|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 01 бер, 2025 00:30
Xenon Він сів з шулером за стіл Там по чесному непросто Мені його шкода.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2444 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Суб 01 бер, 2025 00:31
Hotab написав:Wirująświatła если бы я знал что из написанного правда,
Так може ти почитаєш п.3.9 правил форуму і не будеш писати про «5 ракет прилетіли по БЦ»?? Може краще якість , а не кількість?? Віталь, ти ж не на Кідстафі, і не на кінзазі. Може спробуєш підтримувати високий рівень форуму Фінанс.юа?))
хотаб я делаю что считаю нужным, если не нравится добавь меня в чс. Эти гнилые манипуляции оставь для сослуживцев. У тебя нет на меня влияния, и вообще из форума его нет ни у кого. ты точно так же нарушаешь правила когда пишешь гадости в адрес барабашова и других форумчан. Почему бы тебе самому не начать их соблюдать?
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Суб 01 бер, 2025 00:33, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Суб 01 бер, 2025 00:33
холява написав:Що там на рахунок СЗЧ ?
Побратими, які в сзч - то кажуть, що їм періодично надзвонюють, то з поліції, то з тцк/всп і запитують, чи не планують вони повертатись? А вони кажуть, що подумають... А мені побратими кажуть - "та яке вертатись? Ми що дурні, чи що? Стільки часу і здоров'я потратили... - і так забагато були!" І я їх не засуджую! Бо не можна далі заганяти коней, які вже наорались/навпахувались за рік-два-три і далі, щоб вони впахували! А тим часом, десь на на галявині з зеленою травичкою всі ці три роки паслись і ніжились на сонці коні-ухилянти😁 Або як всі, то всі! Або як ніхто, то ніхто!©
Востаннє редагувалось Успіх в Суб 01 бер, 2025 00:34, всього редагувалось 2 разів.
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Суб 01 бер, 2025 00:34
АндрейМ написав: ЛАД написав:Если вы не о женщинах, а о чём-то другом, тогда уточните вопрос.
Я не знаю как уточнить простой вопрос - считаете ли Вы, что права и обязанности граждан Украины должны быть взаимосвязаны? Да или нет. Повторять свою позицию о том, должны ли воевать женщины, не стоит. Я об этом вообще Вас не спрашивал. Ваша позиция по этому вопросу мне давно известна.
Сколько раз повторять - да. Именно поэтому вы должны не задавать вопросы, а идти в ТЦК. У кого, вы считаете, есть права без обязанностей/с меньшими обязанностями? Можно конкретно, а не бла-бла-бла? Простите, если не совсем вежливо, но малость надоели демагогические вопросы. Да и настроение после просмотра встречи дерьмовое. И сегодня вы могли бы писать по более животрепещущему вопросу.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 01 бер, 2025 00:35
Wirująświatła написав: У тебя нет на меня влияния, и вообще из форума его нет ни у кого.
есть. вами управляет тот,кто вас злит. вот на меня-нет. я даже не вижу и не слышу ничего того,что мне неугодно. 
-
Господар Вельзевула
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 01 бер, 2025 00:35
Hotab написав:Xenon Він сів з шулером за стіл Там по чесному непросто Мені його шкода.
Згоден Але на що були надії? Що Венс і Трамп раптом перевзуються і змінять риторику ? (Цеж тупо), Чи він не знав деталі угоди? Чи він думав що Трамп зараз назве путіна хуйлом і оголосить про передачу ядерної зброї Україні і вступ в НАТО завтра?
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 01 бер, 2025 00:38
Xenon написав: ЛАД написав:Вэнс, действительно, спровоцировал. Но Зеленский, к сожалению, поддался на провокацию и вступил в перепалку. Этого делать было нельзя. Надо было сдержаться.
Всему этому учат в "институтах международных отношений" и т.п. Дипломатия это очень тонкое дело, - почти никогда нельзя говорить прямо то что думаешь
Імхо. Давно вже не вірю в оці всі казки про вдалих дипломатів, адвокатів та ін. фахівців жанру словесних співів. Зустрічаються не дівчата-інститутки або безусі хлопчики, а прожжьоні "ділки" політики, бізнесу, юристики і т.д. Да ти мені хоч які красноречиві байки співай, хоч які адвокатські або дипломатичні викрутаси роби, але якщо я маю ціль і заряджений на саме цю ціль (звинуватити обвіняємого; не підписати або підписати тільки отаке; тощо), то я так і зроблю. Хоч танцюй, хоч соловейком співай, хоч що роби.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 01 бер, 2025 00:39
Xenon написав:Чи він думав що Трамп зараз назве путіна хуйлом і оголосить про передачу ядерної зброї Україні і вступ в НАТО завтра?
Чому-б й ні? Чи пуйло вже не пуйло? Я вже за новинами не встигаю, то fler перейшла на російську, то пуйло вже владімір владіміровіч непуйло.
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 224 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 01 бер, 2025 00:40
Hotab написав: Water написав: Wirująświatła написав:У тебя нет на меня влияния, и вообще из форума его нет ни у кого.
А ти за кого голосувала у 19-му?
На планеті обізян нема виборів і законів
А, я забув шо на расісі голосуй не голосуй... всеодно пуйло.
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 224 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 01 бер, 2025 00:41
Господар Вельзевула написав:есть. вами управляет тот,кто вас злит.
где вы увидели злобу? я слегка расстроен теплым приёмом зеленского. А именно тем как его вышвырнули. это доминанта моего настроения, если меня кто то раздражает я убираю его в чс без длинных разговоров. Хотаб пока ещё не раздражает. по зеленскому есть мысля что это месть путина за его хихиканье. Хихиканьем он унизил путина в париже (хотя может быть хихикал не с его речи, а о чем то своём).
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Суб 01 бер, 2025 00:44, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2