Я клевал не на это.
|
|
![]() А з якого переляку почався останній майдан? Янукович почав торгуватись щоб підписати євроасоціацію. Мені здається ситуація схожа. Вам здається, що майдан не можливий через масову підтримку зеленського. Ніби відсутній протестний електорат. 200 тисяч сзч підтримує владу? А їх рідні? Віруючі мп підтримують зеленського після його курсу на заборону церкви? Міліони ухилянтів підтримують курс влади на продовження війни? Допустим мінімальна пенсія при януковичі 120 доларів мінімальна песія при зеленському 80 доларів чи є недовольні пенсіонери? Прихильники петра порошенка після останніх подій підтримують зеленського? Чоловіки які виїхали за кордон на заробітки і бояться зараз повернутись щоб не мобілізували підтримують зеленського? Це я не спеціаліст в оргазаіції майданів вже намалював купу протестного електорату можливо не особливо активну, но в америці є спеціалісти по проведенню громадської непокори. Да, чуть не упустив, говорять в нас іще є і проросійські провокатори , за гроші машини палять і тцк та сп підривають... ![]() ![]() Востаннє редагувалось _Mykola_ в П'ят 21 лют, 2025 19:31, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Тому що Зе думає тільки про себе особисто(власне як і тотальна більшість людей).
Зараз переглядають цей форум: pesikot і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|