Га?

Ти питання перечитай і спробуй відповісти саме на нього.
Інтерес має саме цей твій феномен.
Можу повторити: як будучи отаким турбопатріотом офіцером запасу медиком йти добровольцем на фронт "щоб допомогти своїй Вітчизні у біді" і за два роки не дійти, замість цього відкрити другий бізнес?
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 31 січ, 2025 10:23, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 31 січ, 2025 10:20

detroytred написав:Ти питання перечитай і спробуй відповісти саме на нього.
Інтерес має саме цей твій феномен.

В твоїй цитаті немає питання - в тебе просто якесь марення, а от в мене є до тебе питання - ні, пропозиція, бо питати чому професійний військовий замість того щоб захищати Вітчизну, просиджує на дивані а такі речі як офіцерська честь мають значення для нього лише як спосіб в 40 років звалити на пенсію і при цьому набиратись нахабства відправляти інших на війну. Так от пропозиція така - не гадити тут на форумі тому ж Будівельнику який тебе наразі утримує і реально допомагає ЗСУ - це не важко на мій погляд, просити не флудити тебе навіть і не буду це місія не здійсненна бо це все на що ти здатен у своєму нікчемному існуванні.
Василь-Рівне

Профіль

3
2
  #<1 ... 1227812279122801228112282 ... 14692>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему