|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 28 лют, 2025 15:47
Успіх написав: тому Бандерлога буде тримати ще там довго, до перемоги...
вони іще трохи побаловаються і я як стану майором! будут коли вмру в 105 років іще должни оркестр і салют 
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 89 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 28 лют, 2025 15:56
Wirująświatła написав: ЛАД написав:Если только оппонент не прибегает к передёргиваниям и личным выпадам.
это был не личный выпад или вам можно? ЛАД написав:А с "рабством" у вас такая же путаница, как с диктатурой. Вы себе плохо представляете и то, и другое.
с хамством такая же картина, то вы жалуетесь что вам хамят и тут же через 1-2 страницы хамите сами.
Это не личный выпад. Вы таки слабо понимаете, что такое рабство и диктатура. Но это никак не характеризует вашу личность. Ну, не знает человек чего-то, так что? Если я скажу, что вы не знаете квантовую механику (а вы её наверняка не знаете) это тоже "хамство" и "личный выпад"? Если мне напишут, что я не разбираюсь... ну, хотя бы в сортах пшеницы или в психологии, или в гештальт-терапии, или в морском деле - это правда, но не затрагивает никакие личные качества. Странные у вас понятия (это уже можете рассматривать как личный выпад  ). И я не жалуюсь. Да, так что там с "путинскими" 500 млрд. с Украины?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 28 лют, 2025 16:02
ЛАД Странные у вас понятия (это уже можете рассматривать как личный выпад  ).
Це десь як на питання «чи звертався ти задля позбавлення себе громадянства України, чи це були просто мрії і пусті розсосолювання», він образився, що я витягую з нього персональну інформацію, яка може його ідентифікувати  . Он як))
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2443 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: П'ят 28 лют, 2025 16:06
Faceless написав:Я схоже пропустив умову про ліміт 90 баксів. Скумбрію і печінку доведеться замінити на кільку чи мойву і оселедця.
Хі-хі © А ціна оселедця від скумбрії далеко втекла? В нас на базарі 2тижні тому бачив морожену скумбрію і оселедця - в одну ціну!(180грн/кг) Сам був здивувався, чому однакова ціна? Та і кілька "пряного посолу" - 125грн - але ж скільки відходів від неї?! Так що ще помідори по ціні трошки не дотягують до кільки!😁
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: П'ят 28 лют, 2025 16:16
Hotab написав:Отаке ще знайшов: Кража может быть переквалифицирована на грабеж, если в момент преступления владелец увидел злоумышленника, но тот отказался вернуть собственность.
С таким же успехом я могу утверждать, что кража может быть переквалифицированы в убийство, если пойманный за руку вор ударил хозяина ножом. Это не переквалификация, а изменение состава преступления в ходе его совершения.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6468 раз.
- Подякували: 21604 раз.
-
-
Профіль
-
-
132
82
38
2
Додано: П'ят 28 лют, 2025 16:31
Banderlog написав: ЛАД написав:Но с голодными обмороками вы, по-моему, тоже переборщили. На манку, перловку, овсянку хватит даже минимальной пенсии. Вот, правда, если нужны лекарства, будут проблемы.
при образі жизні нашого населення, лікарства треба вже в 40. Напевно 2/3 населення болящі. А на нижньому рівні ще й алкоголь популярний, безпорядочне статеві звязки та і різні неякісні продукти, що вжиті протягом життя в старості вилазять боком. хз, я собі погано уявляю такий раціон, особливо для старої людини. Це в середньому віці можно кормити чим попало, а старий на такій дієті бистро загнеться. Без риби, молочки, кормити старого не можно. Хоть рибій жир і гематоген треба докупляти... жаль, цін на продукти я зараз не знаю, но здається хліб з маслом, це вже майже розкіш.
Не знаю, не пробовал жить на таком рационе. Но если и загнётся, то всё же не от голода. Хлеб с маслом позволить себе можно, но при сегодняшней цене масла (порядка 100 грн за 200 г) не каждый день. Посмотрел рыбий жир - жидкий примерно 100 грн за 100 г, капсулы есть и по 70 грн за 30 шт. и за 90 за 60 шт. Есть и дороже. В чём разница, не знаю. Может, и надо и рыбий жир, и гематоген, не знаю, пока обхожусь. И я уж слишком ограничил рацион. На перловке можно прожить совсем уж дёшево. На пенсию 4000 можно позволить себе и больше. Но лекарства, конечно, сильно выбивают из бюджета. Тут вы правы, никуда не денешься.
Востаннє редагувалось ЛАД в П'ят 28 лют, 2025 16:36, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 28 лют, 2025 16:32
Сибарит написав: Hotab написав:Отаке ще знайшов: Кража может быть переквалифицирована на грабеж, если в момент преступления владелец увидел злоумышленника, но тот отказался вернуть собственность.
