ЛАД написав:Ті, шо є у війську, поступово закінчуються. Якщо так, як говорить Ігор Луценко, то тим більше війну треба закінчувати якскоріше.
Тут в мене принципове розходження з баченням Віталія. Я вважаю, що ввести примус (поступово... і в добрячий обгортці) можливо. Тимчасово. Була б така мета в управлінців.
Інша справа, що управлінці наврядчи підуть на це! Бо кінцева ж мета -- демократія. Тобто наступні можновладці їх за оцей занадто сильний відступ від демпринципів залюбки осудять.
Тому всі порушення відбуваються неофіційно... Відповідно і вихлоп від цього малий. Лише обурення в суспільстві Ні нашим, ні вашим, так би мовити.
Banderlog написав:...... правильно, іменно так. В суд так і викликають. А воєнкомат чомусь нізя? Но я з смс не замарочувався. По радіо і телебаченню обява-Явитися всім. Потом провірка документів в кого не поновлені дані і нема броні всіх одразу в тюрму без всякого суда. Звідти рити окопи під тюремним конвоєм при спробі втечі стріляти по ногам. І вся грачка з ухилянтами. І буде все згідно закону.
Так не получится. Сейчас было объявление - всем обмежено годним, инвалидам и т.п. пройти ВЛК до 05.02. В результате, говорят, в ТЦК ежедневно бешеные очереди, попасть невозможно. Тех, кого привезли тцкашники ("бусифицированных"), пропускают без очереди. Уже приказ изменили и разрешили пройти до 05.06.
та шо там не получиться? Якого взялись за обмеженогодних? Хіба вже з усіма розібрались хто взагалі не проходив медкомісію? Вже 3 роки пройшло. Літом були сроки? Що сталось з тими хто необновив дані? Прикази вони ізміняють)якого було амністію давати сзч? Так мало того дали, вони ще і продовжили... а коли почали бігти і ті котрі неходили в сзч, то заднім числом зробили амністію тільки для тих хто втік до кінця листопада 2024р. Афігєть як справедливо. Прям генії мотивації. А потім іще що єдності в народі нема. Яка може бути єдність коли кожне виконання закону ставить тебе в невигідніші умови ніж того хто проігнорував закон?
Инженер использовал ChatGPT для разработки умной винтовки с голосовым управлением. Устройство способно управлять винтовкой, чтобы она прицеливалась и стреляла по целям. https://t.me/daokedao/37510
ЛАД написав:А с "іншими принципами" не хрен было и начинать воевать.
Якось я спитав Мицика: а якщо нема ні прирресурсів, ні технологій, тоді що? Відповідь була десь отака з анекдоту: так х... випендрюватися, якщо літати не вмієш.
Так і тут: або примус не менше совдепу, або гроші. Або домовляйся одразу...
Хоча лотерея штука така. Шанс є. Виграти можна. Але країні грати в казіно це сюр.
Жодного шансу. Якби не допомога Заходу... Тоді вже краше зі Штатами воювати. Можна "розраховувати", що "авось" Єллоустонський супервулкан вибухне. В рфіії такого немає.
Banderlog написав:...... правильно, іменно так. В суд так і викликають. А воєнкомат чомусь нізя? Но я з смс не замарочувався. По радіо і телебаченню обява-Явитися всім. Потом провірка документів в кого не поновлені дані і нема броні всіх одразу в тюрму без всякого суда. Звідти рити окопи під тюремним конвоєм при спробі втечі стріляти по ногам. І вся грачка з ухилянтами. І буде все згідно закону.
Так не получится. Сейчас было объявление - всем обмежено годним, инвалидам и т.п. пройти ВЛК до 05.02. В результате, говорят, в ТЦК ежедневно бешеные очереди, попасть невозможно. Тех, кого привезли тцкашники ("бусифицированных"), пропускают без очереди. Уже приказ изменили и разрешили пройти до 05.06.
та шо там не получиться? Якого взялись за обмеженогодних? Хіба вже з усіма розібрались хто взагалі не проходив медкомісію? Вже 3 роки пройшло. Літом були сроки? Що сталось з тими хто необновив дані? Прикази вони ізміняють)якого було амністію давати сзч? Так мало того дали, вони ще і продовжили... а коли почали бігти і ті котрі неходили в сзч, то заднім числом зробили амністію тільки для тих хто втік до кінця листопада 2024р. Афігєть як справедливо. Прям генії мотивації. А потім іще що єдності в народі нема. Яка може бути єдність коли кожне виконання закону ставить тебе в невигідніші умови ніж того хто проігнорував закон?
Отой висновок, що "виконуєш закон, то ти лох", один мій знайомий вже давно постійно наголошує і регоче. Коли я отак з обуренням йому розповідаю "як же так?" (С) Успіх. А коли додаю "Не може ж так бути!" (С) -- ржоть ще сильніше.
detroytred написав:"Схоже, у війську це розуміють.
«Облиште мрії про те, що ми зможемо добрати у Збройні сили якусь додаткову кількість воїнів, і нарешті виграємо війну. Ні добровільно, ні примусово українське суспільство не здатне на таку мобілізацію. І практика інтенсивної бусифікації останніх пів року це показує, і довід рекрутингу розкручених військових брендів про це свідчить. Наплив нових реальних кадрів у ЗСУ дуже скромний, – свідчить активіст Майдану, депутат Київради Ігор Луценко, який у перші дні вторгнення росіян пішов на фронт. – У нас немає іншого виходу, як розраховувати на тих, хто вже є у війську». https://glavcom.ua/publications/kazus-s ... 22284.html
Це розуміють не всі.
А я думаю це розуміють вже всі(адекватні). Очевидно що просто мобілізуючи більше - війну не виграти.
Просто у багатьох логіка така: "Іншого варіанту у нас немає. Потрібно мобілізовувати більше бо інакше програємо і втратимо неньку-Україну." Іншими словами - сьогодні тримаємось, а завтра якось буде. В керівництві держави так думає(прикривається цим) багато хто.
Ну да. А вы посмотрите не за полдня, а хотя бы график за год, а лучше за 5 лет (там под графиком по вашей ссылке можно переключить период). Да хотя бы за 5 мес. Впечатления сильно поменяются.
detroytred написав: Отой висновок, що "виконуєш закон, то ти лох", один мій знайомий вже давно постійно наголошує і регоче. Коли я отак з обуренням йому розповідаю "як же так?" (С) Успіх. А коли додаю "Не може ж так бути!" (С) -- ржоть ще сильніше.
з таким підходом, якщо путін нападе через рік мобілізувати тих, що воювали вже не вийде.
Banderlog написав:Біда тцк в тім що вони в ручному режимі призивають, і купа людей відкупляється. А не в тім що бусифікує. Бусифікацію треба прописати законом або передати задачу доставки ухилянтів в тцк поліції або приватним судовим виконавцям.
Военнослужащих ТЦК подставило высшее руководство. Вы думаете Зеленский не знает про бусификацию? 100-% в курсе. Кто-то слышал, чтобы Зеленский осудил бусификацию. Я не слышал, молчок. Значит происходит характерное явление, идет приказ мобилизовать столько-то, и негласный шепот мне всё равно как ты это сделаешь, но если не сделаешь будешь наказан. Но я чист и незапятнан. Можно сделать как в случае со МСЭК. Когда все страна два года обсуждала открыто во всех СМИ расценки незаконных услуг МСЭК, и вдруг через два года выступил Зеленский. Как так, что там происходит, неожиданно, непорядок. Распускаем МСЭК, делаем под другим названием.