andrijk777 написав:РПВ нам для того і потрібен щоб переобрати президента України. І ВР заодно. І надіятись що новий президент буде кращий за теперішнього. Ось для чого нам потрібен РПВ.
Чим краще, що він зможе змінити (чи повинен) зробити Чи ви маєте на увазі новим президентом медведчука чи хвьодоровича?
У вас якісь дуже дивні питання. Ви напевно живете в якомусь іншому світі ніж я.
Вполне логичный вопрос. Что должен/может сделать президент, чтобы вы признали его лучшим (хотя бы лучшим, чем сегодняшний)? А то получается, как с мобилизацией. Все недовольны, но когда спрашиваешь: "А как надо?", - никто не знает (реально, а не зарплатами по 10 тыс. долл.).
Я не розумію питання. Ви хочете щоб прийшов Ісус Христос і вирішив ваші проблеми? Чи що ви хочете щоб він зробив?
Так це, схоже, ви так хочете.
Востаннє редагувалось ЛАД в П'ят 31 січ, 2025 19:26, всього редагувалось 1 раз.
Жителі Північної Кореї платять величезні за мірками країни суми за підроблені діагнози в довідках, щоб уберегти своїх рідних від відправки на війну Росії проти України.
на Раші родичі більш прохавані - Лада Каліна на дорозі не валяється
Востаннє редагувалось Shaman в П'ят 31 січ, 2025 19:26, всього редагувалось 1 раз.
Vadim_ написав:Можете огласить список претендентов? Я не бачу ні одного
Ваша доля - голосувати за нового Зеленського.
Голосував один раз у житті за кандидата у президенти Ющенко , бесполезно... Вижу перспективу развития України только в иностранном президенте и команде , депутатах и судебной всей системой
ЛАД написав:Что должен/может сделать президент, чтобы вы признали его лучшим (хотя бы лучшим, чем сегодняшний)? А то получается, как с мобилизацией. Все недовольны, но когда спрашиваешь: "А как надо?", - никто не знает (реально, а не зарплатами по 10 тыс. долл.).
не раз писали, але в декого дислексія: 1. зрозумілі чіткі правила, однакові без сортовості, які виконуються, 2. про корупцію лінивий не писав, 3. щось там що на паузі, як і кордони М1860
Востаннє редагувалось flyman в П'ят 31 січ, 2025 19:30, всього редагувалось 1 раз.
Vadim_ написав:Можете огласить список претендентов? Я не бачу ні одного
Ваша доля - голосувати за нового Зеленського.
Голосував один раз у житті за кандидата у президенти Ющенко , бесполезно... Вижу перспективу развития України только в иностранном президенте и команде , депутатах и судебной всей системой
Я був майже правий. Вашу долю вирішать інші. Так що не хвилюйтесь, я прийду і проголосую якби "за вас". Який змість відповідати на ваше питання, якщо ви і так не прийдете на виборчу дільницю?
ЛАД написав:Что должен/может сделать президент, чтобы вы признали его лучшим (хотя бы лучшим, чем сегодняшний)? А то получается, как с мобилизацией. Все недовольны, но когда спрашиваешь: "А как надо?", - никто не знает (реально, а не зарплатами по 10 тыс. долл.).
не раз писали, але в декого дислексія: 1. зрозумілі чіткі правила, однакові без сортовості, які виконуються, 2. про корупцію лінивий не писав, 3. щось там що на паузі, як і кордони М1860
Як я пам'ятаю дєсятку хтось інший, крайнє патріотичний, аж до мізків кокарди, молотив у вєрховьях Нілу. По мапі це не Крим і не Дамбас
барабашов написав:Як я пам'ятаю дєсятку хтось інший, крайнє патріотичний, аж до мізків кокарди, молотив у вєрховьях Нілу. По мапі це не Крим і не Дамбас