барабашов написав:Вы ж тоже в сфере IT кае ФОП вроде работали и военку в середине 90х оканчивали, вас бусификнули старлеем запаса в 23м или сами в 22м пошли?
Я ще з тих, кому повістки видавали. І не старлей, а мамлєй. А мобілізовували солдатом.
Людей, яких можна відправити на фронт - овердофіга. Інша проблема - що цим треба зайнятися зверху, а не перекладати на роти охорони ТЦК, які служать за 20 тис. Я якраз написав, що дофіга ФОПів, які засвітилися в податковій. В Україні 2 млн. ФОпів. Нехай тисяч 500 з них військовозобовязані. Ще тисяч 300 студентів 25+. Тисяч 500 - хлопці 20-25 років. Думаю, не менше мільйона-півтора - таких, які "залягли на дно".
Дюрі-бачі написав:Я все ще чимало людей знаю, які готові змінити свій вибір. А щодо мобілізації, то прийняли правильний закон, але самі його не виконують. ИМХО поліція мала б нормально займатись розшуком і хоча б раз на день проходитись по адресах проживання і найближчих родичах, а не ТЦК бусифікацією.
Ок, усіх розшукали і усіх вигребли. Через 3 роки "ці" закінчились. Далі що? Дітей і жінок мобілізовуємо?
У москалів гроші закончатся раніше. В них вже 3 місяць працює друкарський верстат, а ми нарешті почали нафтову промисловість бити. ИМХО вже під осінь цього року їх економіці буде дуже погано, а в 2026 - кінець
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Пон 03 лют, 2025 16:41, всього редагувалось 1 раз.
У москалів гроші закончатся раніше. В них вже 3 місяць працює друкарський верстат, а ми нарешті почали нафтову промисловість бити. ИМХО вже під осінь цього року їх економіці буде дуже погано, а в 2026 - кінець
Гроші не воюють. Воюють люди і зброя. Ви головне кожного року поправляйте циферки. Наступного року не забудьте 2026 виправити на 2027.
Саша, мало кто хочет пойти из них в посадку с двумя рожками под КАБы и тем более в минус и мокрый снег, чтоб потом за него кто то отомстил, а мамке и жинке сказали "нет тела - нет дела(15млн)"? Тем более по факту и дел то никаких нет, утилизация и инвалидизация хоть каких то небангладешских белых рабочих рук. Согласитесь, наступать под Харьковом и Херсоном в 22м - это одно, а сдерживать мясом удары расейской зекоармии - это другое? При отсутствии у нас аналогичных и тем более превосходящих по мощномти ответок.
Востаннє редагувалось барабашов в Пон 03 лют, 2025 16:47, всього редагувалось 1 раз.
andrijk777 написав:Гроші не воюють. Воюють люди і зброя.
«Що необхідно для перемоги? Для війни потрібні три речі: по-перше, гроші, по-друге, гроші і, по-третє, гроші». Джан Джакомо Тривульціо ( 1441 —1518) — італійський аристократ, кондотьєр, маршал Франції.
Вы готовы на этот период порвать свою отстрочку и имея опять же какую то ВУС с военки посдерживать натиск зекоармии орков? По поводу "а кто будет лекции читать" - есть же у вас дамы КТН, доктора или какая у вас специализация? Мама Пинчука к примеру, профессор, прекрасно читала лекции,вела научную деятельность и была второй человек на своей кафедре у нас в вузе(на трубопрокатке или омд, не помню), не у меня естественно. Моя одногруппница в 15/16 году стала И.О. зафкафедрой моей специальности(чуть подпиленной с учётом развала мет.промышленности и развития АСУ в других сферах), сейчас за неё не в курсе. Заметьте - эти год-полтора не идёт речь про зачистку КР и баллистикой территории до Урала - просто окоп-мясо-инвалидность-сдохнуть. Сплошной СССР 41-42года(ржев одним словом)
Востаннє редагувалось барабашов в Пон 03 лют, 2025 16:59, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła написав:постом выше пишете про коррупцию в тцк, но взрывы это фсб.
Не знаю що там в ТЦК, знаю тільки, що коли в народу є настрій то достатньо маленької іскри, щоб розпалити гнів. А коли настрою нема, то треба дуже багато грошей заливати щоб щось вийшло...
Wirująświatła писал не об этом. Во всяком случае, в этой части.
fox767676 написав:Кумедно було б - Китай, США і Польща
без України - це буде катастрофа.
Присутствие Украины на переговорах по сути ничего не изменит. Положение Украины на этих переговорах будет хуже, чем у чехов в Мюнхене.
Ніт, РФ не може як тоді Рейх проковтнути Чехію. Процес може Україна блокувати поки не сточиться або поки не пропливе труп ворога Стіксом. Присутність може бути відсутня, але згода на рішення вирішує.