Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1262412625126261262712628 ... 14520>
Повідомлення Додано: Чет 13 лют, 2025 19:44

Banderlog написав:
  V2 написав:Зеленський не бачить ворога в Путіні, але знайшов його в Порошенку

шоколадного випотрошать без варіантів. Ви ж всі хотіли деолігархізації? :wink: він просто самий вгодований і беззахисний.
І ніякий армовір його не прикриє. Внєзапно оказалось що без прикриття з штатів він недостатньо оддавав на армію а виводив гроші в офшори, томос не спокутує того що він був дяком в мп :lol:, говорить він російською, а син в нього ухилянт. :shock:
який нєожиданий поворот...

Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 лют, 2025 19:48

Ось що я маю на увазі коли кажу "дивіться карти"
І якшо з Маккіндером та Хантінгтоном нічого не поробиш - а по ним вчаться всі західні концептуали, то "маємо те що маємо" цілковито на нашій совісті.
Втратили 20% України, провтикали вирішення Трансністрійського питання, провтикали Білорусь. Якщо б втримали Лукашенко за якимось дружніми пікніками подалі від москви, то був би шанс посунути цівілізаційний кордон на схід

Зображення
Востаннє редагувалось fox767676 в Чет 13 лют, 2025 19:51, всього редагувалось 1 раз.
fox767676

Подякував: 408 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 лют, 2025 19:54

Кстати на сайте РНБО указано в решении, что санкции введены относительно некоего гражданина Жеваго 57 года рождения и некоего Порошенко обладателя несуществующего кода ЄДРПОУ. С точки зрения рукожопости и юриспруденции надо ли опять созывать РНБО, чтобы внести изменения или и так сойдет?
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Чет 13 лют, 2025 20:01

Re: Напад росії і білорусі на Україну

andrijk777 написав:Отже питання перше: де РФ сформує ударні сили для наступу? Кордону з Польщею майже немає. Чи ви думаєте РФ "незамітно" запихне 600К в Калінінградську область? Білорусь - також поганий варіант це показала операція наступу на Київ.

Чим їм проблема використати білорусь? В тої давно суверенітету нема. В операції наступу на Київ проблема їх проблемою була зовсім не білорусь. Їх територію і повітряний простір кацапи і досі використовують.
  andrijk777 написав:Тому питання друге: чому Польща не може мобілізувати пів мільйона людей? В чому проблема?

Вже опитування було, і якось виявилося, що скоріше всі за Віслу відійдуть :mrgreen:
  andrijk777 написав:Питання третє: за місяць можна побудувати якісь украплення на кордоні? Я думаю можна.
Наша війна показала - взяти украплені райони надзвичайно важко.

Вони мали б їх УЖЕ побудувати. Чи побудували - напевне не знаю, але щось сумніваюся.
І так, явважаю що за місяць укріпрайон не звести. Це чисто так, нічим не підкріплене судження. Спитайте краще у реальних військових.
  andrijk777 написав:Питання четверте: як думаєте Німеччина дасть Польщі війська в допомогу? Я думаю дасть. Зброю дасть? Я думаю 100% дасть. Я думаю половина Європи дадуть багато зброї Польщі.

А чи є в них що дати? Які в них запаси боєприпасів? Чи розумієте ви, що бо багатьом позиціям, по яким нам дозують допомогу, причина в банальній відсутності необхідних кількостей на складах? Що в тій же хваленій Німеччині, коли пішла мова про всякі леопарди-херопарди, виявилося, що половина техніки на складах взагалі не на ходу? І знову ж таки - люди. Ви розумієте, що весь військовий контингент Європи вкупі зараз в рази менше нашої армії? І в кращому випадку мають досвід миротворців чи хтось десь був в оперціях на близькому сході.
Згадайте операції на балканах, де війська сербів просто собі атакували миротворців. Українські миротворці під Жепою якось змогли домовитися, з самою стрілковою зброєю, щодо евакуації населення. Голандці перед тим ріденько обісралися і допустили геноцид.
  andrijk777 написав:Тепер РФ. А чим РФ буде наступати??? Пішки чи на "буханках"? Чи може на ослах.
Танків у них вже мало, бех мало, снарядів на складах не мільйони, поливати все артою не вийде. Дрони вони роблять, але тут важлива кількість.