С таким же успехом я могу утверждать, что кража может быть переквалифицированы в убийство, если пойманный за руку вор ударил хозяина ножом. Это не переквалификация, а изменение состава преступления в ходе его совершения.
Оно то да, но в описанной гипотетической ситуации с ТЦК человек как раз видел, что кошелек у него достали, и на его глазах берут оттуда деньги. Можно конечно предположить , что он промолчит и не скажет «верните мой кошелек, ироды!!» ))), но скорее всего все что произошло на глазах жертвы попадает скорее под грабеж, чем под кражу. По типу как кластческий гопстоп с вырыванием из рук кошелька или дамской сумочки с последующим убеганием является «грабежом». Хотя насилия то и не было.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2443 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: П'ят 28 лют, 2025 16:37
ЛАД написав: Banderlog написав: ЛАД написав:Но с голодными обмороками вы, по-моему, тоже переборщили. На манку, перловку, овсянку хватит даже минимальной пенсии. Вот, правда, если нужны лекарства, будут проблемы.
при образі жизні нашого населення, лікарства треба вже в 40. Напевно 2/3 населення болящі. А на нижньому рівні ще й алкоголь популярний, безпорядочне статеві звязки та і різні неякісні продукти, що вжиті протягом життя в старості вилазять боком. хз, я собі погано уявляю такий раціон, особливо для старої людини. Це в середньому віці можно кормити чим попало, а старий на такій дієті бистро загнеться. Без риби, молочки, кормити старого не можно. Хоть рибій жир і гематоген треба докупляти... жаль, цін на продукти я зараз не знаю, но здається хліб з маслом, це вже майже розкіш.
Не знаю, не пробовал жить на таком рационе. Но если и загнётся, то всё же не от голода. Хлеб с маслом позволить себе можно, но при сегодняшней цене масла (порядка 100 грн за 200 г) не каждый день. Посмотрел рыбий жир - жидкий примерно 100 грн за 100 г, капсулы есть и по 70 грн за 30 шт. и за 90 за 60 шт. Есть и дороже. В чём разница, не знаю. Может, и надо и рыбий жир, и гематоген, не знаю, пока обхожусь.
...я перепрошую , що вліз в розмову , ще треба вітамін В12 тому що після десь 70 років організм його не виробляє . Тому його споживання обов'язкове.
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4143 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: П'ят 28 лют, 2025 16:42
ЛАД написав: budivelnik написав: ЛАД написав:Но бедные у нас есть не только среди пенсионеров. Вряд ли к бедным нельзя отнести семью из 4 человек (отец, мать и 2 детей) со средним доходом на руки 15 тыс.* 2= 30 тыс. грн. Хотя с голода не умрут. Но и помогать родителям вряд ли смогут.
На четвертому році війни обговорювати дохід еквівалентом в 1000 кг хліба а не розмір продпайка в 300 грамм/працюючий і 200грам/дитина - це вже показує наскільки Україна краща від того ж срср.
А зачем сравнивать с 1942 годом? Это как в Союзе до самого конца было сравнение с 1913.
1 З 1913 це москалі придумали щоб падіння після 1917 не показувати 2 Яка фіг різниця? ну порівнюйте з 1945... що думаєте пайки були еквівалентні 1000 кг хліба на сімю? А я скажу що навіть до 100 кг на сімю не дотягували А що в нас є військові з зарплатою 7500 грн ? Мінімальна і то в пару разів більша+вдягають +годують ЛАД написав:У гражданских нормы были пониже, но тоже не обходились 300 г хлеба.
Я про 300 грам не розсказую ( це 10кг на людину в місяць) Алеж ви чомусь не хочете чути - у нас 1000КГ на 4 людей в місяць вами розглядається... Нюансик це в 25 разів більше ніж 300грам... ЛАД написав:Ну и не забывайте, что немцы тогда захватили значительно больше территории Союза, чем Путин у нас. Причём, захватили основные с/х территории.
Навіщо так зашкварюватись? Гітлер захопив всю Україну+всю Білорусію+частину педерації+Прибалтику Площа СРСР -22 403 000 км2 Захопили Україна ____603 628 Білорусія -_207 600 Прибалтика__175 000 Молдавія_____33 805 педеарція - 630 000 Всього______1 649 000, або /22403000= 7,3%+Німці прострілювали всього 10% території союзу в той час коли педераційники прострілюють 100%.
Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 28 лют, 2025 16:45, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 28 лют, 2025 16:44
Faceless написав:........ Якраз нормальний раціон. Перловка - повільні вуглеводи і клітковина. Плюс недорогу рибу, туж скумбрію, печінку тріски іноді - ось вам і омега жири. Гематоген то бєсполєзна хрєнь. Хоч і смачний
Скумбрия по нынешним временам тоже дорогая (как и любая рыба). Лучше уж мясо купить - свинина практически столько же стоит, а курятина даже дешевле. А печень трески, то вже занадто, это уже деликатес. Не для пенсионера с пенсией 4000.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-