Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1307513076130771307813079 ... 14835>
Повідомлення Додано: Вів 04 бер, 2025 19:42

Далі.
Ще трешовіше:

Трамп такий розтакий ..., з пу домовився, хоче здати Україну рашці, з пу злигався, і т.д. і т.п.
Але президент має намір знов підписати з ним угоду; Стармер і Ко теж наполегливо радять це йому; а на сайті Ради оте звернення і тиша від офіційних осіб.

Це просто сюр.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 04 бер, 2025 19:43

ЛАД написав:Не думаю, что это такая уж проблема. Или Путин побоится, что освобождение наших пленных сильно усилит ЗСУ?
И несколько дней назад перемирие никто не предлагал.

Это дело политическое. Какой-то высокопоставленный американец прилетал в Москву, чтобы освободить из плена одного американского учителя, обговаривая это с путиным.
Прямым текстом Трамп потребовал прекращения огня. Кто-что не предлагал?
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Вів 04 бер, 2025 19:45

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Переговоры может вести и не Зеленский, как это и было в 2022.
А подписать договор... Как-то 5 минут вытерпят друг друга. Или поручат кому-то. Всё равно договор придётся ратифицировать в ВР, так что чья там подпись будет не очень принципиально.
На перемовинах будуть обговорювати механіз повернення України в "в зону інтересів" расії. Тому мабуть, путін і хоче вести їх з тим, хто це буде втілювати в життя. Що б не підписав сьогодні Зеленський під тиском Трмпа чи Європи ( коли її Трамп дожме) на якіб теріторіальні поступки не погодився, цього путіну мало. Його перемога це проросійська влада та повернення курсу України на схід. А це тільки нова влада. Зеленський на це не піде (я так вважаю)
d44

Подякував: 4 раз.
Подякували: 71 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 04 бер, 2025 19:51

Підігрує Краснов: CL.F $67.72

detroytred написав:Далі.
Ще трешовіше:

Трамп такий розтакий ..., з пу домовився, хоче здати Україну рашці, з пу злигався, і т.д. і т.п.
Але президент має намір знов підписати з ним угоду; Стармер і Ко теж наполегливо радять це йому; а на сайті Ради оте звернення і тиша від офіційних осіб.

Це просто сюр.

Ропа тим часом ПА67.72
https://stooq.pl/q/?s=cl.f
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 04 бер, 2025 19:52

freeze написав:
  detroytred написав:Песікіт постійно наголошує, що пу не потрібна зупинка.
Стерненко декілька разів наголосив і широко обгрунтовує, що рфії потрібна пауза-зупинка.

Жорін наполягає, що навіть за півроку паузи Україна здатна значно посилити обороноздатність. І що перемир'я цілком можливо використовувати саме на нашу користь.
Інші наголошують, що перемир'я тільки на руку ворогу.

Треш....
Оскільки питання ключові.

Мы не знаем, что реально нужно путину. Всякие высеры лаврова или пескова, или даже на камеру самого путина, не имеют практического значения в случае реальных переговоров с закрытыми дверями. Обычно опытные дипломатические игроки блефуют большим, чтобы добиться реального.
Всегда удивляло, мы не будем идти на перемирие, потому что путин нападет.
Первое, кто не заметил, путин уже напал, это факт.
Второе, нападет ли путин через пару лет опять после перемирия, это есть предположение.
Конечно, если исходить из предположения, что путин следующие два года будет усиливать армию и в три смены оборонную промышленность, а в Украине по традиции будут разбираться в соцсетях кто лучше Зеленский или Порошенко, бороться с русским языком и с религией, развивать коррупцию, опять оборонка будет в заднице, будут разбираться в судах с ТЦК, чтобы засадить угнетателей свободы, ходить на праздничные демонстрации.
Тогда дело совсем плохо.

Хто ми?

Я ж вказав конкретно.
Он вище Стерненко обгрунтовано пояснює, що знає --- пу потрібна (майже вкрай) потрібна пауза-перемир'я.

Про те і мова.
Що одні одне вважають (от ви довели, що саме ви вважаєте).
Другі інше.
А рішення, характер дій, напрямок приймаються саме з визначення цього та інших положень.

І той же умовний Песікіт во всю горлянку заголосить ярлики та епітети на того, хто, наприклад, тут висуне думку, що пу хоче перемир'я.
Коли Стерненко спокійно отак обгрунтовує це.

Аналогічно і по іншим питанням.
Тому і кажу -- це треш.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 04 бер, 2025 19:52

TUR написав:
  ЛАД написав:Всё равно договор придётся ратифицировать в ВР,

Нет. Читайте внимательней - этот договор не планируется ратифицировать (есть соответствующее Постановление).

