konstantin kirovograd написав:Фактична сума допомоги США сягає $90 млрд ------- почему продолжают называть это ПОМОЩЬ до сих пор---называйте как есть типа дали в долг или плата за недра.При чём тут уже помощь.
по легенді було, що "лендліз прийдеться повертати, а це надурняк"
Також по легенді було, що повертати доведеться через 50 років.
Обговорення виведення військ США з усіх країн НАТО, які приєдналися до альянсу після 1990 року, є однією з цілей переговорів між рф та США. https://t.me/bochkala_war/21412
detroytred написав:Советник руководителя Офиса президента Михаил Подоляк считает, что подписание соглашения с США о полезных ископаемых Украины – это вопрос ближайшего времени.
дальше 2 варианта а) трамп скажет что выполнил свои обязательства перед народом омерики и уммывает руки, типа сами ковыряйтесь в ваших с путиным проблеммх б) тоже сами ковыряйтесь в ваших с путиным проблемах, но с американским оружием, которое будет отражено в виде новых обязательств по договору.
В таком раскладе не будет лохом ни Трамп ни потужный. А кто же лох тогда? Говорят,если садишься играть в покер,и не знаешь кто лох-то лох это ты. На соглашение начхать,мне все равно ни копья оттуда. А вот парагвай такое себе. Сон сегодня снился,будто я сам себе руку отрезаю.Не,я понимаю,что ее нужно пилить,но во сне я сделал аккуратный кольцевой надрез, отломал и выкинул. Может это знак свыше, который подсказывает путь как уцелеть при тотальной мобилизации? Ну когда похерят и поотменяют все легальные отмазки. Хотя я бы с студентов начал. Так дешево косить-даже обидно.
Моє трактування, що ти вже зробив щось таке, що подібне до члєжноврєдітєльства. А до чого воно, хз. В межех Всесвіту не думаю, що ефект метелика
detroytred написав:А ви чекайте, поки у населення виросте оте розуміння власного капіталу.
1 Це ви чекаєте, я ж його нарощую 2 Сміється той хто сміється останній Я подивлюсь як Вашим внукам допоможе ваше тверде переконання що колись можновладці створять якісь умови для розширення ринку і тоді..... вони підуть в наймити до моїх внуків які в цей час просто збільшували свій капітал.
До речі - це і інших стосується Адже поки в Україні МАЛО власного капіталу - доти його створення йде відносно легко Чим ближче обєм власного капіталу(на особу) буде наближатись до параметру який є сьогодні в Швеції - тим важче буде збільшувати цей капітал Справа в тому що станом на сьогодні Робота оподатковується - 22%ЄСВ+18% ПДФО+5%Військовий+не прямих20% ПДВ в той час коли капітал оподатковується всього 18% ПДФО ( податок на відсотки які отримуєте від депозитів) Різницю між 65 і 18 можете усвідомити?
А через 20 років буде 40 на працю і 40 на капітал Через 50 років буде 20 на працю і 60 на капітал... Тому думайте якщо є чим.
Зараз сучасне покоління ржот з твого *я важко 30 років працював* на 14-15 млн. грн. капіталу, а майбутні будуть ще голосніше.
Сміх без причини -ознака дурачини... ТМ (с) Народна Мудрість 1 Так, я йшов важко.. але кудись дійшов, обігнавши по дорозі 95 з кожної сотні стартувавших 2 Мої стартують з МОЇХ 14 млн- а з яких величин стартануть діти сьогодні ржучих ? При цьому Для того щоб ОТРИМАТИ прибуток на капітал - треба КАПІТАЛ , а вже буде хтось цим капіталом керувати чи передоручит -це вже питання друге. 3 Лікнеп для теоретиків... Мій капітал в 1997 був 4000 доларів (квартира однокімнатна) В 2004 мій капітал був 40000 доларів (квартира однокімнатна+10000) - тобто заробив за перших 7 якихось 10000 В 2014 мій капітал був 150 000 ( три трьохкімнатних В 2024 мій капітал був 300 000
Питання а що робити тому ржуну в кого сьогодні 10000( і не факт що є) ? навіть якщо він продасть 2 смарти (Долярчик=нехай 80000 ) ?
