Banderlog написав:Бо він в колії. І шо ви думаєте робить той сержант на 2й день? Правильно, сідає в маршрутку і їде додому.
наказать невиновних и наградить непричастных цей принцип сповідують у всіх арміях світу
мій приятель (майстер чиф сержант) у 2005/06 казав таку історію: вночі в наряді на базі США(близько Неаполю) солдат стрельнув в повітря (яка причина-має встановити слідство), офіцер каже моєму приятелю-доки триває слідство, твоя відпустка в Одесу відтерміновується... з какого буя (я вже білет придбав)? цій солдат не є моїм беспосередньо підлеглим (у нього є свій сержант і свій офіцер)_ну , друже , я все розумію, але такий наказ полковника Одесит йде до полковника -і після 15хв беседи, той дає згоду на його відпустку. Окрим слідства -ще було причина, що психолог мав приїхати і прочитати дві лекції на тему психологічного розвантаження в армії (в умовах служби за тисячі км від родини)
мій приятель каже-мені 41(я колишній моряк чмп, тому мені не треба псхолога для розвантаження), там до речі, була така чудова атмосфера для служби (зараз вже не памятаю назву нас.пункту, десь 15км на північ від Неаполя) нехай буде Casoria на відкенд був ринок- де продавали продукти з України (солена капуста, квашені огірочки/помідорки, домашня бринза, ковбаска)-ці продукти привозили українські далекобійники і коли мій приятель поїхав купити домашньої сметани(сиру) і кровяночки то побачив там українських жінок(жили роками в Італії, бо їздили на заробітки), і таке веселе життя у нього настало ( фотки слав-де він з офіцером "з Київа" і декілька наших на квартирі гульбанять весело)-майже рік служби не було стосунків (з італійками у нього не дуже) А з українками 35-38р таких питань не виникало, бо їх там було під 10 тисяч (і вони були раді "просто мати дружні стосунки" з чоловіком який розмовляє з ними на одній мові)
Востаннє редагувалось prodigy в Вів 04 лют, 2025 15:12, всього редагувалось 1 раз.
prodigy написав:............ луценко каже що Залужного дві години уламивав Ермак, що той долучився до команди зелених (щось там про пост премьера було), Валерій відмовився і поїхав до Британії, тоді сказали, що справі про сдачі Чонгару можуть дати хід (Залужного ще у квітні 2022 допитували по цієї справі), тобто не розумієш по хорошему-тоді будемо робити больно (і заарештували двох генералів і полковника по Харьківській справі
Ідеться про колишнього командувача військ Територіальної оборони, генерала Юрія Галушкіна, колишнього командира 125-ї окремої бригади ТрО генерала Артура Горбенка і комбата 415 стрілецького батальйону 23-ї окремої механізованої бригади полковника Іллю Лапіна.
Послом в Британии гораздо приятнее и спокойнее, чем премьером в Украине. И ответственности намного меньше. Хотя сомневаюсь, что это правда (то, что ему предлагали премьерство). Какой из него премьер.
Banderlog написав:правильно, іменно так. В суд так і викликають. А воєнкомат чомусь нізя? Но я з смс не замарочувався. По радіо і телебаченню обява-Явитися всім. Потом провірка документів в кого не поновлені дані і нема броні всіх одразу в тюрму без всякого суда. Звідти рити окопи під тюремним конвоєм при спробі втечі стріляти по ногам. І вся грачка з ухилянтами. І буде все згідно закону.
в тебе уявлення про людей як про біороботів що виконують команди з пульта/скрипта, але це трохи не так працює, є певна імітація так званого штучного інтелекту, як і глюки в софті та баги в прошивці, а ще пролітаючі бізони Хікса портять нейронні зв"язки, не та Матриця з залишковим членом Нео для розв"язання системи рівнянь Рахітектора
Востаннє редагувалось flyman в Вів 04 лют, 2025 15:16, всього редагувалось 1 раз.
Краще, щоб було не 20 учасників, а десь 100+. Щоб було більше різних думок, бачень. Цікаво які вони. Отже суспільство дуже велике і різноманітне. І в кожного своя правда.
Імо. Але деякі своїми ... випхали та відштовхуть звідси.
ЛАД написав:Вопросы задаю вам исключительно в ответ на ваши "наивные" вопросы.
я вам привел пример эвакуированного Ирпеня. Эвакуация Бучи по прежнему вам кажется невозможной? выборочная у вас логика, выбирает что ей удобно.
Вы живёте на необитаемом острове? Ваши рассуждения часто сильно оторваны от реальной жизни. Эвакуация предпринимается совсем не для того, чтобы спасти население от оккупации. Я там пост немного дописал, в частности об Ирпене. Но вы ответили чуть раньше (форум сегодня сильно тормозит). Никто сегодня не рассчитывает на преступления и зверства оккупантов. Для этого и существуют всякие Женевские конвенции.
detroytred написав:В Україні інші принципи. Тому отаке не об'являють, не вводять. Самі ж можновладці))
потому что новый майдан оторвет их от кормушки а если придёт сильный лидер многих еще и посадят. власть не настолько глупая рубить сук на котором сидит. Текущий статус кво устраивает +/- всех. А кого не устраивает всегда можно пойти в сзч или переплыть на подводной лодке тису. такшо никакого закручивания гаек не будет, не посадят ни сзч ни ухылянтов.
"Схоже, у війську це розуміють.
«Облиште мрії про те, що ми зможемо добрати у Збройні сили якусь додаткову кількість воїнів, і нарешті виграємо війну. Ні добровільно, ні примусово українське суспільство не здатне на таку мобілізацію. І практика інтенсивної бусифікації останніх пів року це показує, і довід рекрутингу розкручених військових брендів про це свідчить. Наплив нових реальних кадрів у ЗСУ дуже скромний, – свідчить активіст Майдану, депутат Київради Ігор Луценко, який у перші дні вторгнення росіян пішов на фронт. – У нас немає іншого виходу, як розраховувати на тих, хто вже є у війську». https://glavcom.ua/publications/kazus-s ... 22284.html
Banderlog написав: правильно, іменно так. В суд так і викликають. А воєнкомат чомусь нізя? Но я з смс не замарочувався. По радіо і телебаченню обява-Явитися всім. Потом провірка документів в кого не поновлені дані і нема броні всіх одразу в тюрму без всякого суда. Звідти рити окопи під тюремним конвоєм при спробі втечі стріляти по ногам. І вся грачка з ухилянтами. І буде все згідно закону.
?
Але ми не в совдепі. Де громадянам довели, що держава-влада понад усе. І там це було б природньо і правильно.
В Україні інші принципи. Тому отаке не об'являють, не вводять. Самі ж можновладці))
до чого тут совдепія? Закон є? Демократично прийнятий? Якого він не діє? Чого добитись автоматизму в законах правил дорожнього руху чи по елементам можно а з законом про мобілізацію не можно? Там якось люди роботи.