|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 05 лют, 2025 12:33
flyman написав: detroytred написав: flyman написав:Є так званий нормальний розподіл (гаусова крива), так от не вона не менталітет, а закон розподілу, в тому числі і ширнармас. Звідти і правило Парето 20% на 80% (напр. 20% роблять 80% всієї роботи, навіть якщо групу скоротити на тих 80%, нова група збереже такий же розподіл активності/результативності)
Нарешті слушне щось. Саме так. Тільки великими буквами допиши, що без отих 80% людей, які роблять лише 20% роботи, загального результату не буде взагалі. Буде нуль. Тобто Егор Фірсов: "ми, (умовно 20% особового складу) дронщиків нищемо (умовно) 80% ворогів, але без отієї піхоти (80% осскладу) в окопах нас би не було".
це будівельнику на замітку з його "топ 5"
Він за 10+ років постійних поясненнь цього не зрозумів, то вже й не зрозуміє ніколи. Я йому це на прикладі прибиральниць або кочегарів і оплати труда по Рікардо ще з тоді пояснював. Що втоне в багні або замезне отой умовний Ілон Маск...
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 лют, 2025 12:33
Faceless написав:Психічно хвора нація - теж нація.
щоб покращити ментальне здоров'я треба прибрати джерело, яке викликає паніку(ракетні обстріли, шахіди, нічні сирени тревог), на приклад -прокинувся від потужного вибуху(балістика), потім завила сирена, потім ще вибух, третій... відкриваєш тг-читаєш наслідки, або попередження, який тут сон, інколи за ніч 2-3 тривоги. з ранку виникає відчуття захоплення нашими людьми , коли бачиш, як вони ще в темряві поспішають на роботу (думаєш-спав погано, голова болить, добре що на роботу не треба, а більшість працює попри всі тривоги і прильоти)
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3326 раз.
- Подякували: 3341 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Сер 05 лют, 2025 12:36
detroytred написав: UA написав:Группа ДАЙ без хазяина не може існувати. Покинуті власником ДАЙ стають агрессивными та деструктивними.
Ага. Спочатку держава набирає до себе на роботу лікарів, вчителів, поліц., всл, чиновників. На умовах, що оті згодні. А потім, використавши їх, да хоч 5 років, кидає через плечо. Вони єстественно наголошують, що це за кидалово - зі скороченнями, зміною умов, пенсіями, пільгами, нормами??!! Це називають "дай-дай" і повчають, що - працювати треба (було) на себе. Щоб не залежати від когось. Красота! Але дехто з працюючих на державу не інтелигент, не лох і одразу починає виконувати мудрі поради -- працювати саме на себе, а не на державу. Через забиття на виконання своєї роботи та корупцію. І диво! -- да вже через рік, а не те що на пенсії, не залежить від інших і не просить дай-дай. Я вже не раз казав: мій гарний товариш зара жалкує тільки над одним --- що треба було з подібних мудрих драти в три шкури... Працювати на себе. Тому так і живемо. Потім отакі мудрі будуть співати отим ветеранам на їх "дай-дай".
більшість із так званих "працюючих на державу", то якраз ДАЙ-ДАЙ, блатна робота, так зване приховане безробіття: робити аби щось робити, тобто якщо їх відлучити від державної цицьки, особливо нічого не станеться. Ніби їх на держроботу мобілізують проти їх волі
Востаннє редагувалось flyman в Сер 05 лют, 2025 12:37, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 05 лют, 2025 12:37
Wirująświatła написав: Успіх написав:Воїнам, які відхерачили рік-два на фронті - то загрожує "від 2х до 5ти", а ухилянтам, які три роки пили пивко на дивані - лише штраф!🤦🏻🤣🤣🤣 Вам не здається, що мало б бути навпаки?))
а ты зачем согласился? надо было сразу идти в отказ, если что то не устраивает. и когда платили боевую сотку ты тоже не жаловался  разница в том что тебе понадобилось 2 года понять то, что другие поняли сразу.
