Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1264712648126491265012651 ... 14286>
Повідомлення Додано: П'ят 14 лют, 2025 18:40

Hotab написав:smdtranz

что он никудышний президент.

В нас не було «кудишніх».
Просто цьому нікудишньому звалилась на голову повномасштабна.

абсолютно точно. но, какой запрос общества, такие и кандидаты
представляю эту степень накала популизма и балаболии, если б не полномасштабная война
smdtranz

Подякував: 13 раз.
Подякували: 95 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 14 лют, 2025 18:43

навіть якщо погодитися з цим, то і серед "нікудишніх" теж може бути рейтинг. я думаю, щодо його "топ" у вас сумнівів не виникає. :wink:
wild.tomcat

Подякував: 45 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 лют, 2025 18:45

Посмотрел несколько видео с Зеленским за вчера и сегодня. Откровенно говоря, но его внешний вид вызывает всё большее беспокойство - резкие движения, странная речь, странные глаза. Понятно, что много негативных событий свалилось.
Но как бы не наломал дров, которые нам всем потом придется пилить.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: П'ят 14 лют, 2025 18:45

freeze написав:
  ЛАД написав:Если меньше 6 мес., то пропорционально уменьшается 3-я выплата 500 тыс. В случае СЗЧ или ещё каких-то фокусов обязан вернуть выплаты в полном объёме.
https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-realiza ... ia-t110225 и

При внимательном прочтении получается, что если 18-25 участвовал в боевых действиях 29 дней за год, он должен будет вернуть выплаты 200+300.
військовослужбовцям, зазначеним в абзаці другому цього пункту, які брали безпосередню участь у бойових діях в районах ведення воєнних (бойових) дій строком менше шести місяців станом на дату набрання чинності цією постановою, винагорода виплачується пропорційно часу проходження військової служби із розрахунку 1/6 від 1 млн. гривень за кожні 30 днів безпосередньої участі у бойових діях в районах ведення воєнних (бойових) дій (сумарно обчислених)

Насколько понял, это касается только 3-ей выплаты в 500 тыс.
Первые 2 безусловные, если нет нарушений и/или "фокусов" со стороны солдата. Типа "вдруг" вспомнил, что есть необходимость ухаживать за "кицей" и быстренько уволился. Причём, это в случае, когда уход "кице" требовался до подписания контрактта.
ЛАД
2

Подякував: 5340 раз.
Подякували: 4854 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 14 лют, 2025 18:46

Бетон написав:Я не хочу бути тією людиною в історії, яка допомогла Путіну окупувати мою країну, — Зеленський

Пхахаха

Не хочу. Мало чего ты не хочешь. Ты им стал и будешь

Не наговаривай на ПРЕЗИДЕНТА НАШЕГО в трудную минуту для Украины, не будь иудой!!! Тем более он оказался лучшим. Он держит удар. Такого уважают везде.

А не ошибается лишь тот, кто ничего не делает.

freeze написав:Посмотрел несколько видео с Зеленским за вчера и сегодня. Откровенно говоря, но его внешний вид вызывает всё большее беспокойство - резкие движения, странная речь, странные глаза. Понятно, что много негативных событий свалилось.
Но как бы не наломал дров, которые нам всем потом придется пилить.

Поломанные дрова пилить уже не нужно. Ответственно говорю. :!: :roll:

Он находится в состоянии нокдауна. Ему нужно время восстановиться и продолжить сражение.

Шансы на помощь есть, надежда умирает последней. Помню как Трамп метелил какого-то чувака на сцене. Может он остался бойцом еще, который придет в себя и поймет, что с путиным ему не по пути.
Востаннє редагувалось buratinyo в П'ят 14 лют, 2025 18:51, всього редагувалось 1 раз.
buratinyo

Подякував: 2900 раз.
Подякували: 516 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 лют, 2025 18:46

wild.tomcat написав:

навіть якщо погодитися з цим, то і серед "нікудишніх" теж може бути рейтинг. я думаю, щодо його "топ" у вас сумнівів не виникає. :wink:

Та ясно що найнекомпетентніший. Щодо чесності /нечесності нічого не буду казати, не впевнений. Може просто за спиною дерибанять, бо не знає і не вміє контролювати підлеглих (команду).
Hotab

Подякував: 397 раз.
Подякували: 2420 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: П'ят 14 лют, 2025 18:47

wild.tomcat написав:
  ЛАД написав:
  wild.tomcat написав:якщо хтось десь тут думає, що він хитріший чи розумніший ніж хтось десь там на заході і що можна отак просто "налюбити", то це дуже дарма....таких хитрозроблених там не дуже полюбляють, з усіма наслідками.

А никто и не дурит.
Призываем?
Призываем. Законными методами, по контакту, добровольно. Точно так же, как США или Европа.

ну так там і відповідь таку ж дадуть - ми ж стурбованість проявляємо? проявляємо. допомагаємо? допомагаємо. у відповідності до законодавства і прийнятим стандартам і своїх можливостей. то, як то кажуть, шо ви ж ще хочете? :D

А сейчас они не так допомагають?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 14 лют, 2025 18:51

Hotab написав:pesikot
Спочатку голосують, а потім тікають до киць.

Или баварское на пособия сосать обернувшись флагами
fox767676

Заблокований
Подякував: 406 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 лют, 2025 18:52

Banderlog написав:
  andrijk777 написав:З самого початку(1990) було 2 абсолютно різних України. Львів і Донецьк - це зовсім інший менталітет, інша культура, інші ідеї, інші цілі.
З часом(років так через 50) це б згладилось, але не дочекались. Ворог(для декого не зовсім ворог) напав раніше.
) боюсь Вас розчарувати , но не тільки донецьк не львів а і решта України це не Львів.
Даж Чернівці чи Тернопіль це не львів.

Я образно. Звичайно що усі міста мають свою специфіку.
Я мав на увазі що наприклад Хабаровськ напевно не сильно відрізняється менталітетом ніж Смоленськ, хоча вони на різних кінцях світу знаходяться. А Львів і Донецьк - сильно
  Banderlog написав: Не схожа Україна політично на францію, скоріше на німеччину.
А німеччина це федерація.
німеччина взагалі не в тєму. До 90 це були 2 різні країни. Україна до 90 - була одним цілим.
  Banderlog написав: І нічого стравлювати руськоязичних і україномовних, чи бучу в церкві робити...
Цю проблему сильно роздуди, зрозуміло хто і навіщо.
  Banderlog написав:Парадокс в тім, що цілою Україна міцніша ніж часткою.
Зунр не варта того щоб за неї воювати.

Абсолютно не згідний. Є така держава Андорра - існує вже тисячу років і ніхто їх не завойовує, не потрібно їм ніякої "міцності".
Єдність думок і поглядів є набагато важливіша ніж величина держави.
Ось Прибалтика є 3 маленькі держави. Чогось вони не рвуться об'єднуватись в одну могутню Прибалтику.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 лют, 2025 18:53

Це ще квіточки. Думаю люди будуть проклинати Зеленського коли це все закінчиться і вся правда вспливе.

Вот мне нравится, что проклинают Зеленского больше всего и чаще всего люди с дивана.
Наверно, за то, что он их как сказочный богатырь не защитил собственной грудью и теперь им приходится дрожать от страха перед призывом. И даже тёплое одеяло не спасает. :)
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 1264712648126491265012651 ... 14286>
Форум:
+ Додати
    тему