Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1281812819128201282112822 ... 14809>
Повідомлення Додано: П'ят 21 лют, 2025 17:34

thenewepic написав:До речі, пряме запитання до всіх незадоволених Зеленським:
1. Хто, по-вашому, має стати Президентом, за кого б ви проголосували на виборах, якби вони відбулися через тиждень?
2. Так як Росія не готова йти на ніякі поступки, то цей новий президент має прийняти ультиматум Путіна. Роззброїти армію і віддати "конституційні" території. Ви впевнені, що він зробить те, що ви від нього очікуєте? Чи що конкретно ви очікуєте?

Единственно возможный кандидат, который может победить Зеленского, который уже зачистил остальных теоретических противников, подмял под себя телевидение, это Залужный. У остальных нет ни одного шанса. Поэтому если Залужного заставят не баллотироваться, то я только за то, чтобы нелигитимный правил дальше, до момента заключения им мирного соглашения (естественно, первое, что это соглашение рано или поздно будет, второе, чем дальше в лес и во времени, это соглашение будет все более неприятным для нас). После этого Зеленский принимает свою также естественную в этой ситуации порцию помоев от всех, а потом выборы, честные и справедливые. Торопицца не надо (С).

По второму утверждению. Мы просто не знаем реальных требований путина озвученных в темной комнате, защищенной от прослушки, в Эр-Рияде. Обычно публичные заявления для широкого плебса по телевидению отличаются от того что на самом деле.
Очень плохо, что Зеленский действует как непрофессиональная гопота, рассорился со многими соседями из-за пустяковых вопросов, окружил себя какими-то идиотами, потерял чувство реальности, как Брежнев стал чувствителен к лести и непримирим к критике себя любимого, не наладил отношения с Трампом, хотя бы посоветовался как вести с себя с такими персонажами как Трамп - лесть, уважение, благодарность, это же рука кормящая, может тебе не нравится Трамп, но ради страны можно прогнуться и не лепить в прямом эфире, что президент США с мощнейшими ФБР и ЦРУ живет в дезинформации.
Читал, что Трампа аж передернуло от этого. И он находясь прямо в машине ! наклепал злой ответ.
Хотя с Трампом у Зеленского может быть личное с 2019 года, поездка Джулиани в Киев, разговор по телефону, который стал поводом для попытки импичмента Трампа. Может можно к Трампу относительно Зеленского примерить еще одну цитату из советской классики - Я к нему такую личную неприязнь испытываю, что даже кушать не могу (С)
Тем хуже для всех присутствующих.
Востаннє редагувалось freeze в П'ят 21 лют, 2025 17:36, всього редагувалось 1 раз.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: П'ят 21 лют, 2025 17:36

Re: Напад росії і білорусі на Україну

andrijk777 написав:З радістю відповім на ваші питання, але тільки після відповіді на моє
це запитання не має сенсу: варіанти одні і ті самі, що з Зеленським, що без нього.
  andrijk777 написав:причому зробив це саме через Зеленського
це повна маячня. В нього може бути якесь специфічне особисте ставлення до Зеленського, але хіба, якби тут був інший президент, Трамп би дав нам мільйони снарядів-літаків-ракет? Або ударив би по Кремлю?
Звичайно, ні. Моливо, він би називав іншу особу не "коміком", а якось інакше, тільки й всього.

Тому все ще чекаю відповідь на мої конкрентні запитання. Не ігноруйте моє повідомлення, будь ласка.
Востаннє редагувалось thenewepic в П'ят 21 лют, 2025 17:36, всього редагувалось 1 раз.
thenewepic

Подякував: 11 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 лют, 2025 17:36

Banderlog написав:
  Water написав:
  Banderlog написав:А з якого переляку почався останній майдан?
Янукович почав торгуватись щоб підписати євроасоціацію. Мені здається ситуація схожа.

