Успіх написав:Тепер пенсіонер задумається, чи квасити йому капусту на зиму, чи краще бананів заквасити?
Я не пенсионер, но я бы тоже задумался, стоит ли квасить капусту на зиму 16 февраля 😁
В сенсі чи варто? Навіть влітку варто. Дуже корисна річ ці саме квашені овочі.
Згоден. Ферментовані овочі і особливо капуста - топ за свої гроші . Можна звісно шукати якісь екзотичні замінники . Але сирий буряк і квашена капуста те що найкраще . Так м повільно від ковпаків на диски перейшли до мав і квашеної капусти. От яка вона тема про війну . Доречі чи дають нашим воїна на передовій сирий буряк і квашену капусту ?
Wirująświatła написав:......... Верите в несметные богатства? бывает. Огурцы/помидоры стоят вдвое дороже цитрусовых, скоро пакетик овощей будет крутым подарком на НГ и ДР. как при совке бутылка мартини.
Уже когда-то было. Не домой, не на суп, а к любимой в гости, две морковинки несу за зеленый хвостик. Я много дарил конфет да букетов, но больше всех дорогих даров я помню морковь драгоценную эту и пол- полена березовых дров.
Wirująświatła написав:......... Верите в несметные богатства?
Уже когда-то было. Не домой, не на суп, а к любимой в гости,
) воно то було. Но по телевізору показують як народ пє шампаньйолу на яхтах. Тому не понятно шо то за скотиняки за гречку голосують. А варто б було крутити про генадія Букіна і з математичними задачками. Я б взагалі задачки про сімейний бюджет в школі ввів, класу з 5го. Щось на зразок їй 35, вона пюща, куряща мати 13 річного прожорлівого сина, працює прибиральницею в школі за мінімалку. Батько розбився по пяні на мотоциклі. А далі розрахунок супового набору і стратегія покупки кросовок синові) думаю толку буде більше ніж од рівнянь з 2ма невідомими та синусів з косинусами.
Ех людоньки, людоньки... Позажирались ви всі. Не цінуєте 140$
А 140$ -- це дуже й дуже...
Кабаноси польськ “maestro” 0,120кг = 68,31грв = 569,25грв/кг = 529,0ккал/100грам = 6 564 грв на 61тис.ккал (місячна норма) А ще це 27,00грам білку на 100грам = 5 659 грв на місяць (30 і 1/2 доби), аби щодня мати 88грам білку...
Навіть якщо здасте доляри по 41.5 -- цілий місяць можете жерти самі кабаноси. І трошечки дорогого хлібу, аби по калоріях догнати...
Чи вже й кабаноси в горло не лізуть? Ікру заморську баклажанну вам всім подавай? 😂
Нічо, нічо Трамп вам цього всього не терпітиме. Обібрали його коханих реднеків і хільобілєй на пів трюлика доларів, а тепер кабаносами перебираєте? Не бувати такому... 😂
Чи вже й кабаноси в горло не лізуть? Ікру заморську баклажанну вам всім подавай?
Та нащо та ікра.. Тут помідорку (дві) в день би зʼїсти. По 90 грн/кг Та яблучок 2. По 40-50 грн/кг По калоріям там фігня, а соточки вже нема. Авокадінку не прошу, Трамп не одобряє. Помитись тією водою, яка піде в каналью можна, чи її треба зібрати для унітазу, щоб «в 1 куб вкластись» ?? На пробіжках у мене щотижня одні труйселя йдуть в смітник Не важливо як часто я їх перевдягаю, одна пара в тиждень в утіль! Можна куплю хоча б за 200-300? Хай вже не К.Кляйн за 500+, а хочаб нормальне щось дорожче вайкікі за 100 На вихід можна бризнутись якимсь Кінзо? Взутися в що? Лову мені дають, а на вихід? Хоча б за 100 баксів щось, по скромному. В квіти не заходжу, руки сильні, сам все, сам