ЛАД написав:Блин, откуда все такие знатоки псих. лекарств? Ну я понимаю freeze, но остальные? Мне уже 74, я большинство названий даже не слышал.
Так в цьому і цікавість форумних обговорень. Що як ситий не розуміє голодного; здоровий хворого; військовий цивільного; місцевий переселенця; не бувший в полоні полоненого; молодий похилого і т.д., поки сам не зіткнеться; то є можливість побачити оті інші різні бачення різних людей. І за бажання спробувати трохи зрозуміти цих інших. Ще й при цьому підкорегувати щось в самого себе в поглядах.
В 74 не мати проблем зі сном - це круть. Тут он надали перелік препаратів для сну, які на собі люди перевірили. Якщо що, то бери і підбирай під себе, починаючи звісно з самих безпечних. По суті вся медицина, якщо не маєш змоги мати свого гарного лікаря, зводиться до перебірки засобів лікування і доз ...поки не знайдеш підходящий саме тобі варіант. Ризик -- не врахувати власні протипоказання і фактор звикання. Так з цим зара не кожний лікар особливо заморачується, приймаючи пацієнта. Тому все рівно треба самому вникати. В мене так відбувається майже постійно. Лікар: - давайте оте спробуємо; Я: - ні. Бо маю оте протипоказання. Він: - тоді оце.
І банальна переборка... Поки само не пройде)))))))!) А скільки комедій відбувається, коли новий лікар коментує призначення попереднього?! Як запевняє, що тепер все буде гаразд. А потім через час розводить руками та гадає, як скоріше позбутися тебе; спихнути аби куди від себе. І зазвичай все це в обгортці самого великого радушія та співучасті.
Щодо наших втрат, тут точні цифри дуже важливі для нас. 45 100 людей загинули і близько 390 тисяч випадків поранень. Уточню: кількість поранень більша, ніж кількість поранених, тому що є люди, які отримали поранення, а потім повернулися на поле бою і знову були поранені. Тому число поранень становить 390 тисяч. Така ситуація, але кількість поранених людей менша», – сказав Зеленський (оцінка числа загиблих – із 12-ї хвилини 30 секунд у цьому відео). https://www.radiosvoboda.org/a/news-zel ... 03309.html Зниклі безвісти - ?
російські втрати глава держави оцінив у 300–350 тисяч убитими. Кількість поранених російських військових президент України оцінив у 600–700 тисяч, ще від 50 до 70 тисяч росіян, за словами Зеленського, є зниклими безвісти (аналогічну цифру втрат серед українських військових глава держави не навів).
Бетон написав:Сын адвоката из Запорожья Людмилы Петровой умер после того, как попал в ТЦК.
Об этом женщина пишет в Facebook. Ее сын был избит в подвале до такого состояния, что его организм не мог самостоятельно функционировать.
«Мой сын Петров Владислав Вадимович 28.06.90 года рождения незаконно был задержан работниками Центрального ТЦК 27.01.25 около 17-00 а затем доставлен в Центральный ТЦК. Он был ограничен непригодным. Он был брошен в подвал, где его держали без возможности ходить в туалет… …Он находился с 31.01.25 в реанимации на аппарате ИВЛ, у него отказали почки, моча не отходила, на теле были многочисленные синяки (ноги, пах) и отмороженные конечности рук и ног, двусторонняя пневмония. Врач не понимал, почему именно в психушку его привезли. В почках было много черной крови. его организм самостоятельно не функционировал. 03.02.25 в 9:00 мой сын умер. Считаю, что к нему применяли пытки.
Дополнительно сообщаю, что мой сын не употреблял наркотики и алкоголь. Сообщением поделился Совет адвокатов Украины.
Обычный ипсошный проплаченный ФСБ фейк. Спросите здесь у любого ВСУшника - у меня, у Сибарита, у Александра, у Бандерлога, у других пытали ли их в ТЦК. Нет конечно, бред. Мне лично через 7 дней после того как я призвался, лично позвонил начальник учета по офицерам Приморского ТЦК майор Ен.. и поблагодарил меня за мою жизненную позицию.
freeze написав:Спросите здесь у любого ВСУшника - у меня, у Сибарита, у Александра, у Бандерлога, у других пытали ли их в ТЦК. Нет конечно, бред.
З усією повагою, але трошки некоректно порівнювати добровольців і тих кого 4-5 "непридатних" за руки-ноги заштовшують в буса посеред вулиці. Якщо продовжити буянити та демонструвати спротив і в ТЦК то можна догратись до "раптового приступу епілепсії"
«Ведуться дуже конструктивні переговори щодо України. Ми розмовляємо з російським та українським керівництвом» — Трамп «Я хочу, щоб це припинилося, з однієї простої причини. Тому що я не хочу, щоб молодих людей вбивали з обох сторін» Трамп заявив, що сподівається — «незабаром ситуація кардинально зміниться». Більше деталей поки не надав.
detroytred написав:Щодо наших втрат, тут точні цифри дуже важливі для нас. 45 100 людей загинули і близько 390 тисяч випадків поранень. Уточню: кількість поранень більша, ніж кількість поранених, тому що є люди, які отримали поранення, а потім повернулися на поле бою і знову були поранені. Тому число поранень становить 390 тисяч. Така ситуація, але кількість поранених людей менша», – сказав Зеленський (оцінка числа загиблих – із 12-ї хвилини 30 секунд у цьому відео). https://www.radiosvoboda.org/a/news-zel ... 03309.html Зниклі безвісти - ?
російські втрати глава держави оцінив у 300–350 тисяч убитими. Кількість поранених російських військових президент України оцінив у 600–700 тисяч, ще від 50 до 70 тисяч росіян, за словами Зеленського, є зниклими безвісти (аналогічну цифру втрат серед українських військових глава держави не навів).
і де логіка? Хіба ми з попуасами воюєм? ) в чому в нас беззаперечна перевага? За полоненених і безвісти мовчить
Господар Вельзевула написав:На одном форуме создали тему типа "за кого голосовать если шо". Опрос показывает лидерство непридатного. Ухилянты с биполяркой таки выроют себе яму. так их ничему и не научили:(
скоріш за все непридатному роблять рейтинг жінки, пенсіонери та патріоти квебекщини, їм контрнаступ не загрожує а "Валєра такий красівий"))