Він тупо не підписав. Не знаю до КАМАЗу з грошима від уйла чи вже після.
мінімальна пенсія при януковичі 120 доларів

Долар па 8?
Коли вже завгар повернеться?
Чи наступний през-Маск? :?:
в смислі долар по 8? В доларі теж є інфляція))) і тойво не баловайтесь, нам той самий рівень благополуччя що при злочинному уряді януковича не прєдлагайте, після підписання євроасоціації мали бути економічні вигоди, і в мене й мислі нема сумнівтись що були, є питання хто ті економісні вигоди спіонерив? :lol:
я камазу з грошима не бачив) і на скільки мені відомо суд над ним в справі про держзраду теж камаз з доларами не вписав.
Кажуть проти лідера євромайдану який підписав євроасоціацію, здобув томос і донатив на армію теж висунуті звинувачення в держзраді, а ще там є вивезення грошей за кордон) :wink: по олігарху
Що там по суду над Медведчуком не підкажете? Є вже рішення суду по держзраді?
Кажуть, що один трохи заможний чоловік з 3 громадянствами, який раніше палко підтримував євромайдан і діючого презедента, звинувачується в шахрайстві, і вивезенню грошей за кордон.
Як гадаєте є вірогідність, що камаз грошей і золотий батон вивіз не хтось з них?)))

Ні, скоріше, кожний.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 21 лют, 2025 17:39

Re: Напад росії і білорусі на Україну

freeze написав:Мы просто не знаем реальных требований путина
реальні вимоги путіна виголошені ним ще у 2021. З того часу вони не змінювались. Принаймні нема жодного підтвердження, що вони змінились. І виконання цих вимог означає повну капітуляцію України.
Питання тепер до вас - ви думаєте, Залужний підпише цю капітуляцію?
thenewepic

Подякував: 11 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 лют, 2025 17:41

freeze написав:Единственно возможный кандидат, который может победить Зеленского

Трєнєр по стрєльбє протів трєнєра з Кварталу?
Шо би я зробив? Максимально обмежив би владу, тільки в якості весільного. Хто влада? Нарід. Усілякі референдуми, голосування максимально. А так наступний дент- Маск, хай пише, знімає відосики, може якусь Тесла-фабрику побудують.
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 224 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 лют, 2025 17:42

freeze написав:Мы просто не знаем реальных требований путина озвученных в темной комнате, защищенной от прослушки, в Эр-Рияд
это не сложно предположить. путин требует откат нато на границы 1992. Об этом писали западные сми.
Песков опроверг информацию о том, что Россия якобы использовала первый раунд переговоров с США в Эр-Рияде, чтобы потребовать вывод войск НАТО с Востока Европы.

"Нет, это не так. Это не соответствует действительности", - сказал Песков журналистам, отвечая на вопрос о заявлении Румынии, что Россия якобы использовала первый раунд переговоров с США в Эр-Рияде, чтобы потребовать вывод войск НАТО с Востока Европы.
США рассматривают возможность вывода своих войск из стран Балтии в рамках переговоров с Россией, сообщает Financial Times со ссылкой на неназванных официальных лиц.
Европейские чиновники считают, что Трамп может согласиться вывести войска США из стран Балтии и ряда западных стран.
Зображення
В Пентагоне рассуждают о выводе американских войск из Европы, США отказываются подписываться под документами, в которых Россию называют агрессором. Что важно знать сегодня — в дайджесте «Важных историй» (https://t.me/iv?url=https://storage.goo ... 3ea609be7d)

🔵 Министр обороны США Пит Хегсет в частном разговоре с украинскими чиновниками и Владимиром Зеленским заявил, что администрация Дональда Трампа рассматривает возможность вывода большой части вооруженных сил США из Европы.

Сейчас в ЕС размещены 90 тыс. американских военнослужащих, включая 20 тыс., которые были направлены в Польшу, Румынию и страны Балтии после начала войны в Украине для сдерживания российской агрессии.

Сокращение американского присутствия и заморозка войны в Украине может сделать страны Балтии следующей целью Путина, опасаются эксперты.

🔵 США отказались подписывать заявления G7 и ООН, в которых Россию называют агрессором и требуют вывести войска. По данным FT, американские спецпредставители выступили против использования фразы «российская агрессия» и других подобных описаний войны в совместном заявлении G7 по случаю третьей годовщины полномасштабного вторжения в Украину. Также США отказались стать соавтором резолюции ООН, приуроченной к той же дате, утверждает Reuters.

