Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1296512966129671296812969 ... 14645>
Повідомлення Додано: П'ят 28 лют, 2025 22:58

The_Rebel написав:Це про пан або пропав. Якщо програєш жаліти тебе ніхто не буде, але якщо вистоїш, то будуть поважати. Історія покаже
с той разницей что за зелей стоит 30 млн людей и если его поведение было ошибочно (на данный момент я это определить не могу, т.к. нет деталей по сделке) пострадает не он, а они.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 28 лют, 2025 23:01

Wirująświatła написав:
  The_Rebel написав:Це про пан або пропав. Якщо програєш жаліти тебе ніхто не буде, але якщо вистоїш, то будуть поважати. Історія покаже
с той разницей что за зелей стоит 30 млн людей и если его поведение было ошибочно (на данный момент я это определить не могу, т.к. нет деталей по сделке) пострадает не он, а они.

Я це і мав на увазі - це пан або пропав для країни, для її народу
The_Rebel

Подякував: 98 раз.
Подякували: 197 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: П'ят 28 лют, 2025 23:02

США згортають фінансування відновлення енергомережі України

Держдеп припинив ініціативу, яка вкладала сотні мільйонів доларів у українську енергетику.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 28 лют, 2025 23:03

Wirująświatła написав:
Напевно єдине місце куди б я й близько не хотів потрапити -це місце Президента країни яка воює проти в рази переважаючого по розміру і економіці противника.
До речі
Саме тому я й здивований фразоб про те що
Україною управляють я і 5-6 менеджерів.....
В черговий раз нагадаю
Як тільки на Ізраїль напали -відразу всі політсили прийшли до влади(тобто правляча партія ДОБРОВІЛЬНО віддала опозиції те що остання хотіла)
Адже ймовірність не вірного рішення (тягар) легше розділити між усіма ніж тягнути самому.
Може й до нашого дійде що посміхатись і підписувати зовні-це добре...
але проблеми треба вирішувати всередині і якраз тут вони найбільші.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 28 лют, 2025 23:04

Успіх написав:
  холява написав:Успіх

НЕ ХАМИ

Всі ми - президенти! :lol:

.... ти краще думай про СЗЧ ...
.... скільки тобі сроку зозуля нагадала ?
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4143 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: П'ят 28 лют, 2025 23:06

Wirująświatła написав:
Держдеп припинив ініціативу, яка вкладала сотні мільйонів доларів у українську енергетику.
Це фігня
відмінять покупку за 600 млн доларів в Болгарії російських реакторів і вийдуть на статус кво.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 28 лют, 2025 23:06

Wirująświatła написав:

usid давно прикрыли
Господар Вельзевула

Подякував: 7 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 28 лют, 2025 23:12

Letusrock написав:
  detroytred написав:Шпектакль це все.
Для публіки.
Всі показали те, що й хотіли показати зі сцени. Кожен своїм глядачам.
Все порішалось ще вчора Стармером та Трампом.

а який сенс так сильно перегравати, розігрувати дикий скандал?
я думаю Зе або пішов ва-банк, або свідомо йшов публічно зірвати спробу досягти угоди/закінчення, щоб навіть 0.1% шансів нелишилось

Во! Цікава думка!
Я б її розширив на обидві сторони.

Тобто можливо, що Зе отак свідомо довів ситуацію до від плеча.
Але цілком можливо, що це Трамп отак свідомо відшив Стармера-Макрона. Отак наче погодився з ними, бо їм прямо відмовити не міг, а через Зе -- типу Зе негідник все зруйнував.

Ми ж не знаємо, як воно насправді...
Лише обговорюємо можливі варіанти.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 28 лют, 2025 23:12

Офіс президента Зеленського повідомив Інститут Гудзону, що він не приїде виступати сьогодні о 16:00, як це було заплановано.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 28 лют, 2025 23:15

The_Rebel написав:Яке ж Зеленський тупе створіння! Ну переведи ж на жарт, ти ж комік, приверни до себе людей. Макрон зміг до себе привернути Трампа, в т.ч. і жартами, там була дружелюбна обстановка. А тут вийшов як імператор, кричить на всіх. Це у Європі тебе слухають, для США ти президент якогось Зімбабве, а ти сперечаєшся з ним чим втрачаєш бали не тільки адміністрації, а всіх американців. Тупак!
Якщо приїде ні з чим, то нафіг ти туди їхав? Ти що думав внесеш зміни в угоду прямо на підписанні? Чорнилом допишеш гарантії і Трамп підпише? Доки ще є шанс, треба вибачитися і прийти на нову зустріч. Може Маркарова домовиться, минулого разу вже було таке. Недороблений наполеончик, нема слів. Макрон та Стармер стараються для нього, підлизуються до Трампа і він уже після зустрічей з ними зовсім по іншому поговорив, а цей тупак все просрав

Шо он просрал?, если еще нихрена не ясно. :mrgreen: Шо переговорный процес закончен? шо от нас отказались все остальные партнеры (какими бы они п.. ни были)?
Ну подписал бы он эту угоду, так вы ж (пусть не вы лично, а многие вечные критиканы) первые ,хто буде волати "шо цей недолугий зелебобик там понаподписывал" , "нова зрада, новий будапешт без гарантій, як так можна, злити неньку, все здавши безплатно, каравул". :mrgreen:
С рыжим неадекватом нужно говорить на его же языке (нынешние стандарты политики и дипломатии это вполне себе позволяют) ; як то кажуть, в эту игру можно играть вдвоем. :D (еще кстати вопрос кто бОльший неадекват).
Похоже, пану Трампу эта угода нужна гораздо больше чем нам, поэтому пусть торгуются дальше.

П.с. а так, очень далёк от фанатизма к зе.
a77

Подякував: 25 раз.
Подякували: 19 раз.

Профіль

#<1 ... 1296512966129671296812969 ... 14645>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор