konstantin kirovograd написав:Вот вы тут носитесь с эти миллионом за 18-24-да не спорю большие деньги для 18 летнего.Но если откроют границы то едь на заработки по минимуму 2000 евро в месяц-штуку отлажуй и через два года таже сумма.Не факт что сработает это.
А что, украинцы уже получили право легально работать на Западе 2 года? И все там получают "по минимуму 2000 евро в месяц"?
Право на доступ до місцевого ринку праці дають більшість країн. Бонусом можна піти по звичайній схемі. За 2000 Євро - в нерозвинутій Польщі мінімалка вже більше 1000 Євро, водій автобуса отримує 1800 Євро. Що вже казати про розвинені країни ЄС.
Дают. В Европе гражданам ЕС. Украинский безвиз, насколько знаю, права на работу не даёт. Большинство украинцев в той же Польше работает водителем автобуса?
ЛАД написав:Дают. В Европе гражданам ЕС. Украинский безвиз, насколько знаю, права на работу не даёт. Большинство украинцев в той же Польше работает водителем автобуса?
Писав в темі еміграції: Чехи вирішили дати ВНЖ тільки тим українцям, які заробляють від 1500Є / місяць, а переважна більшість наших мігрантів заробляють 1200-1400, а потрібну суму менше 20%...
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Нед 16 лют, 2025 13:53, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła написав:у нас в 2000х колпаки с колес воровали, я на биндер привязывал.
Не понимаю смьісл колпаков , хочеш что бьіло красиво и модно покупай ковку или другие красивьіе диски . А так типа позорньіе диски закрьіть позорньіми колпаками на ланосе ?
Вернемся до наших пенсіонерів. там 4 тис грн теж не тільки лиш в усіх. Десь четверта частина пенсіонерів а це близько 2млн отримують пенсію отримують мінімальну пенсію -3тисячі грн. Понімаю що для нас тисяча туди сюди значення немає. нам 1000 грн, це витрата на пиво з чипсіками за тиждень. Но уявімо сферичного пенсінера у вакуумі, на мінімальній пенсії з пагубною звичкою до куріння. Хз, скіки він там курить, той роздовбай Козлодоєв, хай пачку на день за 100грн. і чисто можу прєдположить, що в нього ще є пагубна звичка до некорисних глютенових хлібобулочних іздєлій... Припустімо він ще і нефігово собі жрьоть) і зїдає буханку хліба в день... Питання знатокам, про економічний фронт. скільки в старіка Козлодоєва лишається щоб задонатити Притулі на супутник? не забуваєм, що таких економічних фронтовиків Козлодоєвих 2млн.
ЛАД написав: А что, украинцы уже получили право легально работать на Западе 2 года? И все там получают "по минимуму 2000 евро в месяц"?
Право на доступ до місцевого ринку праці дають більшість країн. Бонусом можна піти по звичайній схемі. За 2000 Євро - в нерозвинутій Польщі мінімалка вже більше 1000 Євро, водій автобуса отримує 1800 Євро. Що вже казати про розвинені країни ЄС.
Дают. В Европе гражданам ЕС. Украинский безвиз, насколько знаю, права на работу не даёт.
Сам-по себе - не дает: работодателю нужно подать стандартный пакет бумаг на разрешение - никому, вроде, ещё не отказывали
Wirująświatła написав:у нас в 2000х колпаки с колес воровали, я на биндер привязывал.
Не понимаю смьісл колпаков , хочеш что бьіло красиво и модно покупай ковку или другие красивьіе диски . А так типа позорньіе диски закрьіть позорньіми колпаками на ланосе ?
в 2000х литьё стоило половину жигулей, чувак с 99й на литье был суперзавидный жених.
Shaman написав:особисто у вас злидні? чи злидні у вашого кума, який не може найняти обслугу?
Особисто в мене не злидні виключно тому, що працюю не на Україну, як і кум. Поки працював на Україну - жив в злиднях... Ала навколо мільйони українців, які живуть в злиднях.
Це російські наративи. А ПФУ, на который вы ссылаетесь, - агент Кремля.