Вы пропустили.
Речь не о "рамочной угоде" с Трампом, а о договоре о мире с Путиным. В случае такого договора. :)
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 04 бер, 2025 19:58

freeze написав:
  detroytred написав:Песікіт постійно наголошує, що пу не потрібна зупинка.
Стерненко декілька разів наголосив і широко обгрунтовує, що рфії потрібна пауза-зупинка.

Жорін наполягає, що навіть за півроку паузи Україна здатна значно посилити обороноздатність. І що перемир'я цілком можливо використовувати саме на нашу користь.
Інші наголошують, що перемир'я тільки на руку ворогу.

Треш....
Оскільки питання ключові.

Мы не знаем, что реально нужно путину. Всякие высеры лаврова или пескова, или даже на камеру самого путина, не имеют практического значения в случае реальных переговоров с закрытыми дверями. Обычно опытные дипломатические игроки блефуют большим, чтобы добиться реального.
Всегда удивляло, мы не будем идти на перемирие, потому что путин нападет.
Первое, кто не заметил, путин уже напал, это факт.
Второе, нападет ли путин через пару лет опять после перемирия, это есть предположение.
Конечно, если исходить из предположения, что путин следующие два года будет усиливать армию и в три смены оборонную промышленность, а в Украине по традиции будут разбираться в соцсетях кто лучше Зеленский или Порошенко, бороться с русским языком и с религией, развивать коррупцию, опять оборонка будет в заднице, будут разбираться в судах с ТЦК, чтобы засадить угнетателей свободы, ходить на праздничные демонстрации.
Тогда дело совсем плохо.

++++
Но даже если не так, то не уверен, что Жорин прав.
Мы сможем значительно усилить обороноспособность, если будет сильная помощь Запада. Это в свою очередь будет зависеть от условий договора с РФ (если это будет не перемирие, а мир).
Без этого у РФ больше возможностей усилить армию.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 04 бер, 2025 20:01

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Як на мене , перебувати між двух полум'яних хлопців ( ПУ і ТР ) дуже стремно .

... і тут ,я би краще продав рідкоземельні СІ !
От би я надивився усіляких витівок від мирових лідерів (ПУ і ТР )
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4144 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Вів 04 бер, 2025 20:01

freeze написав:
  Xenon написав:
!!! Зеленський запропонував перші етапи закінчення війни !!!

Ними можуть стати
▪️Звільнення полонених
▪️Негайне перемир’я в небі: заборона ракет, далекобійних дронів, бомбардувань енергетичної т.а іншої цивільної інфраструктури
▪️Негайне перемир’я на морі, якщо рф зробить те ж саме

Чувствуются неимоверная потужность Ермака и Подоляка.
С пленными. У нас условно 100 русских пленных, у них 1500 наших. Давайте поменяем всех на всех. Просто пропорции, на самом деле больше. Естественный ответ, а что получим взамен? Хорошие отношения? Так их еще много десятилетий не будет, что с обменом пленных, что без.
Зеленский несколько дней назад публично отказался от перемирия. И вариации на тему, если вы откажитесь первыми, то и мы частично откажемся вторыми. Детский сад. Уже проходили эту тему по Минску-2. Давайте вы сначала выполните пункт 1, тогда мы выполним пункт 2, хотя по факту пункт 2 никто не собирался выполнять.
перемирря в небі покручє буде.)
Припиняйте нас бити з неба бо нам американці відмовляються постачати ракети для пво? :lol:
і заборона ракет бо в нас ракет нема?
Потужно.
Шо мішало йому написати- повне припинення вогню?
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 04 бер, 2025 20:03

freeze написав:
  ЛАД написав:Не думаю, что это такая уж проблема. Или Путин побоится, что освобождение наших пленных сильно усилит ЗСУ?
И несколько дней назад перемирие никто не предлагал.

Это дело политическое. Какой-то высокопоставленный американец прилетал в Москву, чтобы освободить из плена одного американского учителя, обговаривая это с путиным.
Прямым текстом Трамп потребовал прекращения огня. Кто-что не предлагал?

Перемирие никто не предлагал.
Слова Трампа о том, что он хочет прекратить войну и что Путин этого тоже хочет, это только слова. И я хочу, и вы хотите.
И Зеленский не приехал подписывать перемирие, а только "рамочну угоду" о каком-то фонде.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 1307513076130771307813079 ... 14835>
Форум:
+ Додати
    тему