Якби в них все настільки хєрово, чого ми ще не відбили їх хоча б до кордонів 91?
  andrijk777 написав:Тепер ключовий момент любої сучасної війни - авіація. Тут в РФ повний швах. Польща вже замовила F-35. Тобто на початок війни вони будуть. Що їм протиставить РФ? Застарілі сушки і міги?. + ще союзники(а не партнери ) точно підкинуть Польщі ще літаків. Тотальна перевага в повітрі дає дуже багато козирів, не буду розказувати.

В Ізраїлю є чимало найкращих літаків. Але щось воюють і воюють. Так це проти голозадих без численної і щільної ПВО. Всі натівські концепції, що будуються на тотальному пануванні в повітрі, побудовані на операціях проти голозадих дикунів з калашами і стінгерами, і зазвичай ті операції проводилися десь на іншому краю світу. А от як буде працювати ця концепція по ворогу, що вже зайшов на твою територію, з купою засобів ПВО, і хай застарілою, але власною авіацією, з тактикою живого щита у вигляді їх власного населення - цього ніхто напевно не знає. Вважати, що за тотально меншої чисельності піхоти, відсутності запасів боєприпасів, можна покладатися чисто на супер технологічні літачки - самообман.
  andrijk777 написав:Головне полякам витримати перший удар. Україна не змогла його витримати - тому що не готувалась. А з часом(за півроку-рік) за допомогою союзників поляки розіб'ють москалів вщент.

Дай боже в разі чого полякам витримати удар так, як ми його "не витримали". А про оперативність розгортання європейських союзників ви б краще перечитали історію ІІ світової, і врахували, які настрої панують зараз в парламентах країн Європи.
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Чет 13 лют, 2025 20:03

freeze

ФРІІЗ , що там трапилось ?
Був прихід чі в повітрі ?
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4142 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Чет 13 лют, 2025 20:06

fox767676 написав:
  fler написав:Війна зупинена? Люди не гинуть і катувань немає? Трамп за натовізацію України? Про зброю від Трампа ще рано говорити, ми поки отримуємо те, що Байден відписав.

так 4 роки було щоб вирішити проблеми (які виникли ще за попередньої влади демократів)

Шо серйозно? Я чогось думала, що війна вже 11-й рік триває. Чому не вирішили проблеми за попередньої влади Трампа? Не уклали мир, не надали гарантії.
  fox767676 написав:При Трампі зброї не буде, і дивитись нема чого. Ви ж читайте що я пишу - Східна Європа поза зоною їх інтересів, скоро І Центральна перестане. Фокус змістився в Арктику та Південно-Східну Азію

І знаючи це ви топили за Трампа? :shock: Не пояснюйте.
  fox767676 написав: А так я досить песимістичний, і поведінка Трампа тут закономірність.

Пам'ятаю ваш бурний песимізм коли Трамп переміг на виборах)))
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 лют, 2025 20:09

Schmit написав:

та понятно, що партію війни зачищають. Бо хотять убезпечитись після підписання мирного договору. І ще. Невже Ви думаєте що в нас все приватизоване, а якісь рідкоземельні до сих пір нічиї? Ті ресурси, які треба віддати трампу, спочатку треба в когось забрати)
Далі шо? В знак протесту берете теплі речі, каву, чай, гарний настрій...
і займаєте чергу в тцк? :lol: чи ні? Не на часі? :lol:
дивіться бо не встигнете, війна закінчиться.
Залишитись без убдшної знижки на карусельки :lol:
Banderlog

Подякував: 114 раз.
Подякували: 90 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 13 лют, 2025 20:11

Banderlog написав:Невже Ви думаєте що в нас все приватизоване, а якісь рідкоземельні до сих пір нічиї?

Та взяти ті ж уранові копальні. Формально вони в нас є. Але розробка їх вимагає колосальних вкладень і інфраструктури, тому вони дійсно "нічиї". Це вам не вугілля в копанках тирить
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Чет 13 лют, 2025 20:12

fler написав:Пам'ятаю ваш бурний песимізм коли Трамп переміг на виборах)))

Хоч одна країна європейської культури збережеться
Вже вивчаю РН Остіна,Тексас
fox767676

Подякував: 408 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 лют, 2025 20:18

«Американці будуть вмирати»: Зеленський під час розмови з Трампом попередив його про наслідки потенційного наступу росіян на Європу

Это соль или грибы? Кто разбирается?
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 403 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 1262412625126261262712628 ... 14520>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему