Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Успіх написав:А от цікаво, за скільки можна здати таку квартиру, де ще і підлога також "голий бетон?
не в наших краях. у нас привыкли что в квартире должно быть всё за 300уе в месяц.
Так печальна с целом. Сейчас как раз занимаюсь вопросом подъёма аренды. Вот, приблизительно в моем р-не. Ремонт тут похуже. Но тем не менее.https://www.olx.ua/d/obyavlenie/orenda- ... XpZMd.html Если я сейчас 8 беру. ХЗ или 500 получится накинуть
никого не хочу обидеть но это ультра эконом. хз кто такое за 8 снимет, разве что 2 семьи (по 4тыс за комнату) которым совсем некуда деваться. Или 4 студента/тки. Или одинокая продавец на кассе атб с з/п 12. шоб 4 еще на еду и комуналь осталось. В других городах такие квартиры па 6 идут.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 19 лют, 2025 12:32, всього редагувалось 2 разів.
Успіх написав:А от цікаво, за скільки можна здати таку квартиру, де ще і підлога також "голий бетон?
не в наших краях. у нас привыкли что в квартире должно быть всё за 300уе в месяц.
Так буде все - і меблі, і техніка... - просто стеля, стіни і підлога буде пройдена грунтовкою і все Що, за 5К мій смарт(в такому "ексклюзиві") не візьмуть?
Wirująświatła написав:никого не хочу обидеть но это ультра эконом. хз кто такое за 8 снимет, разве что 2 семьи (по 4 за комнату) которым совсем некуда деваться. Или 4 студента/тки
Я теж не хочу нікого образити - але ж плять, що таке сьогодні 8кгрн??? Дві пенсії?
Так буде все - і меблі, і техніка... - просто стеля, стіни і підлога буде пройдена грунтовкою і все Що, за 5К мій смарт(в такому "ексклюзиві") не візьмуть?
ультраэконом это потенциально неплатежеспособные арендаторы. Им сдай за 5 всё равно будут ныть дайте скидку.
Wirująświatła написав:никого не хочу обидеть но это ультра эконом. хз кто такое за 8 снимет, разве что 2 семьи (по 4 за комнату) которым совсем некуда деваться. Или 4 студента/тки
Я теж не хочу нікого образити - але ж плять, що таке сьогодні 8кгрн??? Дві пенсії?
Раніше - то лише стелі залишали "від забудовника", а тепер ще й стіни А що, ремонт сьогодні - це дорого!
Ще трошки і підлогу теж будуть залишати "голий бетон"
А там і водяні труби не будуть розводити, а просто поставлять тазік з водою
так это ж твоя идея покрасить стены мохнатым валиком у меня от строителей была стартовая штукатурка. а наш премиум жк (ты видел недавно фотки) сдают в состоянии в котором можно жить - пол и потолок как зеркало. Стены белый газоблок.[/quote]В Ірпені є преміум ЖК? Чесно не знав