Поздно вечером пятницы, 28 марта, Россия нанесла удары по Днепру. В результате вражеской атаки погибли по меньшей мере четыре человека, еще 21 - ранены.
Это к перемирию и РПВ ...
PS. Кто-то ещё продолжит ляпать своим языком, что это украинцы виноваты ...
Но сегодня мы в значительной мере воюем оружием, поставляемым с Запада. И есть западные инструкторы (и не только). На этом основании вы вслед за Путиным расскажете, что у нас с РФ воюет НАТО?
Или сказать нечего?
ЛАД, це вже не смішно, я в слід за путіним...кхе кхе...кхе кхе? Все з мене досить, якщо ви не росіянин і не колишній член кпрс, то якого ви сраку рвете за срср? вам же не 20 років, як тим хто не жив там і навіть їх батьки жили тільки 5-7 років. і ви і я прожили достатньо в совку, що розуміти всі переваги і недолікі, як на мене становлять співвідношення 1 до 20 (тобто 5% переваг від 100% рівня життя), сьогодні я бачу картину як 60% на 40% (це станом на 2021р), і то це загальна картина, а якщо казати про персональну, то 90% на 10%. Я майже цілком задоволений життям в Україні і бажав би щоб мої діти і онуки(якщо будуть)-жили в Україні.
вибачте, про інструкторів НАТО -це повна безпорадність
prodigy написав:вам же не 20 років, як тим хто не жив там і навіть їх батьки жили тільки 5-7 років. і ви і я прожили достатньо в совку, що розуміти всі переваги і недолікі,
Совок теж різний був. Якщо брати "найкращі часи" (Хрущова, Брежнєва), то в незалежній Україні краще було жити тільки при Ющенко/Тимошенко 2007-08 рр., якщо пізній совок, то навіть зараз жити краще ИМХО.
Колись дивився відео Останнього Капіталіста, але крайні роки Валентин "продався владі", навіть в цьому відео він замість того, щоб оцінити що буде з Україну у випадку підписання угоди, тільки переконує "все буде добре, ніхто не підпише угоду", це метод влади переконувати, що "в травні будуть шашлики"
а тут нема чого оцінювати - це реально погана угода. нічого доброго у разі її підписання не буде - тому й обговорювати нема чого. треба обговорювати, як цього уникнути
а тут уважно читай - є продовження війни, а непродовження дає два варіанти - домовлятися на якихось умовах або просто здатися. так патріоти за прийнятні домовленості. а зрадофіли - просто здатися, або домовитися за будь-які умови - тобто знову здатися. все просто.
ще раз повторю питання - що ти пропонуєш, окрім здатися?
"домовлятися на якихось умовах" - на яких умовах? Умови України(Зеленського) міняються. В 2022 були одні умови, в 2023 інші, в 2025 ще інші. Умови міняються в залежності від ситуації на полі бою. Це нормально, але цей варіант означає продовження війни.
ще раз повторюю питання - що ти пропонуєш окрім "вічної війни"?
чукча не читач? ще раз відповім: - припинення війни по поточній лінії. бажано з гарантіями, але можливий варіант, що й без. варіант з гарантіями можливий навіть без згоди путіна, але це треба, щоб хтось have balls
prodigy написав:вам же не 20 років, як тим хто не жив там і навіть їх батьки жили тільки 5-7 років. і ви і я прожили достатньо в совку, що розуміти всі переваги і недолікі,
Совок теж різний був. Якщо брати "найкращі часи" (Хрущова, Брежнєва), то в незалежній Україні краще було жити тільки при Ющенко/Тимошенко 2007-08 рр., якщо пізній совок, то навіть зараз жити краще ИМХО.
Совок не був різним.. В найкращі часи Хрущова/Брєжнєва-не вистарчало хліба і розстрілювали мирні демонстрації
2 червня 1962 року в місті Новочеркаську Ростовської області (Росія) військами жорстоко придушено демонстрацію робітників, що протестували проти підвищення цін, — за офіційною статистикою загинуло 26 і було поранено 39 чоловік. Пізніше за рішенням Верховного суду РРФСР було розстріляно ще 7 осіб, а 105 — ув'язнено.
Була залізна завіса і тільки партноменклатура могла побувати на Заході... Були психлікарні і розстрільні статті за економічну діяльність...
Тому не треба порівнювати совок(що середній що пізній, б ранній це взагалі тотальна тюрьма) з Україною.
Shaman написав:а що порівнюємо - території чи кількість знищенної техніки та особового складу? по співвідношення втрачена територія/знищенні ресурси ситуація зараз краща, ніж в листопаді 2022 року
А якщо ще так трошки на півшишечки оцінити знищених НАШИХ людей та ресурси? То як виглядає з такими поправками?
Да ну! Кто ж такое считает?! "Мы за ценой не постоим!" Это ж только Советы так действовали, а украинские патриоты не-не. Они считают. Чужие ресурсы и потери.
почали глузувати з наших втрат - чого ще від цих людей очікувати?..
як діяв совок на прикладі Раші ми бачимо наочно - людей не рахують від слова взагалі. все, як воював маршал Жуков. ми воюємо по-іншому - цього теж ніхто не бачить?
а з приводу наших втрат - якби не були цих втрат за ці три роки, то втрати цивільного населення були б вищі. яка б територія була б окупована? по Дніпро? далі?
умовно кажучи на 50 тис загиблих воїнів було б 100 т загиблих цивільних. нагадати Бучу, Ізюм? скільки було б людей в сучасних концтаборах - 500 т, 1 млн? всі ВПО були б пограбовані, що й відбувається на окупованих територіях. та й не ВПО теж би пограбували.
тому не треба прикриватися загиблими - їх загибель врятувала набагато більше людей. а самі наберіться мужності й скажіть - ми вважаємо, що треба здатися, як Франція в 40х роках. але тоді ЛАД май на увазі, що й срср в 1941 році мав здатися. а там поклали мільйони людей, щоб не здаватися, й в тебе це не викликає питань...