Жителі Північної Кореї платять величезні за мірками країни суми за підроблені діагнози в довідках, щоб уберегти своїх рідних від відправки на війну Росії проти України.
на Раші родичі більш прохавані - Лада Каліна на дорозі не валяється
Востаннє редагувалось Shaman в П'ят 31 січ, 2025 19:26, всього редагувалось 1 раз.
Vadim_ написав:Можете огласить список претендентов? Я не бачу ні одного
Ваша доля - голосувати за нового Зеленського.
Голосував один раз у житті за кандидата у президенти Ющенко , бесполезно... Вижу перспективу развития України только в иностранном президенте и команде , депутатах и судебной всей системой
ЛАД написав:Что должен/может сделать президент, чтобы вы признали его лучшим (хотя бы лучшим, чем сегодняшний)? А то получается, как с мобилизацией. Все недовольны, но когда спрашиваешь: "А как надо?", - никто не знает (реально, а не зарплатами по 10 тыс. долл.).
не раз писали, але в декого дислексія: 1. зрозумілі чіткі правила, однакові без сортовості, які виконуються, 2. про корупцію лінивий не писав, 3. щось там що на паузі, як і кордони М1860
Востаннє редагувалось flyman в П'ят 31 січ, 2025 19:30, всього редагувалось 1 раз.
Vadim_ написав:Можете огласить список претендентов? Я не бачу ні одного
Ваша доля - голосувати за нового Зеленського.
Голосував один раз у житті за кандидата у президенти Ющенко , бесполезно... Вижу перспективу развития України только в иностранном президенте и команде , депутатах и судебной всей системой
Я був майже правий. Вашу долю вирішать інші. Так що не хвилюйтесь, я прийду і проголосую якби "за вас". Який змість відповідати на ваше питання, якщо ви і так не прийдете на виборчу дільницю?
ЛАД написав:Что должен/может сделать президент, чтобы вы признали его лучшим (хотя бы лучшим, чем сегодняшний)? А то получается, как с мобилизацией. Все недовольны, но когда спрашиваешь: "А как надо?", - никто не знает (реально, а не зарплатами по 10 тыс. долл.).
не раз писали, але в декого дислексія: 1. зрозумілі чіткі правила, однакові без сортовості, які виконуються, 2. про корупцію лінивий не писав, 3. щось там що на паузі, як і кордони М1860
Як я пам'ятаю дєсятку хтось інший, крайнє патріотичний, аж до мізків кокарди, молотив у вєрховьях Нілу. По мапі це не Крим і не Дамбас
барабашов написав:Як я пам'ятаю дєсятку хтось інший, крайнє патріотичний, аж до мізків кокарди, молотив у вєрховьях Нілу. По мапі це не Крим і не Дамбас
andrijk777 написав:Ваша доля - голосувати за нового Зеленського.
Я був майже правий. Вашу долю вирішать інші. Так що не хвилюйтесь, я прийду і проголосую якби "за вас". Який змість відповідати на ваше питання, якщо ви і так не прийдете на виборчу дільницю?
Не бачу претендентів, може те оголосити ,? може и прислухаюсь