▪️Зеленський має повернутися за стіл переговорів щодо угоди про корисні копалини; ▪️Наша основна ідея в тому, щоб зупинити вогонь.
Кто-то читал это соглашение о редкоземельных металлах? А то со стороны американцев говорят, что оно очень выгодное для Украины, со слов Зеленского - он недоволен.
Hotab Я не думаю що Трамп "у зв'язці" з Путіним. Я думаю Трамп міркує приблизно так: "Ми фінансували Україну, значить вона повинна нас слухати."
У Трампа дуже погана ситуація: його послав Зе, і очевидно путін викатив прям нереальні умови миру. Виходить Трамп балабол - обіцяв і здувся. Ось він і злиться. Подивимось що він утне дальше.
freeze написав:Кто-то читал это соглашение о редкоземельных металлах? А то со стороны американцев говорят, что оно очень выгодное для Украины, со слов Зеленского - он недоволен.
Так, є у відкритому доступі. Якщо це воно, звичайно.
Hotab написав:Традиційно, українці вважають , що «бити» (критикувати) свого президента можна лише їм самим, а свиням заокеанським - зась. Рейтинг Зеленського навіть зростає
то тітушня та раби-бюджетники, треба слухатись що Захід каже і не сперечатись - урок зими 2013-14 Хто не хоче слухатись Вашингтон, буде слухатись москву
Востаннє редагувалось fox767676 в Чет 20 лют, 2025 22:23, всього редагувалось 1 раз.
Hotab написав:Традиційно, українці вважають , що «бити» (критикувати) свого президента можна лише їм самим, а свиням заокеанським - зась. Рейтинг Зеленського навіть зростає (Бетону на замітку). Соціологи підтвердили зростання рейтингу Зеленського...
Если бы в феврале 2025 года состоялись выборы президента Украины, то их бы выиграл бывший главнокомандующий ВСУ, а ныне посол Украины в Британии Валерий Залужный, действующий президент Владимир Зеленский занял бы второе место, а пятый президент Петр Порошенко был бы третьим. Детали: По данным "Социса", по состоянию на февраль 2025 года рейтинг действующего президента составляет примерно 16%. https://www.pravda.com.ua/rus/news/2025/02/20/7499275/
Саме так. Ці цифри не протирічать. Це як спитати, чи довіряєте ви Успіху як військовому? Буде хай 50/50. Але кому з військових Фріз, Долярчик чи Бандерлог ви довіряєте найбільше, то було б хай по 33.3%)) (щоб нікого не образити)
Востаннє редагувалось Hotab в Чет 20 лют, 2025 22:37, всього редагувалось 1 раз.
freeze написав:Кто-то читал это соглашение о редкоземельных металлах? А то со стороны американцев говорят, что оно очень выгодное для Украины, со слов Зеленского - он недоволен.
1 Зеленського і працівників адміністрації Трампа тут нема-отже ніхто й не читав 2 Право на розробку того що не розроблялось - коштує небагато...Деколи треба ще й доплачувати А от по яким правилам буде йти розробка копалин , яких екологічних норми будуть дотримуватись, чиї люди будуть працювати( і які будуть умови праці) - от це цікаво.
▪️Зеленський має повернутися за стіл переговорів щодо угоди про корисні копалини; ▪️Наша основна ідея в тому, щоб зупинити вогонь.
Кто-то читал это соглашение о редкоземельных металлах? А то со стороны американцев говорят, что оно очень выгодное для Украины, со слов Зеленского - он недоволен.
там история типа "отдайте ваше нам, это вам выгодно") собственно наезд на Канаду походу их той же оперы, у Канады много полезных ископаемых типичная нео колонизация...
andrijk777 написав:У Трампа дуже погана ситуація: його послав Зе
У Трампа как раз отличная ситуация, делает ровно то, что обещал американским избирателям. Это у Зеленского плохая ситуация, а вслед за ним у всех здесь присутствующих. Зеленский еще не понял с кем связался, и обвинил во лжи и некомпетентости. Не удивлюсь, если Зеленский назначит ответственным за переговоры с США посла Мельника, ибо дипломатия всегда была потужным моментом в правлении Зеленского. Предварительного конечно Мельник назовет Трампа толстой ливерной колбасой и дырявым койотом в красной кепке. Это очень повысить шансы Зеленского на справедливый мир.
Востаннє редагувалось freeze в Чет 20 лют, 2025 22:27, всього редагувалось 1 раз.
Я думаю Трамп міркує приблизно так: "Ми фінансували Україну, значить вона повинна нас слухати."
Я так не вважаю. Трамп не просто хоче оплату по рахункам (він має різні способи її отримати без шуму), він хоче саме демонстративно:, як позер і шоумен: 1. Показати своєму народу «дивіться як я не тринькаю гроші, а збираю назад (на відміну від Байдена) ) 2. Принизити Україну і почухати за вухом путіна
Тобто питання не в грошах, питання в бажанні спричинити ефект.
У Трампа как раз отличная ситуация, делает ровно то, что обещал американским избирателям.
Він ще нічого не робить. Лише мете язиком, А от мете він зовсім не те, що обіцяв виборцям. Хай би він перед виборами його як президента казав що це Україна сама винувата у війні. І інші подібні речі, що звучать
Єдиний розумний вихід з ситуації - уряд національної єдності і залучити компетентних дипломатів негайно рятувати ситуацію, бо те, що накоїв Зе у зовнішній політиці - катастрофа.