Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1281712818128191282012821 ... 14816>
Повідомлення Додано: П'ят 21 лют, 2025 17:01

Російські війська зараз перебувають менш ніж за три милі від кордону з Дніпропетровською обл., і останніми днями вони просуваються вперед. Вказується, що російський наступ уже змінив ландшафт прикордонної зони Дніпропетровська: тепер траншеї та протитанкові рови вишикувалися вздовж доріг, якими проїжджають колони бронетехніки. Цивільне населення теж готується до бою, пише NYT, деякі вже евакуювалися, інші будують плани щодо переїзду.
https://www.unian.ua/war/viyna-v-ukraji ... krnet_news
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 лют, 2025 17:05

ЛАД написав:
  Water написав:
  ЛАД написав:Я клевал не на это.

Ви клєвалі після перегляду серіалу?
Я вам нєлох якійсь. (с) ЗЕ

Нет.

Після того, як підробили результати аналізів ЗЕ?
Чи після того, як просто пєрєсталі стрєлять?
Я вам нічєво нє должен.
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 224 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 лют, 2025 17:07

Water написав:
  Banderlog написав:А з якого переляку почався останній майдан?
Янукович почав торгуватись щоб підписати євроасоціацію. Мені здається ситуація схожа.

Він тупо не підписав. Не знаю до КАМАЗу з грошима від уйла чи вже після.
мінімальна пенсія при януковичі 120 доларів

Долар па 8?
Коли вже завгар повернеться?
Чи наступний през-Маск? :?:
в смислі долар по 8? В доларі теж є інфляція))) і тойво не баловайтесь, нам той самий рівень благополуччя що при злочинному уряді януковича не прєдлагайте, після підписання євроасоціації мали бути економічні вигоди, і в мене й мислі нема сумнівтись що були, є питання хто ті економісні вигоди спіонерив? :lol:
я камазу з грошима не бачив) і на скільки мені відомо суд над ним в справі про держзраду теж камаз з доларами не вписав.
Кажуть проти лідера євромайдану який підписав євроасоціацію, здобув томос і донатив на армію теж висунуті звинувачення в держзраді, а ще там є вивезення грошей за кордон) :wink: по олігарху
Що там по суду над Медведчуком не підкажете? Є вже рішення суду по держзраді?
Кажуть, що один трохи заможний чоловік з 3 громадянствами, який раніше палко підтримував євромайдан і діючого презедента, звинувачується в шахрайстві, і вивезенню грошей за кордон.
Як гадаєте є вірогідність, що камаз грошей і золотий батон вивіз не хтось з них?)))
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 21 лют, 2025 17:07

thenewepic написав:До речі, пряме запитання до всіх незадоволених Зеленським:
1. Хто, по-вашому, має стати Президентом, за кого б ви проголосували на виборах, якби вони відбулися через тиждень?
2. Так як Росія не готова йти на ніякі поступки, то цей новий президент має прийняти ультиматум Путіна. Роззброїти армію і віддати "конституційні" території. Ви впевнені, що він зробить те, що ви від нього очікуєте? Чи що конкретно ви очікуєте?

З радістю відповім на ваші питання, але тільки після відповіді на моє:
Пряме запитання до всіх задоволених Зеленським:
1. Які реальні варіанти закінчення війни з "вічним" Зеленським? Особливо після того, як Трамп зупинив усю допомогу США Україні, причому зробив це саме через Зеленського.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 лют, 2025 17:09

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров анонсував запуск виробництва вибухових речовин в Україні.

https://weukraine.tv/top/v-mintsifri-an ... e_vignette
Це де буде, в Дії :?:
Water

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 лют, 2025 17:16

США удалили все "проукраинские" упоминания в заявлении G7, чтобы не заблокировать переговоры с РФ, - NYT
США блокируют включение формулировки, определяющей Россию как агрессора в войне с Украиной, в заявлении "Группы Семи" по случаю готовится к третьей годовщине полномасштабного вторжения России. Об этом сообщили три высокопоставленных чиновника стран, вовлеченных в переговоры, пишет The New York Times.

Возражения США возникли после того, как президент Дональд Трамп на этой неделе обвинил Украину в развязывании войны, несмотря на то, что она началась с нападения России.

Один из чиновников G7 сообщил, что Канада подготовила первый проект заявления, сохраняя проукраинский тон, что соответствует позиции союзников с 2022 года. Однако после пересмотра американская сторона удалила все упоминания, которые можно трактовать как поддержку Украины. В результате документ стал нейтральным и не содержит прямых упоминаний о России как агрессоре или Украине как жертве.
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 21 лют, 2025 17:22

Banderlog написав:в смислі долар по 8? В доларі теж є інфляція)))

Ну по 13, не більше, Гонтарєва й зараз керує?
Схоже ні, кріза мінет папізже. (с) Кровосіся.
1 жовтня 2018 року Валерія Гонтарева стала співробітником Institute of Global Affairs, який входить до складу Лондонської школи економіки. В якості співробітника Інституту Гонтарєва консультуватиме центробанки різних країн світу з теми монетарної політики. Її перше завдання полягало в допомозі владі Тунісу та їхньому Центробанку пережити економічну кризу.

Цікаво, чи пережила влада Тунісу кризу?
я камазу з грошима не бачив)

Ви як моя дружина, якщо сказала- не брала, значить точно не віддасть.
Кажуть...

Ось і вимальовуються кандидати: Мертвечук, Маск, Завгар, Зе, швачка рукавиць.
Як гадаєте є вірогідність, що камаз грошей і золотий батон вивіз не хтось з них?)))

А унітаз залишили? :?:
Water

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 лют, 2025 17:22

У США "нет аппетита" для новой помощи Украине, - спикер Джонсон
Спикер Палаты представителей Конгресса США Майк Джонсон заявил, что у США "нет аппетита" к новому законопроекту о финансировании Украины, пишет Reuters.

"У нас нет аппетита к этому", - сказал Джонсон в интервью Newsmax, когда его спросили, одобрят ли США еще один законопроект о финансировании Украины, если война продолжится.

При этом он обратился с этим вопросом к аудитории, которая хором проскандировала: "Нет".

Сколько критиковали Байдена за малый размер помощи.
Теперь помощи может вообще не быть

Но Трамп, всё равно, будет "найвеличніший" у свидетелей его секты
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 21 лют, 2025 17:26

pesikot написав:Сколько критиковали Байдена за малый размер помощи.
а сколько ты критиковал меня за фразу "помощь до лета, максимум до конца года"? а теперь само тоже самое пишешь. квадробер чё с него взять..
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 21 лют, 2025 17:33

Wirująświatła написав:
  pesikot написав:Сколько критиковали Байдена за малый размер помощи.
а сколько ты критиковал меня за фразу "помощь до лета, максимум до конца года"? а теперь само тоже самое пишешь. квадробер чё с него взять..

Помощь тогда была ? Была

Или ты будешь утверждать, что все твои прогнозы "помощь до конца 2022, 2023, 2024" сбылись ? )
pesikot

Профіль

2
2
  #<1 ... 1281712818128191282012821 ... 14816>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему