Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1276712768127691277012771 ... 14683>
Повідомлення Додано: Сер 19 лют, 2025 12:40

АндрейМ написав:
  andrijk777 написав:Давайте по-чесному - жодна країна не проводила вибори, коли воювала і частина її території була окупована!
Це повинні розуміти усі і Трамп і путін.
Якщо Трамп/путін вважають Зе не легітимним нехай заявлять про припинення вогню і Україна зможе провести вибори. ВСЕ.
Все інше - пусті розмови, відмазки.

Ні, по-чесному - це якраз визнати, що неможливість провести вибори не змінює Конституцию. Мова саме про це. Я не заперечую те, що вибори в умовах війни провести складно/неможливо, але я не можу цим змінити те, що написано в Конституцію. Слова там від моєї думки не зміняться.

Думаю і Тампу і путіну начхати на нашу Конституцію.
Але їм не начхати на легітимність Зеленського.
  АндрейМ написав:Думати про це треба було раніше. Ще Порошенку. Війна почалася у 2014р., і влада мала б передбачити, що у разі більш масштабної війни і введення воєнного стану на всій території країни, може виникнути ситуація, коли повноваження чинного Президента закінчяться, а вибори буде провести неможливо. Можна було б і Конституцію змінити, прямо прописавши там, що повноваження Президента продовжуються, а вибори не проводяться. Можна було б звернутися до КС за роз'ясненням. Незрозуміло чи наша влада настільки юридично безграмотна, що вирішила законом змінити Конституцію? Ні Порошенко, ні Зеленський, ні депутати не розуміли чи не знали про таку пастку?

Зараз вже пізно якось виправдовувати, що Конституція вимагає одне, а реальність - інше.

Думали! Ця норма була введена для того щоб президент не узурпував владу.
Інакше наприклад Яник міг почати фіктивну війну з РФ і узурпувати владу навічно. - тоді це було набагато більш вірогідніше ніж війни з РФ.
І до чого тут Порошенко? Верховна рада змінює конституцію а не президент.

А усі можливі ситуацію прописати в Конституції неможливо.
Не будьте сильно розумними назад, назад усі розумні.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 19 лют, 2025 13:03

Окуповані території переходять до рф, санкції послаблять, – такі умови запропонував Вашингтон у Саудівській Аравії за словами екс посла США в москві Макфола.

Крім того, росіян начеб то запевнили, що ніяких військ США не буде ні в Україні, ні в Європі. Про вступ до НАТО також не йдеться.
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 19 лют, 2025 13:04

konstantin kirovograd написав:Где два украинца – там три гетмана... :cry:
К сожалению на этом форуме вместо конструктивного диалога постоянно скатываються к оскорблением по принципу-Сам дурак.

дело не в гетьманах. уровень культуры общения - канализация. постоянный переход личных границ, желание заглянуть ближнему в трусы, кого то поучать и оценивать. Так себя колхозники ведут, случайно попавшие на базар в большой город.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 19 лют, 2025 13:07

andrijk777 написав:Думаю і Тампу і путіну начхати на нашу Конституцію.

А звідки у Зеленського легітимність, якщо не з Конституції?
На яку конституційну норму можна послатися, щоб закрити питання виборів до завершення війни або повноважень Зеленського, які формально закінчилися майже рік тому?

andrijk777 написав:І до чого тут Порошенко? Верховна рада змінює конституцію а не президент.

Я знаю хто в Україні змінює Конституцію. Порошенко мав би підняти це питання, оскільки вірогідність великої війни вже тоді існувала. До введення воєнного стану на всій території України в різних районах України теж існували різні стани, і влада (якщо вони читали ту Конституцію) мала розуміти обмеження, які ці стани накладають. Вони мали розуміти, що Конституція не передбачає жодних продовжень повноважень для Президента, а лише для ВР. Ви вірно написали, що це було зроблено як запобіжник проти узурпації, але що наразі з цим робити?

andrijk777 написав:А усі можливі ситуацію прописати в Конституції неможливо.
Не будьте сильно розумними назад, назад усі розумні.

Справа не у моїх розумових здібностях, а у тому, що будь-хто може сказати, що в Україні немає Президента з конституційними повноваженнями, і буде правий. І для нас це - дуже дуже велика проблема.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 19 лют, 2025 13:22

Wirująświatła написав:
  konstantin kirovograd написав:Где два украинца – там три гетмана... :cry:
К сожалению на этом форуме вместо конструктивного диалога постоянно скатываються к оскорблением по принципу-Сам дурак.