Уже несколько дней подряд Дональд Трамп делает громкие заявления про Украину, которые вторят российской пропаганде. Отказ называть Россию агрессором, и замена слова «война» на слово «конфликт» в риторике США — еще один шаг в этом направлении.
Советник президента Румынии: Россия на переговорах с США потребовала вывести войска НАТО из Восточной Европы
Россия в ходе первого раунда переговоров с США о прекращении конфликта на Украине призвала разделить сферы влияния и вывести войска с восточного фланга НАТО, сообщил глава аппарата президента Румынии и советник по вопросам обороны и нацбезопасности Кристиан Диаконеску.
По его словам, американская делегация не согласилась на такие уступки, однако никаких гарантий, что этого не произойдет в будущем, нет. «Насколько я понимаю, ситуация может меняться от часа к часу или от дня ко дню», — сказал (https://www.antena3.ro/politica/romania ... 36896.html) Диаконеску в интервью Antena3.
Он отметил, что Россия пыталась понять, сможет ли она заручиться поддержкой американцев, чтобы восстановить свои позиции в Восточной
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 21 лют, 2025 17:43, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 21 лют, 2025 17:43

thenewepic написав:реальні вимоги путіна виголошені ним ще у 2021.

А які вимоги? По пунктам: 1,2,3.
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 224 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 лют, 2025 17:48

Water написав:
  Banderlog написав:в смислі долар по 8? В доларі теж є інфляція)))

Ну по 13, не більше, Гонтарєва й зараз керує?
Схоже ні, кріза мінет папізже. (с) Кровосіся.
1 жовтня 2018 року Валерія Гонтарева стала співробітником Institute of Global Affairs, який входить до складу Лондонської школи економіки. В якості співробітника Інституту Гонтарєва консультуватиме центробанки різних країн світу з теми монетарної політики. Її перше завдання полягало в допомозі владі Тунісу та їхньому Центробанку пережити економічну кризу.

Цікаво, чи пережила влада Тунісу кризу?
я камазу з грошима не бачив)

Ви як моя дружина, якщо сказала- не брала, значить точно не віддасть.
Кажуть...

Ось і вимальовуються кандидати: Мертвечук, Маск, Завгар, Зе, швачка рукавиць.
Як гадаєте є вірогідність, що камаз грошей і золотий батон вивіз не хтось з них?)))

А унітаз залишили? :?:
унітаз залишили і пеньки з страусами теж на місці, помню активісти говорили що там буде дитячий будинок)
Не нагадаєте, що там зараз в межигірї після того як яник перестав допомагати страусам?
Дитячий будинок? Санаторій для ветеранів ампутантів? В чиїй власності зараз Межигіря?
Можно інакше, порівняєм диктатора Лукашенка з нашими демократами? Яка там мінімальна пенсія в республіці білорусь? Да, кажуть що в країні яка визначає хто диктатор а хто демократ щось зламалось...
І вони там оприділили, що в нас диктатура а лукашенко дуже даж симпатішний усатий песіонер :lol:
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 21 лют, 2025 17:48

Water написав:
  ЛАД написав:
  Water написав:-----------------------------
ЛАД
Я клевал не на это.
------------------------------
Ви клєвалі після перегляду серіалу?
Я вам нєлох якійсь. (с) ЗЕ

Нет.

Після того, як підробили результати аналізів ЗЕ?
Чи після того, як просто пєрєсталі стрєлять?
Я вам нічєво нє должен.

Если вам так интересно, почитайте политветку за февраль-апрель 2019.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 21 лют, 2025 17:50

thenewepic написав:
  andrijk777 написав:З радістю відповім на ваші питання, але тільки після відповіді на моє
це запитання не має сенсу: варіанти одні і ті самі, що з Зеленським, що без нього.
  andrijk777 написав:причому зробив це саме через Зеленського
це повна маячня. В нього може бути якесь специфічне особисте ставлення до Зеленського, але хіба, якби тут був інший президент, Трамп би дав нам мільйони снарядів-літаків-ракет?

Как этого снимут - узнаем. Именно узнаем, а не нафантазируем.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 1281812819128201282112822 ... 14809>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей