Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1271412715127161271712718 ... 14490>
Повідомлення Додано: Пон 17 лют, 2025 16:57

freeze
При том, на полную участвуют в выставках, заключают контракты на поставку самолетов, ракет, другой техники и оружия (а как же санкции, микросхемы из стиралок и т.д.).
Получается, что хватает и для себя и на продажу.
Hennady

Подякував: 28 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 17 лют, 2025 17:00

_Mykola_ написав:
  flyman написав:Чому поляки вживають польску, німці німецьку, французи французьку, грузини грузинську, вірмени вірменьську і тільки тут верещать малороси що їм малороську щіплять бендери.

Какая разница на каком языке разговаривает человек, главное что он при этом делает.
Вы же работаете с иностранцами, языковой вопрос должен был уже давно отойти на второй-десятый план.
Тот кто носит вишиванку и рвет на себе рубаху какой он патриот, но при этом делает гадости, не становиться от этого меньшим дерьмом. :mrgreen:

Чому тоді німці (та інші країни) вимагають від наших біженців вивчення німецької (та ін.) мов? Яка їм різниця? Чому росіяни спалили всі україномовні джерела інформації на рф, закрили українські школи і знищили все, що пов'язано з українською культурою? Натомість вдерлися в Україну нібито через утискання рос.мови в Україні. Яка їм різниця? Через таких бовдурів маємо тепер знищення суверенітету країни.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 17 лют, 2025 17:00

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Faceless написав:Скажімо так, це законна лазівка. І режим дія Сіті теж (там трохи вищі податки ніж у ФОП, але нижчі за загальну систему). Нема чого звинувачувати людей, що просто використовують законні можливості.
Якщо людина розуміє що вона ОТРИМАЛА кращі умови для того щоб ДОПОМОГТИ Державі - це одне
А якщо людина кращі умови ОТРИМАЛа а Державі скрутила дулю - то чим її дії відрізняються від корупційних законів які приймаються олігархами в свою користь?
Вони ж також діють по Закону і отримують трошки більше ніж такі самі олігархи які не змогли під себе провести закон.

Тому відповідальність Бізнесу перед Державою - це також один з додаткових обовязків який випливає з законних полегшень оподаткування.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 17 лют, 2025 17:01

Як підготуватися до військової служби з юридичної точки зору?

Зображення
Спікерка курсу Аліна Шух разом з адвокаткою ГО «Юридична сотня» Іриною Підрезою розбирають такі питання:

☑️ Які документи слід перевірити й оновити перед початком служби?
☑️ Чи потрібно оформлювати довіреність на управління майном?
☑️ Які медичні документи повинен мати військовий?
☑️ Коли варто складати заповіт і які пункти включати?
☑️ Як документально підтвердити права родини на допомогу та виплати у разі екстрених
випадків?

🔗Переглянути відео
Ірина_
Модератор Форуму

Подякував: 1135 раз.
Подякували: 2051 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 17 лют, 2025 17:02

budivelnik написав:Уяви , ТОБІ дають гарний проект -а ти його спаскудив( просто зранку набрався і як завжди до обіду нічого не зробив) - хто винуватий в цьому випадку..
Той хто зверху?

В точічку.
Саме так -- відповідальність саме на тому, хто зверху. На тому, хто дає, визначає, керує-управляє-розподіляє-перевіряє-розраховує.
Хто дав ТОБІ, а не комусь іншому гарний проект. Тобто сам помилився з вибором виконавця або недостатньо підготував, забезпечив, проконтролював виконавця.

Саме про це і мова.
Саме на це вказав Маркус.
Відповідальність основна саме на управлінці, начальнику.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 17 лют, 2025 17:10

freeze написав:
  andrijk777 написав:Давай на пальцях: на початку війни було в раші 9000 танків(всіх, і на збереженні). Ми знищили 6000. Так, ми знищили 2/3 їх танків

Я уже говорил, что для меня загадка, откуда берутся цифры потерь. Почему 6000, а не 3000, или 5000. Тем более, что при в основном наступлении подозреваю - значительная часть этих потерь восстановлена орками и введена опять в строй. Не говоря о том, что у них танковые заводы строят танки в три смены.
У нас поставки танков с Запада стали минимальными, не знаю делают ли у нас новые танки, но подозреваю, что максимум в одну смену. А вражеские каналы заполнены видео поражения нашей бронетехники FPV с оптиковолокном. Не большой специалист по дронам и не знаю, что это за вундерфавля. Но некоторые видео особо поражают, когда такой дрон залетает в дверь ангара, летает по нему внутри выбирает лучшую цель из нескольких машин, залетает сбоку под дроновую сетку и взрывается.

Мої цифри умовні, щоб показати принцип. Дивись контекст розмови.
Виготовлення нових танків - мізерне.
https://www.unian.net/war/eksperti-pidrahuvali-skilki-novih-tankiv-otrimali-rosiyani-u-2024-mu-12872853.html
60-80 нових танків в рік - це мізер.
Працюють в 3 зміни - це відновлюють старі і поламані танки, а не створюють нові танки!

