_hunter написав:Ну вот. А что 155я, что недавняя 157я -- самый 0. Поэтому соотношение рисков там совсем другое. Но нельзя, конечно, и руководство исключать -- те, которые посмекалистее -- от фронта держаться стараются подальше.
Витратьте час, подивіться оцей треш, де головний сержант штурмовик свідомий вмотивований з 10 роками війни і нагородами МОУ, тобто один з найкращих вояків, трошки)) розповідає і про як оті виходи на завдання відбуваються, відмовників, 157 бригаду та інше. https://m.youtube.com/watch?v=7aOiKDZJeMw
Ключова фраза там -- а як тоді з не найкращими бійцями?
_hunter написав:Ну вот. А что 155я, что недавняя 157я -- самый 0. Поэтому соотношение рисков там совсем другое. Но нельзя, конечно, и руководство исключать -- те, которые посмекалистее -- от фронта держаться стараются подальше.
Є така реклама: "іноді краще жувати"
Vadim_ написав:+ наконецто она самонаматываема?
вона саморозмотувана. Дрон назад не летить. Його задача - долетіти до цілі і самоліквідуватися...
Wirująświatła написав:а как далеко вы от фронта? если 30-50 км я с вами полностью согласен. О такой службе можно только мечтать.
Не все так просто. Але погоджуюсь, це не піхота.
нахапали і Ви? Хоть всі острі вугли оминаєте і за мінуси роботи дронщиків тут більше я наговорив ніж ви. Забавно. От спитайте замість мене. пан психолог в групу контролю бойового стресу не хоче? Там далеко відстань більша) і психологи рукожопі, не вміють мотивувати... зара можно на контракт. Без тцк.
Banderlog написав:Забавно. От спитайте замість мене. пан психолог в групу контролю бойового стресу не хоче? Там далеко відстань більша) і психологи рукожопі, не вміють мотивувати... зара можно на контракт. Без тцк.
Побоїться переводу в піхоту... Та й платять замало... Та й не любить він коли ним командують..
Wirująświatła написав:а как далеко вы от фронта? если 30-50 км я с вами полностью согласен. О такой службе можно только мечтать.
нахапали і Ви? Хоть всі острі вугли оминаєте і за мінуси роботи дронщиків тут більше я наговорив ніж ви. Забавно. От спитайте замість мене. пан психолог в групу контролю бойового стресу не хоче? Там далеко відстань більша) і психологи рукожопі, не вміють мотивувати... зара можно на контракт. Без тцк.
так никто ж не говорит "в вас легко - я так же смогу". Говорят "есть места, где сложнее". И "намекают", что говорить "у нас из части не бегут - значит другим и подавно нечего бежать" несколько странно. Особенно после того, как сам же написал про "переводят в пехоту". Внимание, вопрос: а пехоту чем пугают - переводом в дронщики?
Разсудите из окопа , мне 50+ , на иждевении жена и ребёнок, где Закон України шо государство Україна шо то будет ОБЯЗАНО шевелиться про них если я погибну в посадке или изойду на молекулы при детонации бк? судиться ?
Востаннє редагувалось Vadim_ в Суб 01 лют, 2025 15:18, всього редагувалось 2 разів.
_hunter написав:И "намекают", что говорить "у нас из части не бегут - значит другим и подавно нечего бежать" несколько странно. Особенно после того, как сам же написал про "переводят в пехоту". Внимание, вопрос: а пехоту чем пугают - переводом в дронщики?
Завжди є чим лякати. Адекватний командир знайде достатньо кнутів і пряників.
Vadim_ написав:Разсудите из окопа , мне 50+ , на иждевении жена и ребёнок, где закон шо государство шо то будет шеелиться про них если я погибну в посадке или изойду на молекулы при детонации бк? судиться ?
В мене тоже дружина і двоє неповнолітніх дітей. Але чомусь я третій сорт а ви перший... Чомусь ви своїх дітей бачите щодня, а я двічі в році. Хоч шанс що москалі дійдуть до Львова - значно нижчий, ніж що до вас. Пану капітану з Чернівців теж до москалів далеченько.
Востаннє редагувалось sashaqbl в Суб 01 лют, 2025 15:15, всього редагувалось 2 разів.