Бетон написав:В Черновцах во время прохождения ВЛК умер мужчина, - полиция
Очередное убийство.
Но почему-то никто не озабочен.
Это кто так человека на ВЛК забил? Дерматолог или окулист? Думаю, что просто человек так боялся отдать долг Родине, что сильно поднялось давление, и бац инсульт. Не надо бояться ВЛК, надо просто понять, что если вы своими двумя ногами зашли в кабинет доктора с двумя руками и двумя глазами и без корочки инвалида, то у вас на развилке жизненных дорог только два варианта - годный или годный до ТЦК и тыловых частей.
_hunter написав:То вы перепутали: План Потужной Пэрэмогы никому не интересен. Все ждут - что там Трамп придумал...
Люди говорят, Британия пересилит Трампа. И впереди долгие годы борьбы за независимость, пора это осознавать и искать свой путь.
пересилить в чому? Трамп просто перестане башляти. Сама англія вкладатись так як сша не хоче. А сухопутна армія в британії чуть більша за мадярську зякої наші чогось ржуть.
А чого це Британія буде вкладатись? Їй не отой результат, про який ви думаєте, потрібен. Сам процес вже дає результат. А якщо ще й перемога, то це подвійний профіт.
Ну а те, що рано чи пізно перемога буде, то це 99%. Майже будь-яка боротьба за незалежність закінчується перемогою. Да хоч через повну поразку... Хоча повна в нашому випадку малоймовірна. Найгірший варіант -- ужметься Україна в розмірах.
Питання більше полягає в ціні, яку сплатить Україна.
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 07 лют, 2025 19:35, всього редагувалось 1 раз.
Faceless написав:В сенсі? Кому? Військовослужбовцю? Який сенс, якщо навіть з висновком "ТКЦ/тилові" його лехко можуть відправити окопи копать майже практично нулі
в мене два майже сусіди мобілізовані кінець 22- початок 23 поки примудряються майже два роки тримати оборону по лінії Ужгород-Мукачево. Так що варіанти завжди є, але скористатись можуть "не только лиш все"
detroytred написав:Найгірший варіант -- ужметься Україна в розмірах.
Є значно більш ймовірний і значно гірший варіант: 1. підписується перемир'я без гарантій. 2. більшість адекватної молоді емігрує. 3. ті, хто залишився (пенсіонери, інваліди і бюджетні кровосісі) починають серію майданів-виборів в результаті якої перемагає Медведчук.