sashaqbl написав:Взагалі то НАТОвська система: дивізія-корпус. Бригади - то спадщина Януковича. Бутусов пише, шо ОТУВ-ОСУВ будуть ліквідовувати. Лишиться структура Генштаб-корпус-бригада.
С первым не буду спорить, казалось что бригады это наследие перехода на натовские стандарты. Кстати дивизий таки не планируют. Насчет второго, у нас как обычно, гладко было на бумаге, а забыли про овраги, просто имел личное удовольствие переходить из одного рода войск под корпус другого рода войск. Это всё вылилось в лютый трэш. Менялась структура бригады. Надо было в период ведения боевых действий сдать все имущество назад в бригаду и получить на новую структуру. А часть имущество естественно утеряно в боях и не списано. Все вплоть до командиров взводов должны были сдать в бригаду для передачи в архив всю документацию за почти три года. Специальным образом подшитую с реестром в начале. И шта))) Чтобы подшить, на каждом документе должны быть справа поля 3 см, пришлось переделывать кучу бумаг, в реестре нужно было указывать, что на странице 69 на документе стоит жирное пятно и тд, потому что архив не принимает. И в результате корпус, который подразумевался как мощный скоординированный слаженный кулак. Одна бригада воюет на курском направлении, одна на покровском, одна на херсонском. Одно название, что корпус.
Бригади це саме американська спадщина. Але вони ще три роки тому прийняли рішення переходу назад до дивізій та корпусів. Дивлячись на війну в нас. Я рази три викладав статтю на цю тему в цій гілці.
Дивно, але ключовим в Штатах лунало лунало перехід саме до бригад-дивізій-корпусів. Що це буде корпус-бригади -- ?
Якби не вийшло, що ОТУВ перейменують в корпуси)) і все.
hxbbgaf написав:Коли детройти з хотабами, які роками за наш з вами рахунок вчились воювати, підуть нарешті воювати, настануть ці часи?
Прими пігулки... Я ж саме тобі особисто вже вказав, що за твій рахунок я апріорі не міг вчитися. І навіть за рахунок України теж, бо вчився ще за рахунок совдепу.
І чому ж навчився, де це зараз застосовуєш? Напевно, зараз є де це застосувати? А 25 років що траву фарбував чи шо, якщо зараз не воюєш? Хто тобі весь цей час платив зарплатню і навіщо? Взагалі це питання до всіх військових, які не воюють.
Востаннє редагувалось hxbbgaf в Вів 04 лют, 2025 21:01, всього редагувалось 1 раз.
Влітку сказали чекати повістки, самому нікуди йти непотрібно, а зараз там черги, вже ніяк не встиг би.
Хто «казали»? Є закон , який визначив таким як ти терміни. Ти терміни порушив. А тепер кажеш про черги. Ти ухилянь, чи що?
Вирішив приховати, а сам вже з окопу пишеш?
Я в ТЦК працюю. Мені треба з тобою до кінця розібратись. Пришли мені терміново осоьисті дані, я допоможу без черги ВЛК пройти
Згідно з новими змінами в законодавстві, від 4 травня цього року діють норми, які змінюють Положення про військово-лікарську експертизу у ЗСУ відповідно до Наказу міністра оборони України №402. Важливо зазначити, що людині не потрібно проходити військово-лікарську комісію за власною ініціативою, оскільки відповідне направлення на ВЛК має надати:
для військовозобов’язаного – ТЦК та СП для військовослужбовця – командир частини або заклад охорони здоров’я, в якому військовослужбовець проходить лікування або реабілітацію, ТЦК та СП, в якому він стоїть на обліку під час своєї відпустки.
Ти скоріше в ФСБ працюєш. Завтра вже 5 лютого. Якщо такі як ти військові, що роками тут доводять, що не повинні воювати, дійсно працюють в ТЦК, то це біда.
Востаннє редагувалось hxbbgaf в Вів 04 лют, 2025 21:07, всього редагувалось 1 раз.
hxbbgaf написав: Якщо є що сказати, доповнюйте (бажано без флуду і переходу на особистості).
Про водителей интересно. Реально пеших ухилянтов сейчас на раз пакуют, выскакивая с гражданских машин. А на машинах вполне себе люди ухиляются-блокпосты по чатам в телеге объезжают, да и БП тех по городу три штуки раз в год. А за город православный ухилянт не ездит, разве что в передвижном свинарнике- видел видео как чувак с Измаила в Одессу проскочил.Тупо в свиньях спрятался, а потом еще и контору спалил,похваставшись в ТикТоке.Теперь и свиней всех перетрусят.
Чому біда? ТЦК це завжди військові. Так і має бути, так і є. Давайте я вас призову, пройдете влк, обіцяю і вас в ТЦК, на найжирніше людоловне місце. Хочете?
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 04 лют, 2025 21:11, всього редагувалось 1 раз.
hxbbgaf написав: Якщо є що сказати, доповнюйте (бажано без флуду і переходу на особистості).
Про водителей интересно. Реально пеших ухилянтов сейчас на раз пакуют, выскакивая с гражданских машин. А на машинах вполне себе люди ухиляются-блокпосты по чатам в телеге объезжают, да и БП тех по городу три штуки раз в год. А за город православный ухилянт не ездит, разве что в передвижном свинарнике- видел видео как чувак с Измаила в Одессу проскочил.Тупо в свиньях спрятался, а потом еще и контору спалил,похваставшись в ТикТоке.Теперь и свиней всех перетрусят.
Та водіїв не гірше, ніж педестріанців оформлюють. Он недавно ТЦК стояли на виїзді з паркінгу Гуліверу, дуже зручно, ні обʼїхати ні звалити.