detroytred написав:Трамп теж покупець Він теж бажає отримати. Що? Припинення війни. Продавець в даному випадку Зе (і пу).
как вариант Зе он хочет оставаться президентом любой ценой, и продавал трампу именно эту идею. Вы шлёте оружие я воюю. В Европе это предложение неизменно вызывало экстаз, пусть лучше мачо воюет, чем мы. У трампа другая точка зрения, воевать нечем, не хватает людей. В этой ситуации либо мир на плохих условиях, либо капитуляция.
Отож.
Трагікомедія -- Трампу потрібна зупинка війни, а йому Зе протилежне хоче всунути. Як йдеш по ринку, шукаєш зимового капелюха, а тобі вентилятор для охолодження намагаються пхати.
І ніяка дипломатія чи одяг це не змінить. Лише дійсно щедра пропозиція, яка переб'є попередній інтерес.
Трампа можна лише загнати у війну. Створити інші умови, щоб він змінив свою мету.
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 02 бер, 2025 13:26, всього редагувалось 1 раз.
все эти гарантии безопасности - ПУСТЫШКА. Ниодна страна в мире не может и не готова дать никому никаких гарантий. Будапештский меморандум тому яркий пример. И есть большие подозрения, что в случае нападения на одну из стран НАТО (например Прибалтика), ничего не произойдет в плане преславутой 5й статьи.
Поэтому Зеленский и требует то, чего не существует, а Трамп говорит - я гарантирую что раша не нападет пока я при власти. А потом что? А потом это уже вопросы к следующему кто придет, так было и так будет. Потому что никто не хочет отвечать за действия и решения "папередникАв"
ЛАД написав:В социализме мы разочаровались и начали строить капитализм. Но представления о капитализме, демократии, Западе и, в частности, о США как "сияющем граде на холме" у нас несколько чересчур розовые. Заранее прошу прощения за длинные цитаты. Кому не интересно, можете не читать.
треба ж додавати уточнення - це ситуація виникла якраз з обранням Трампа. й його спробою змінити роботу американської бюрократії. з якою метою й що він бачить на виході - це вже інше цікаве питання.
тому так - Маск напевне вже зараз відповідає опису олігарха навіть з українського закону. поки що його не спіймали, що він через це збагачується - але гадаю питання часу, коли в нього виникне конфлікт інтересів. Порошенко вже скільки не при владі, а його все одно намагаються називати олігархом
❗️НАТО може перестати існувати. Це можуть бути останні дні Альянсу, – колишній головнокомандувач військ Альянсу Джеймс Ставрідіс
🗣«Я думаю, що ми рухаємося до того, не хочу перебільшувати чи бути драматичним, що ми бачимо останні дні НАТО. На його заміну може прийти «Організація європейського договору», – заявив він.
Механизмы массовых психозов: эйфория и мобилизация, драматизация, театральность.
кому выгодно нагнетание психоза? Доносительство как способ понизить уровень тревоги. Как “массовый психоз” послереволюционных эмигрантов помог им избежать смерти? Кто отнимает историю у современных россиян и что такое "Крымнаш" в свете этой воображаемой операции?
Профессионализация безумия: массовая истерия как инструмент манипулирования социальной реальностью.
Средства массовых коммуникаций и формирование массовых психозов.
Как массовое безумие опирается на культурные привычки, стереотипы и историко-мнемонические практики?
Xenon написав:все эти гарантии безопасности - ПУСТЫШКА. Ниодна страна в мире не может и не готова дать никому никаких гарантий. Будапештский меморандум тому яркий пример. И есть большие подозрения, что в случае нападения на одну из стран НАТО (например Прибалтика), ничего не произойдет в плане преславутой 5й статьи.
Поэтому Зеленский и требует то, чего не существует, а Трамп говорит - я гарантирую что раша не нападет пока я при власти. А потом что? А потом это уже вопросы к следующему кто придет, так было и так будет. Потому что никто не хочет отвечать за действия и решения "папередникАв"
працюють гарантії - й в Ізраілі, й в Південній Кореї.
чому не кажете повну картину? гарантії не працюють, бо агресію чинить країна, яке є власником другого в світі ядерного арсеналу, й можливо єдиного, що може нанести шкоду США. тому так, робить що хоче, а інші не знають, що робити.
й так й Хусейн, й Мілашевич зможуть розповісти, як це гарантії не працюють...
й тому Прибалтика звісно розуміє, що вона є наступною в черзі у випадку, якщо в Україні у Путіна щось вийде. та навіть, й якщо не вийде. можливе Україна взагалі виявиться єдино. країною, яка зможе направити свої війська на допомогу в Прибалтику у випадку потреби - а інші так, будуть лише допомагати зброєю.