fler написав:Бетон зациклений на негативах бусифікації. Питання в тому, як Бетону почати "в любой ситуации искать что то хорошее"?
Так Бетон каже- випустіть мене за колючку і все, він більше не повернеться. Для чого його тримать? Вже питав стопіццот разів, відповіді нема- студент, вчиться офіційно за кордоном, чого він не може додому з`їздити? Нє, звісно може, але тільки додому і тільки один раз. Такий-же студент, з того-ж закордонного ВНЗ, тільки його дім у Маріуполі, кожне літо їздить у Марік і повертається на навчання.
Ваша неіспорченість лишніми знаніями чесно кажучи улибає. ) без образ. Но я вас іспорчу ) вже часу маєте достатньо, раз за серіали всілись, то почитайте подорож на край ночі.
Не знаю, не читал, но судя по описанию, лучше и не читать. Как-то мрачновато звучит. "Врешті сам автор роману робить висновок, що «життя — це агонія, якій немає кінця»." А "глибокого песимізму щодо соціальних стосунків та людства" и так хватает. (Цитаты из укр. Вики)
Бетон написав:Искать что-то хорошее, когда твоя семья уехала навсегда, а ты сидишь тут и прячешься от нквд.
многоженство решило бы проблему. одна семья тут. другая там. У моряков в каждом порту по семье.
flyman написав:Це ж переказ Шопенгауера, плагіят
Жан-Поль Сартр "тошнота"
Тошнота - это суть бытия людей, застрявших "в сутолоке дня". Людей - брошенных на милость чуждой, безжалостной, безотрадной реальности. Тошнота - это невозможность любви и доверия, это - попросту неумение мужчины и женщины понять друг друга. Тошнота - это та самая "другая сторона отчаяния", по которую лежит Свобода. Но - что делать с этой проклятой свободой человеку, осатаневшему от одиночества?..
Баланс зміщується в бік правоти Фокса. В Індепендент на обкладинці Трамп вхопив рукою Стармера за оті по17грн.
Чи вплине це на наші еліти? Хз. Скоріше ні. А от на країну в довгу точно да. Бо тренд не на джонсонів-стармерів, а на Фараджа. Тобто на британського Трампа з гаслом зробимо знов Британію великою.
Сибарит написав:А обращение к малознакомой женщине - вообще катастрофа. Если известна фамилия, нужно обязательно знать, замужем ли она.
Заменить ты на Вы значительно проще.
Насправді ні, є нейтральна форма звернення, не місс і не місіс, звучить як мізз. А взагалі цікаво, думаю місс і міссіс вже мали б вважатися застарілими і сексистськими (бо етимологічно вони означають приналежність чоловіку). Різниця ти/ви в англійській теж була, але ті займенники вийшли зі вжитку
сон и положительные эмоции. Вот этого достаточно. Всё время спать не будешь, а просыпаться и видеть вокруг трэшак никого не сделает счастливым. Есть одно любопытное исследование, утром расскажу если интересно.
О пів на першу типу пішли спати, о п'ятій ранку вже пишете, і ця людина розказує як подолати безсоння
Що скажу. Або глобалісти мають якийсь хитрий план, або лошари вони тупі жадібні та брехливі. Бо вже все чіткіше вимальовується картинка: Штати вже, на черзі практично вся Європа - Британія, Франція, Німеччина і до вже Угорщини, Словаччини.
Новий порядок вигідний сильним коаїнам. А слабкі зможуть вижити лише за рахунок хитродупості.
сон и положительные эмоции. Вот этого достаточно. Всё время спать не будешь, а просыпаться и видеть вокруг трэшак никого не сделает счастливым. Есть одно любопытное исследование, утром расскажу если интересно.
О пів на першу типу пішли спати, о п'ятій ранку вже пишете, і ця людина розказує як подолати безсоння
можно спросить почему гадости в мой адрес висят по полдня, а мои ответы на них сразу удаляются? вы не 1й кто за мной следил, фиксировал время на форуме и количество сообщений.
Wirująświatła написав:сон и положительные эмоции. Вот этого достаточно. Всё время спать не будешь, а просыпаться и видеть вокруг трэшак никого не сделает счастливым. Есть одно любопытное исследование, утром расскажу если интересно.
можно спросить почему гадости в мой адрес висят по полдня, а мои ответы на них сразу удаляются? вы не 1й кто замной следил, фиксировал время на форуме и количество сообщений.
Якщо це причина безсоння я так і бути пошукаю і почищу. Просто коли пошук не працює це не так просто