detroytred написав:Трамп - геній. Для себе. Тому злий геній.
Він обманює лише в одному - що дійсно має мету добитися миру. Якщо б дійсно хотів, то діяв би інакше -- став би повністю на одну сторону. А так він оцими намаганнями вже добився результату для себе. Він вже миротворець. Б'ється акі лев за перемир'я. Потім - да, зілл'ється. Але з фактом -- намагався. І під час цих намаганнь збиває профіт з усіх сторін. З нас, Європи, і з рфії - за те, що не збирається надати нам 1000500 танків, рокет, літаків (як обіцяв, якщо пу не погодиться на мир). Ще й за те, що урівнює жертву та агресора.
Снова кто-то кому-то что-то должен? Вроде, Трамп никогда не постулировал, что "має мету добитися миру"...
Ну да -- угоду. То ли про РПО то ли вообще про "полезные ископаемые" Мир-то тут каким боком?
Ну и там же контекст к тому "Я укладу угоду" есть:
"Я дуже добре знаю Зеленського, і я дуже добре знаю Путіна, навіть краще. І у мене були хороші стосунки з ними обома. Я б сказав Зеленському: "Досить. Ви повинні укласти угоду", - сказав Трамп. Натомість до Путіна він би звернувся зі словами: "Якщо ви не укладете угоду, ми дамо йому дуже багато. Ми дамо (Україні, - ред.) більше, ніж вони коли-небудь отримували, якщо доведеться".
_Mykola_ написав:Тут есть 15 минут, альтернативное мнение, как не странно в позитивном ключе, об этом договоре.
путин не говорил что готов 50% отдавать в бюджет Украины! это ложь или манипуляция! Арестович подменил понятия "прибыль" и "инвестиция". Путин никому не предлагал поделиться прибылями, он наоборот хочет чтобы иностранцы инвестировали в спорные территории. А куда пойдут прибыли и в каком объеме ничего не сказано. Как бы выход не стоил дороже входа. Один мой друг пригласил меня на свою свадьбу в Италию, на 100% зная что я не приеду. Из вежливости. Тут нечто похожее, инвестировать в захваченные территории будут только друзья путина. И с падением режима их инвестиции превратятся в тыкву. Следующий диктатор может оказаться ещё кровожаднее и всё национализирует как большевики.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 26 лют, 2025 16:40, всього редагувалось 4 разів.
_hunter написав:Ну да -- угоду. То ли про РПО то ли вообще про "полезные ископаемые" Мир-то тут каким боком?
"Я дуже добре знаю Зеленського, і я дуже добре знаю Путіна, навіть краще. І у мене були хороші стосунки з ними обома. Я б сказав Зеленському: "Досить. Ви повинні укласти угоду", - сказав Трамп. Натомість до Путіна він би звернувся зі словами: "Якщо ви не укладете угоду, ми дамо йому дуже багато. Ми дамо (Україні, - ред.) більше, ніж вони коли-небудь отримували, якщо доведеться".
Що за жарти? В той час ота сама заява була саме про мир, про угоду миру.
Тримайте ще: *Це війна, яка повинна закінчитися, і я збираюся її закінчити... Я збираюся спробувати закінчити цю війну як обраний президент".
Wirująświatła написав: Тут нечто похожее, инвестировать в захваченные территории будут только друзья путина. И с падением режима их инвестиции превратятся в тыкву.
Дик, так саме тому Трамп підписує саме з Україною угоду.
А з рашиками він підпише окремо.
Він з обома сторонами намагатиметься домовитися. І тоді пофіг, що буде потім.
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 26 лют, 2025 16:42, всього редагувалось 1 раз.
_hunter написав:Ну да -- угоду. То ли про РПО то ли вообще про "полезные ископаемые" Мир-то тут каким боком?
Що за жарти? В той час ота сама заява була саме про мир, про угоду миру.
Тримайте ще: *Це війна, яка повинна закінчитися, і я збираюся її закінчити... Я збираюся спробувати закінчити цю війну як обраний президент".
detroytred написав:Війна тому і сталася, коли поступатися вже не схотів ніхто.
Не правда. Війна сталась тому що путін вирішив що можна досягти своїх цілей війною. А це в свої чергу сталось тому що путін зрозумів(методом проб) що Захід слабкий.
detroytred написав:Він обманює лише в одному - що дійсно має мету добитися миру. Якщо б дійсно хотів, то діяв би інакше -- став би повністю на одну сторону.
странная позиция, полностью на одной стороне Шольц, Макрон, Стармер. Полностью на другой Си и вся та кодла из Брикс. Поэтому 3 года договориться не можем. В посредники нужен тот кто либо нейтрален, либо хочет дружить и с тем и с другим, тогда есть шанс сблизить позиции, убедить каждого что то уступить. Последняя надежда Эрдоган. Без уступок с 2х сторон мира не будет.
причина любого конфликта - полярность точек зрения. Для перемирия нужны уступки. перестать друг друга ненавидеть, унижать культуру врага. Надо пытаться искать позитив, что то общее в истории и культуре. Все это работало при Ельцине и раннем путине.
євреї щось не знайшли нічого позитивного в культурі Німеччини 30-40 рр 20 сторіччя. Вагнера досі не люблять. а німці не дуже й шукали...