1. "Зразу йти в отказ" - на той час було і морального/патріотичного духу побільше і... боявся, що прийдуть і заберуть у в'язницю! 2. Я пішов на фронт ще ДО того, як платили бойову сотку! Тобто, я пішов ще з самого початку, коли ще ВЗАГАЛІ не було знати, чи хоч щось будуть платити! Пам'ятаю, як усі були приємно здивовані, коли крім зарплати(тоді щось було 13-14К) ще дали 30К премії!(Ми тоді були на Волині, не далеко кордону бульбашів - а ця зона на той час підпадала під зону БД, бо тоді очікували наступ і з цього боку) Та й пізніше (через 1,5міс ми вже переїхали у справжню зону БД, де вже платили всім бойову сотку) - але я теж тут неодноразово писав: "Краще 30К в тилу, ніж 100К на передку!"© Хоч та сотка НЕ погано підтримувала мою сім'ю, а відповідно і мою психіку(бо думки були спокійніші, що сім'я хоч не голодує/буде забезпечена) Але в 2023 з лютого місяця - все порізали, чим вбили хоч таку, але мотивацію солдат! freeze написав: Banderlog написав:закон треба міняти. І ухилянтам давати срок більший за сзчшника Это очевидно, необходимо менять законодательство. Невозможно быть такое, что насильно мобилизованный (а это по факту все кроме добровольцев, даже те кто пришел в ТЦК по повестке - он тоже по факту насильно мобилизован, просто переступил через свой страх. Так вот допустим он отвоевал два года, был ранен, контужен, съехала кукуха и он ушел в СЗЧ. И получает гораздо большую уголовную ответственность чем сосед, который с начала войны не выходил на улицу в страхе от мобилизации. Выглядит ситуация маразматично.Даже скажу почему Зеленский и Слуги народа не приводят законодательство в соответствии со здравым смыслом. Обычная лайкозависимость перед будущими выборами. Количество мобилизованных на моменте гораздо меньше тех, кто не хочет мобилизоваться. А голоса на выборах одинаковые и у уклониста, и у того, кто воюют три года. Кстати хорошая идея, посадить ТЦК рядом с каждым избирательным участком на возможных будущих выборах.
Ну от, - а я думав, що то тільки мені видається це абсурдом.
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Сер 05 лют, 2025 12:39
prodigy написав:когда тебе 50-55 и ты по специфике работы "отдыхал" за 96 часов 8 часов(побыл горизонтально по пару часов в день), и чтобы не заснуть на работе "нон-стоп кофе и сигаретта)
Тут спорить трудно. Да я и не призываю полность отказаться от лекарств. Проблема, однако, заключается в том, что людей, принимающих по малейшему поводу достаточно сильные препараты, значительно больше, чем тех, кто живёт в таких условиях. Снотворные, как и антибиотики, бывают совершенно необходимы, но в мире, на мой взгляд, существует огромная проблема злоупотребления этими двумя категориями препаратов. И надо признаться, что в некоторых значительно более благополучных странах, чем наша, эта проблема выражена ярче.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6470 раз.
- Подякували: 21616 раз.
-
-
Профіль
-
-
132
82
38
2
Додано: Сер 05 лют, 2025 12:39
fox767676 написав:Молодые вы ещё ребята , нет у вас близких 85+ Но абырвалг жрет это с юности
Близкие 85+ это редкость.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 05 лют, 2025 12:40
UA написав:Ви хотіли сказати що держава поганий роботодавець? Чи щось інше? Можна працювати на державу та не бути ДАЙ Дійсно ДАЙ серед бюджетників багато. Але ж не всі.
Я хотів сказати, що коли працюєш не на себе, то апріорі будеш залежати від когось. І це нормально. Оскільки ж до святих чи комунізму в світі ще далеко, то оця ситуація "дай-дай" була, є і буде нормальним явищем. Що вимагають зачастую від держави та інших саме своє. Зароблене. Або положене по визначеному розподілу загальних благ. Тому робити з отих "дай-дай" якихось "нетаких" не варто.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 лют, 2025 12:41
Успіх написав:Хоч та сотка НЕ погано підтримувала мою сім'ю, а відповідно і мою психіку(бо думки були спокійніші, що сім'я хоч не голодує/буде забезпечена) Але в 2023 з лютого місяця - все порізали, чим вбили хоч таку, але мотивацію солдат!
есть такое правило лучше чего то не дать, чем дать и забрать. То что сотку забрали тебя сильно демотивировало. После этого начались разговоры про несправедливость и прочее. 2е что тебя демотивировало это копание окопов вручную лоптами. Это из того что ты рассказывал. Возможно есть ещё 3,4,5е что осталось за кадром.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 05 лют, 2025 12:43, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 05 лют, 2025 12:42
Дюрі-бачі написав:https://society.comments.ua/ua/news/human-rights/chergoviy-skandal-z-mobilizacieyu-tck-vidpraviv-do-viyska-vidomogo-aktivista-758174.html Скільки шкоди ЗСУ принесе бусифікований ватник?
Страшна не та собака, которая гавкает на тебя, а та которая молча сидит и наблюдает. Будет сидеть согласно ВЛК в какой-то тыловой части, ходить в наряд. Координаты подавляющего числа военных объектов с развитием спутников и дроноводства и так давно известны противнику, а большинство можно просто прогуглить.
-
freeze
-
4
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4794 раз.
- Подякували: 7757 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
23
5
1
Додано: Сер 05 лют, 2025 12:46
Успіх написав:Ну от, - а я думав, що то тільки мені видається це абсурдом.
а коли вискакув з трусів за перемогу на виборах персонажа серіала, думав?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1