дело не в гетьманах. уровень культуры общения - канализация. постоянный переход личных границ, желание заглянуть ближнему в трусы, кого то поучать и оценивать. Так себя колхозники ведут, случайно попавшие на базар в большой город.
Ну от дивись - я Будівельника нормально запитав про 10лямів сімей, а він зразу на мене перекинувся...
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Сер 19 лют, 2025 13:25

АндрейМ написав:

На яку конституційну норму можна послатися, щоб закрити питання виборів до завершення війни або повноважень Зеленського, які формально закінчилися майже рік тому?

Як можна не розуміти просту істину, що вибори зараз потрібні лише рф, щоб привести до влади потрібну людину?
Припускаю, що ці два (тут матюк) розуміють це, але просувають ідею виборів, тому що сподіваються, що це прискорить завершення війни та дасть змогу ̶з̶ї̶б̶а̶ виїхати за кордон. Вони (матюк) думають, що їх випустять або не чіпатимуть у разі окупації рф. Той випадок, коли життя та історія нічого не навчили.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 19 лют, 2025 13:25

Успіх написав:Ну от дивись - я Будівельника нормально запитав про 10лямів сімей, а він зразу на мене перекинувся...
а зачем ты его спрашиваешь? мб его твои вопросы оскорбляют?
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 19 лют, 2025 13:33

fler написав:
  АндрейМ написав:

Як можна не розуміти просту істину, що вибори зараз потрібні лише рф, щоб привести до влади потрібну людину?
Припускаю, що ці два (тут матюк) розуміють це, але просувають ідею виборів, тому що сподіваються, що це прискорить завершення війни та дасть змогу ̶з̶ї̶б̶а̶ виїхати за кордон. Вони (матюк) думають, що їх випустять або не чіпатимуть у разі окупації рф. Той випадок, коли життя та історія нічого не навчили.

Припускаєте?
А потім вам не подобається, коли припускають у ваш бік.

Комедія та й годі))
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 19 лют, 2025 13:35

Гонка началась
Залужний ухилився від прямої відповіді на запитання, чи буде балотуватись у президенти України.

И внезапно в другом месте опрос
Ахтунг! Ахтунг! Тут настоящий социологический взрыв от Радио Свобода. Опрошенных - пару десятков человек. Из них - 90% - за Залужного. Заказчик, голубчики, кто? Американское посольство? Ну такая себе выборка. Репрезентативность зашкаливает.

Кстати. Петр Алексеевич, ну даже тут у вас совсем все печально. Один сказал - за гетмана. А потом очнулся - «не, не, шутка, только не он». Смех и слезы.
https://t.me/golubtsybankova/8497

«Сегодня утром вышел опрос КМИС с 57% доверия ко мне. Так что если кто-то хочет меня менять прямо сейчас - не получится», - Зеленский

https://t.me/kindzadza_ua/14369

Недождетесь. теперь КМИС решает кто президент.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 19 лют, 2025 13:50, всього редагувалось 4 разів.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 19 лют, 2025 13:35

ЛАД написав:... Ответил потому, что надоели постоянные попытки некоторых учёток представить РФ слабыми и недоразвитыми.
Если они такие слабые, всего на 10% выше Австралии, то почему, несмотря на значительную помощь Запада и какие-никакие, но санкции, они продолжают пусть медленно, но наступать и подходят уже к границам Днепропетровской области?
...

а тому що вони людей не рахують. й як не дивно, при приблизно однаковому рівні той, хто може завалити м'ясом "чомусь" перемагає.

й друге, що при тоталитарізмі ніхто не дивиться, а що буде далі. сказали наступати - будуть наступи. наслідки для країни в подальшому ніхто не озвучує.

а з ким будемо порівнювати? якщо вони такі сильні, друга армія світу, чому за ТРИ роки ще Донбас не захопили?

вже казав, треба нагадувати - якби не стратегічна ядерна зброя, яка дісталася Раші в спадок, Раша вже давно повторила б шлях Іраку...
Shaman

Подякував: 772 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
  #<1 ... 1276712768127691277012771 ... 14683>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти