detroytred написав:Тому що нема Європи. Є країни Європи.
Якщо в єдиній країні США між лише двома (демами і респами) отакі протиріччя виростають, то в Європі ... Потужність Європи росте, коли період жиріти; коли вирішуються питання розвитку. А от коли період скрутний, питання захисту, то .... власні інтереси.
Європа є як продовження (Священної) Римської Імперії, наразі це оформлено як ЄС.
Чомусь мислите категоріями націй (новодєл), а не віри(база).
Єдина база не заважала знищувати друг друга всю історію. Особливо в 1,2 СВ.
Я мислю навіть не націями, а ще нижче -- можновладцями. І суто їх особистими інтересами.
Wirująświatła написав:по сути новая эскалация. Европу унижают США и рф. пора попросить си вмешаться. Сипомоги.
раша добилась по сути максимума - внесла раздор между США и Европой и Украиной. теперь им даже делать ничего не нужно, все начнет валиться само в радах Запада
До речі, те ж саме передбачає рфія. Що з виборами в нас все почне валитися само собою. Що до самих власне виборів навіть і не дійде.
detroytred написав:Подейкують, що нашій владі треба протриматися пару місяців, бо потім Трампу стане не до тиску на неї. Бо демократи почнуть розбірки внутрі Штатів. Саме тому отака спєшка в нього.
Яким чином демократи щось почнуть? Уся влада принаймні найближчі 2 роки належить республіканцям. Навіть не республіканцям, а саме Трампу, якого ці республіканці бояться. Жодних "розборок" всередині США вони зробити не зможуть. Трамп навіть почне "класти" на судові рішення не на його користь.
detroytred написав:Подейкують, що нашій владі треба протриматися пару місяців, бо потім Трампу стане не до тиску на неї. Бо демократи почнуть розбірки внутрі Штатів. Саме тому отака спєшка в нього.
Яким чином демократи щось почнуть? Уся влада принаймні найближчі 2 роки належить республіканцям. Навіть не республіканцям, а саме Трампу, якого ці республіканці бояться. Жодних "розборок" всередині США вони зробити не зможуть. Трамп навіть почне "класти" на судові рішення не на його користь.
detroytred написав:Не знаю. За що купив, за те продав. Подивимось
я теж цю версію читав. Але думаю що експерт перебільшує всемогутність демократів: - якщо за тотальної влади республіканців демократи створять Трампу значні проблеми, тоді в минулі президенства республіканців (коли влада була розділена більш рівномірно), Буш та інші мали бути взагалі як пешки в руках всемогутніх "масонів-глобалістів"
Не знаю. За що купив, за те продав. Подивимось.
не понял логики: ок, продержались пару месяцев и потом - что? - Трамп "ой, у меня тут разборки - поэтому продолжаю деньги по старому плану наливать"?