Кому буде легше? моїм 4-м в кожного з яких буде по0,1млн баксів своїх чи ржуну з кредитом ?
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 23 лют, 2025 19:07, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:............ а як ви віднесетесь до того що в совку аліменти на першу дитину 25% , на другу дитину і вище -33% не залежно від кількості дітей? Тобто совок вирішив що не можна забирати більше 33% навіть на власних дітей... ........
Насколько помню, было ещё 50% на троих детей и больше.
Перевірив Дійсно з 1936 року - на трьох і більше -50%.... Але при цьому 1 Два вихідних кожного тижня - ніхто не відміняв... 2 Розмір Бюджету до ВВП в 30+% - ніхто не відміняв
Тому питання Чому релігійні правила і економічні -так дивно співпадають?
TUR написав:Мы не добываем нефть и газ??? Не используем порты?? Или все это делается с убытком??? Гугл вам в помощь.
Ви напевно погано ознайомлені з правом приватної власності... Те що СЬОГОДНІ функціонує і генерує прибутки -вже є в чиїсь власності, а тому ДЕРЖАВА не може в них цю власність забрати... Інструмент є - судовий позов-судове рішення.. Але нюанс в тому що США є по суті ЗАХИСНИКОМ священного з їх точки зору права власності... Тому те що США хочуть отримати чужу власність -це з теорії фантастики...
6 листопада 2022 року відбулось відчуження 5 підприємств: Мотор Січ, Запоріжтрансформатор, АвтоКрАЗ, Укрнафта, Укртатнафта. Вилучені активи набули статусу військового майна, їх управління передано Міністерству оборони України. Разом з акціями "олігархів" були конфісковані і акції 13 тисяч дрібних акціонерів "Укрнафти".
Пробували користуватись цифрами ? найбільше ВВП України_2013______1454931__млн грн______183,310млрд доларів Бюджет______2013_______339180__млн грн А тепер прикиньте Якщо забирати 10% ВВП - то щоб зібрати 350 млрд треба 20 років Якщо забирати 30% Бюджету - то щоб зібрати 350млрд треба 35років Тому Всі ресурси які вже були і працювали на Бюджет України все одно не давали можливості створити Бездефіцитний Бюджет.. А ви фантазуєте що якщо забрати 30% Бюджету на 35 років то так можна..
Зеленский заявил, что США настаивают на прекращении огня без предоставления гарантий безопасности. Украина же требует сначала гарантии, список которых Зеленский перечислил. Это вступление в Евросоюз и финансирование Западом украинской армии из 800 тысяч солдат. А также наличие иностранного когтингента на территории Украины. По словам Зеленского, он "каждый день" на контакте с Макроном, который поедет в США обсуждать эти запросы Киева.
Поскольку гарантий нам никто не даст, а без гарантий мы не согласны значит война будет длиться вечно и ничего Трамп не нарешает.
Зеленский заявил, что США настаивают на прекращении огня без предоставления гарантий безопасности. Украина же требует сначала гарантии, список которых Зеленский перечислил. Это вступление в Евросоюз и финансирование Западом украинской армии из 800 тысяч солдат. А также наличие иностранного когтингента на территории Украины. По словам Зеленского, он "каждый день" на контакте с Макроном, который поедет в США обсуждать эти запросы Киева.
Поскольку гарантий нам никто не даст, а без гарантий мы не согласны значит война будет длиться вечно и ничего Трамп не нарешает.
Зеленський ставить завдання закінчити війну в цьому році, - Сибіга
Для цього, за його словами, необхідно консолідувати міжнародну підтримку України з боку партнерів.
"Нарощуємо контакти з США на рівні президентів. Ми потребуємо США для завершення війни. Нам потрібна активна роль США для досягнення справедливого миру. Україна має виходити на переговори у сильній позиції", - наголосив він.