|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 17 лют, 2025 01:08
candle645 написав: Shaman написав: Faceless написав:Проблема пенсій - обʼєктивна проблема на рівні країни. І це нормально нею перейматися. Але навряд чи якась притомна людина буде приносити тут в зараз в жертву своє сьогодення через те, що є загальнодержавна проблема, і при цьому він не порушує законодавство, і платить стільки податків, скільки від нього вимагає закон, тим більше що особисто він ніяк ту проблему не вирішить. Тож ні, це не лицемірство.
перейматися треба. а лити крокодилові сльози про бідних пенсів - не треба. перший крок - заплатити стільки податків, скільки треба за законом. я так розумію ФОП 6% близька тема? так от, це лазівка, це не за законом. особливо, коли народ працює на галерах. а чому я не можу бути ФОПом? бо якось податкова прикрила всі ці лазівки, не знаю чому ІТвцям дозволила й далі петляти...
Так все згідно закону, і відповідно до рівня соціального захисту, який держава здатна та готова запропонувати IT-ФОПам. Він розрахований саме на пересічного з його $500/місяць до податків... Що отримує за свої податки такий пересічний - лікарняні (в т.ч. 3 роки вагітності) на рівні 70% від доходу (зарплати), допомога по безробіттю - 3-5 місяців, знову ж - 70% від доходу, пенсія - 50% від доходу. Тобто цілком відповідний його доходам рівень життя під час тимчасової втрати роботи чи працездатності та достойну (як для нього) пенсію. а чому я не можу бути ФОПом?
- можеш, але мабуть не хочеш, тому-що для бюджетників та люмпенів вигідніше платити податки саме згідно ТК. А от висококваліфікований спеціаліст, який працює на міжнародному ринку праці, навіть якщо раптом вирішить платити податки згідно саме ТК - у випадку чого - отримає лише подачки подачки в кілька процентів від доходу з якого сплатив податки. "Петляли" ми із "піонерськими" картками, конвертами та відрядженнями в умовну Естонію для зняття готівки. Але вже років 15-20 чесно платимо податки відповідно/пропорційно до рівня соціального захисту який здатна забезпечити держава.
Виявляється, в нас теж є Мілей: Будівельнику слухати два рази, особливо про пенсії. Трамп бюджетосісь прогодує, але це не точно.
Востаннє редагувалось flyman в Пон 17 лют, 2025 01:13, всього редагувалось 3 разів.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 17 лют, 2025 01:11
fox767676 написав:Я за рпв, но уже слишком поздно
Что конкретно случилось за эти три-четыре дня? Пустопорожняя болтовня в Мюнхене?
-
Господар Вельзевула
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 17 лют, 2025 01:16
Господар Вельзевула написав: fox767676 написав:Я за рпв, но уже слишком поздно
Что конкретно случилось за эти три-четыре дня? Пустопорожняя болтовня в Мюнхене?
Хз, що трапилося. Але Мар'яна вказала: або розпад, або перемога. Не поразка, капітуляція, окупація, а саме розпад. Що вона мала на увазі під розпадом - ? Тим паче, що нема підстав для саме розпаду.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 17 лют, 2025 01:17
Hotab написав: Тому що ми нащадки аріїв і богообрана нація, носії Іскри.
Це якийсь куракалпакський бойовий кліч перед приміщення ТЦК?
"Золотого Тамерлана онучата голі " Писав Кобзар про караколпакський субстрат З того у флайман і тяжіння до монголоїдних жінок, зов галогруп R2+S у крові
-
fox767676
-
-
- Подякував: 400 раз.
- Подякували: 177 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 17 лют, 2025 01:24
Господар Вельзевула написав: fox767676 написав:Я за рпв, но уже слишком поздно
то что Европу сделав главным спонсором, дэфакто выкинули со стола переговоров. Вероятность что подпишут невыполнимый меморандум - космическая. Может еще и без зеленского.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Пон 17 лют, 2025 01:27
detroytred написав:Хз, що трапилося. Але Мар'яна вказала: або розпад, або перемога. Не поразка, капітуляція, окупація, а саме розпад. Що вона мала на увазі під розпадом - ? Тим паче, що нема підстав для саме розпаду.
Пардон,не в обиду, но для меня она,как бы вам сказать..не авторитет. Хотя в имеете полное право упоминать о ее фразе сколько вам угодно. Даже придавая ее словам значение пророчества с помощью термина "вказала". Сразу ореол таинственности появляется, величия.
-
Господар Вельзевула
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 17 лют, 2025 01:34
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Пон 17 лют, 2025 01:35
Wirująświatła написав:то что Европу сделав главным спонсором, дэфакто выкинули со стола переговоров. Вероятность что подпишут невыполнимый меморандум - космическая. Может еще и без зеленского.
Шо вы все так на ту европу вприсядку.. Стадо взаимоисключающихся прихлебал. Штаты,Китай. Если решат- будет стоп. То есть хуйло нападать не будет. В чем проблема дальше?А если не решат- то не поможет и та европа, помогали три года,карту все видят.
-
Господар Вельзевула
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 17 лют, 2025 01:54
Господар Вельзевула
Болтовня в Мюнхене не пусторожняя Я в октябре ванговал что после выборов вспыхнет Сверхновая Звезда. Маск с Венсом превзошли все ожидания . Это как Юлиан Отступник-Антихрист решил все перевернуть вверх дном. Щас эпатажный Каддафи в раю " А что им можно а мне нельзя было??" Так эти ребята найдут общий язык с Путиным, может чуть на него надавят не но на Украину надавят кратно больше так что мир не в радость будет а если и не уедешь потому что в европе Антиукраинские настроения расцветут То что там Детройт цитирует безумных то фигня, просто ускорение суицида
-
fox767676
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 17 лют, 2025 02:07
Условия что могут предложить американцы Украине очень неприятные. Поэтому Зеленский будет упираться до совсем безвыходной ситуации. Возможно рпв будет не во 2м , а 3м квартале Ну и дай бог как то мирно разрулить послевоенную фрустрацию
-
fox767676
-
-
-
-
Профіль
-
-
|