Faceless написав:Дякую, що переживаєте. Півроку взагалі не вживаю
я про те що ви наврятчи розумієте, що таке виснажена психіка. а порада заспокоїтись пивом.) шо мені переживати? В отпуску після того як відіспався я випивав от 05 до 07 умовної горілки в день. Більшість в одиночку. І не особо пянів. Висновок сам напрашується... Так шо про ваш алкоголізм то жарт Но і ми не родились в бочці з спиртом це шлях. Ідущий осилить
вас розумію, ніколи в житті не випив більше 0,5 (і то це було на поминках нашого курсанта, який потонув на тх Адмирал Нахимов), теж ніхто з нас не спянів (стрес), мати друга була сільна жінка, а батько плакав і вив постійно (тому ми самі ледве тримали сльози), впіймали хлопця на жигулях(шоста модель) і поїхали з Вольногірська до Дніпра (це вересень 1986), приїхали на жд вокзал-поїзд на Одесу відходить через 5-6 хвилин, даємо гроші бортпроводниці-вона каже що в касах є білети, без білетів не пущу.покидали сумки в тамбурі я побіг купив 4 білета, запригнув в потяг який вже рухався.сіли в плацкарті і відкрили бутилку водки, трошки віпили і почалася така ржака, хлопці сміялись -як я біг за потягом, а люди навкруги питають-звідки ви такі веселі хлопці, з поминків
Сибарит написав:Снотворные, как и антибиотики, бывают совершенно необходимы, но в мире, на мой взгляд, существует огромная проблема злоупотребления этими двумя категориями препаратов. И надо признаться, что в некоторых значительно более благополучных странах, чем наша, эта проблема выражена ярче.
только с первым. со вторым - все наоборот. антибиотики выписывають только когда реально необходимо и реже
Wirująświatła написав:Террористы смертники это что то новое для наших широт. Интересно чем мотивируют?
З завербованих українців рф робить терористів-смертників — так, у Рівному русня навмисно підірвала свого агента в будівлі ТЦК
СБУ нагадує, що унаслідок підриву 21-річного терориста у приміщенні, він загинув на місці, а 8 військовослужбовців отримали поранення різного ступеня тяжкості.
Встановлено, що рф завчасно підготувала ліквідацію свого агента як «зайвого» свідка теракту проти Сил оборони.
"Ніколи стільки не брешуть, як під час війни, після полювання і до виборів" Отто фон Бісмарк.
prodigy написав:Доброго дня, freeze скажіть яка у вас освіта і ким ви працювали до 2022 (якщо це не секрет), дякую
віком ви 56+?
Доброго дня. По образованию я биолог-химик. Работал морским биологом (гидробиолог), даже 8 месяцев в Антарктиде провел ))) Но с лихих 90-х частный предприниматель. 59 лет.
З холодильним обладнанням не повʼязано?
Не, я абсолютный ботаник (гуманитарий), всё что связано с оборудованием и техникой меня вводит в ступор. Типичный рукожоп. Анализируя прожитую жизнь, я могу сказать, что жизнь прошла в целом сидя на стуле, в кресле, в блиндаже, глаза в потолок, мне сливается какой-то поток информации, я ее анализирую и выдаю какие-то решения и команды. Плюс работа с личным составом, с бандитами в 90-х, с налоговой, подъехать разрулить какой-то вопрос или сложную ситуацию. У меня и автомобиля в жизни не было, бо не умею водить, всю жизнь с 22 лет у меня был личный водитель со своим автомобилем. Но поменять смеситель в ванной, починить абсолютно все равно что, даже что-то простейшее, я не способен. Говорю, типичный рукожоп.
freeze написав:всю жизнь с 22 лет у меня был личный водитель со своим автомобилем.
епним вам 50+. То есть с 1997г у вас личный водитель? мама в те годы работала замом кого то там в облисполкоме, и то личного водителя не было. На весь исполком было 4 служебных авто, одно для первого лица, остальные выпрашивались у завгара в порядке очереди. Один раз меня служебное авто отвозило на базу отдыха за 100км
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 05 лют, 2025 14:53, всього редагувалось 1 раз.
Banderlog написав:я про те що ви наврятчи розумієте, що таке виснажена психіка. а порада заспокоїтись пивом.)
сон и положительные эмоции. Пока других лекарств от душевного истощения нет.
Да,все так. Единственные положительные новости сейчас- надежда,что никакое туловище не полезет в бутылку и не сорвет заморозку. Каждый день,неделя,месяц,год войны-повышает по экспоненте шансы на трагический исход отдельно взятой личности,особенно если эта личность не сидит в закарпатье с железными доками и кнопает в ИТ, получая при этом прежний доход.
❗️США хочуть відшкодувати витрачені на підтримку України кошти, для цього їм і потрібні рідкоземельні метали, – NBC News .
▪️За словами Трампа, США вкладають «сотні мільярдів доларів» і хочуть гарантій щодо цих ресурсів. ▪️Крім того, 14-16 лютого буде представлено плани Трампа щодо завершення війни в Україні: це станеться на Мюнхенській конференції, про це заявив спецпредставник президента США Келлог.
ЗМІ Хуйлостана не дивлюсь. Але сдаться ситуація з рідкоземельними металами в Україні агітує за ватний шлях рф краще, ніж 20 років діяльності Помета Рудолфовича. Маски сброшены... Тройной оскал американского империализма...