Ну нашу техніку знищують в рази менше(тому що її є в рази менше :D ). У скільки змін працюють наші заводи - не знаю. Може і не в одну.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 17 лют, 2025 17:11

detroytred написав:Украинское общество больно. Болезнь называется бедностью, хотя в официальном перечне заболеваний (то бишь в действующем законодательстве) таковая даже не упоминается.
1 Ми не настільки бідні як самі про це вважаємо
2 У нас є житло яке в інших країнах зараховується до визначення соціального статусу.
В тій самій Німеччині - 60% населення ОРЕНДУЮТЬ житло не маючи свого
У нас практично 90% населення мають своє житло.
І розповідати про те що наше житло коштує якихось 20000 доларів в середньому - можна... але тоді треба розуміти що є 10 млн сімей які мають капітал від 20000 доларів
Те що вони цим капіталом розпоряджатись не вміють - тому вони й бідні.
Тобто проблема не в бідності- проблема в головах тих хто думає що бідний( а думає так бо чекає чарівника з чарівною паличкою)
  Сибарит написав:Я не знаю, как его преодолеть.
Для начала стоило бы уменьшить его влияние на общий результат. Для этого нужно очень немного - смириться с возможными мелкими материальными потерями и дать чуть больше свободы в использовании материальных ресурсов.
Грубо говоря, нужно добиться, чтобы при заполнении документов на получение карандаша, этот карандаш не исписывался полностью.
Заметьте, поднятие вопроса доверия даже у нас, не чиновников, привело к обсуждению, как ещё больше контролировать. Это катастрофа! Причем катастрофа на уровне сознания.
В перспективе преодолению всеобщего недоверия может послужить прекращение его использования в политической борьбе.

Почему-то меня постоянно окружают честные люди. Мой кошелек может неделями валяться на видном месте, и его содержимое остаётся в безопасности. Я не знаю, откуда взялось убеждение, что все вокруг воры.
Повністю підтримую
Ба більше
Вважаю що наслідки так званої корупційності в головах пересічних сильно перевищені...
Скільки разів показував
Розходи ПФ на своє функціонування - 1% від суми , розігнати можна але чи змінить це щось для пенсіонера
Пенсії вище 10 000 отримує менше 3% пенсіонерів - дорвести що половина цих пенсій отримується за рахунок використання службового становища - можна , але витрати на ці доведення перевищать розмір коштів які після розслідування повернуться... та й 3% збільшення пенсії також мало кому допоможе
Те саме про 200 000 чиновників які не допрацьовують - вони може й недопрацьовують але якщо кожен подивиться на те що робив то думаю побачить що і в нього недопрацювань море..

ітак далі і тому подібне.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 17 лют, 2025 17:13

andrijk777 написав:
  Wirująświatła написав:
  Letusrock написав:У відповідь Росія гарантує, що не просуватиметься далі територій п'яти вже зайнятих областей.
такое гавно мы могли и при байдене подписать, даже лучше (Стамбул). при этом с нас тогда не драли редкоземельных металлов на 500ярдов - плата за посредничество Трампа.
А як ви хотіли? По-моєму наша ситуація зараз набагато гірша ніж літом 2022. Відповідно і мирна угода буде гірша. Л - логіка.
Ми ж на цю тему дискутували десь місяць тому
Ви з допомогою Діпстейта переконались що наша сьогоднішня ситуація краще ніж була в 2022,2023 2024.... - то навіщо повторювати неправду самому собі?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 17 лют, 2025 17:17

detroytred написав:Це називається не парадокс, а обманув. Оті сильні банально ввели в оману.
Банально обманули.
Коли було вигідно, то сильні співали про правила..., всі слабкі повірили, а потім раптом - півруки, ніяких правил, кожен сам за себе.
І хто винуватий?
Ті хто співав-чи ті хто повірив?

Уточню
Хто більше постраждав
Ті хто співав? чи ті хто вірив ?

А звідси висновок
І що крім тих хто співав що виберіть мене і я все зроблю...
не було таких як я які казали
пофіг що співають , ваші зусилля вплинуть на ваше майбутнє сильніше ніж співи....

Але ж такі як ви ні тоді ні тепер таким як я не вірите і далі продовжуєте лити воду на млин співаків/обіцяльників.....
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 17 лют, 2025 17:21

andrijk777 написав:
  Shaman написав:
  andrijk777 написав:А як ви хотіли? По-моєму наша ситуація зараз набагато гірша ніж літом 2022. Відповідно і мирна угода буде гірша. Л - логіка.

але це лише ваша думка. три роки війни звичайно даються взнаки, але погіршення в Раші набагато більше, ніж наше.

й ще раз нагадаю - немає й не було ніяких угод ні в 2022, ні в 2023. всі ці роки Раша казали лише про капітуляцію. тому угода - це вже буде краще. Л - логіка. :D

Я в упор не бачу "погіршення в Раші набагато більше, ніж наше".
Давай на пальцях: на початку війни було в раші 9000 танків(всіх, і на збереженні). Ми знищили 6000. Так, ми знищили 2/3 їх танків і типу "ситуація в раші сильно погіршилась".
Але по факту ще 3000 танків лишилось. І цього хватить на 2 роки війни. Тобто ще 2 роки РФ може воювати так як воювала, нічого не змінилось.
Аналогічно фінанси і багато іншого.

Де тут в тебе якась логіка? Для того щоб були угоди їх потрібно пропонувати. Ні укр. ні рос. сторона ніяких угод не пропонувала тому їх і не було!!! Щоб знати ціни на базарі потрібно туди ходити.
Якщо логіка то логіка....
Було 9000 танків при чому на фронт відправляли в порядку найкращості(готовності)
Ми знищили 6000 - найкращих
Залишилось 3000 на голову гірших( а то й взагалі на папері).....але ситуація в москаликів по вашому покращилась...
Де вчили такий підхід до логіки? на курсах в трускавці чи брати вище - відразу в ольгіно?
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 1271412715127161271712718 ... 14490>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему