|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 28 лют, 2025 14:57
Hotab написав: _hunter написав: Hotab написав:_hunter нет закона "в случае СВО наступает ВП".
Закон саме з таким формулюванням наперед прийнято не було
Спасибо за подтверждение очевидных вещей 
Звертайтесь
Если мне когда-то понадобится подтверждение очевидных вещей -- обязательно 
Востаннє редагувалось _hunter в П'ят 28 лют, 2025 14:57, всього редагувалось 1 раз.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 28 лют, 2025 14:57
ЛАД написав:Но с голодными обмороками вы, по-моему, тоже переборщили. На манку, перловку, овсянку хватит даже минимальной пенсии. Вот, правда, если нужны лекарства, будут проблемы.
при образі жизні нашого населення, лікарства треба вже в 40. Напевно 2/3 населення болящі. А на нижньому рівні ще й алкоголь популярний, безпорядочне статеві звязки та і різні неякісні продукти, що вжиті протягом життя в старості вилазять боком. хз, я собі погано уявляю такий раціон, особливо для старої людини. Це в середньому віці можно кормити чим попало, а старий на такій дієті бистро загнеться. Без риби, молочки, кормити старого не можно. Хоть рибій жир і гематоген треба докупляти... жаль, цін на продукти я зараз не знаю, но здається хліб з маслом, це вже майже розкіш.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 89 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 28 лют, 2025 14:58
Сибарит Аналогия интересная, на не стоит путать кражу с ограблением 😁 Точно не грабитель.
Крадіжка здається здійснюється таємно, а грабіж відкрито і зухвало)) Хз насправді що тут ближче)
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2443 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: П'ят 28 лют, 2025 15:04
Wirująświatła написав:зато UA пропал надолго как вы и хотели.
Очень интересный дописувач. И Бетон не пишет. Наши ряды редеют.
-
Господар Вельзевула
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 28 лют, 2025 15:06
Wirująświatła написав: Hotab написав:А лише доба з тобою працює погано.
зато UA пропал надолго как вы и хотели.
Самоочистка. Так само як спіймавши Сенса на непорядності (або брехні про себе, такий варіант також можливий) , він зрозумів що треба помовчати про себе. Бо так і до суду з штрафами та поверненням незаконно отриманого від держави недалеко. При диктатурі, Вітах, яку ти десь бачиш, і ти б після публічного признання в укритті податків вже б на рудниках з кайлом був би. Але ж у нас отака лайтова диктатура.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2443 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: П'ят 28 лют, 2025 15:08
Banderlog написав: ЛАД написав:Но с голодными обмороками вы, по-моему, тоже переборщили. На манку, перловку, овсянку хватит даже минимальной пенсии. Вот, правда, если нужны лекарства, будут проблемы.
при образі жизні нашого населення, лікарства треба вже в 40. Напевно 2/3 населення болящі. А на нижньому рівні ще й алкоголь популярний, безпорядочне статеві звязки та і різні неякісні продукти, що вжиті протягом життя в старості вилазять боком. хз, я собі погано уявляю такий раціон, особливо для старої людини. Це в середньому віці можно кормити чим попало, а старий на такій дієті бистро загнеться. Без риби, молочки, кормити старого не можно. Хоть рибій жир і гематоген треба докупляти... жаль, цін на продукти я зараз не знаю, но здається хліб з маслом, це вже майже розкіш.
Якраз нормальний раціон. Перловка - повільні вуглеводи і клітковина. Плюс недорогу рибу, туж скумбрію, печінку тріски іноді - ось вам і омега жири. Гематоген то бєсполєзна хрєнь. Хоч і смачний
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: П'ят 28 лют, 2025 15:08
Hotab написав:Сибарит Аналогия интересная, на не стоит путать кражу с ограблением 😁 Точно не грабитель.
Крадіжка здається здійснюється таємно, а грабіж відкрито і зухвало)) Хз насправді що тут ближче)
Было употреблено слово "незаметно", что позволяет однозначно квалифицировать действие как тайное хищение, что соответствует определению кражи. Ограбление связано с насилием.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6468 раз.
- Подякували: 21604 раз.
-
-
Профіль
-
-
132
82
38
2
Додано: П'ят 28 лют, 2025 15:09
Hotab написав:треба помовчати
Ти напевно пропустив це питання?>>> Успіх написав:Хотаб, а от саме таку примусову бусифікацію(побиття і всяке таке ми покищо опустимо), що людей просто виловлюють на вулицях - ти підтримуєш? - і яка ефективність такого "процесу"?
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: П'ят 28 лют, 2025 15:09
Wirująświatła написав: Banderlog написав:А я для своєї родини включаючи троюрідних, дєспот і слєгка психопат, помішаний на грошах
и для нас тоже...
Вам можно, я на вас гроші і час не трачу Та і їм можно. Воно мені поки що на скорість не вліяє. )) от на старість траванути можуть, так шо схема з стаканом води така собі ідея.  в мене іще план коварний - жити довго, і киданути державу на здорову купу бабла через виплату пенсій.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 89 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 28 лют, 2025 15:13
Hotab написав:При диктатурі, Вітах, яку ти десь бачиш, і ти б після публічного признання в укритті податків вже б на рудниках з кайлом був би. Але ж у нас отака лайтова диктатура.
давай я тебе книжку про сталина подарю, чтобы ты понял сколько лет ему понадобилось установить диктатуру. наши только в начале этого пути. Один доктор видит рак на 1й стадии, а другой говорит пустяк, само пройдёт. А на 4й стадии он же кричит куда вы смотрели? с 8й главы
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 28 лют, 2025 15:16, всього редагувалось 2 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2