|
Психологія та саморозвиток |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
Додано: Суб 29 бер, 2025 12:46
Faceless написав:Бетон написав:собственный вес уходит крайне медленно. убрал сладкое мучное = минус 3кг кофе без сахара - лет 6
ну и таблица гликемического индекса - понятно
кто как борется с весом?
Веталь смотрит, думает, я вас сюда позвал базарить о психологии, а не о сахаре блин и лесенках)
Багато пити води Без цукру в раціоні взагалі По можливості не бухать Зменшити швидкі вуглеводні, замінити по можливості на складні. І споживання перенести на ранок Для зменшення ваги імхо найбільш ефективна просто хотьба. Щодо деталей варто звернутися до ендокринолога, бади і ліки самостійно собі призначати не раджу
Дякую Більше всього мені сподобалось ваше "по можливості" не бухать) Раніше ходив багато. Зараз в магазин вийти - спецоперація
-
Бетон
-
-
- Подякував: 188 раз.
- Подякували: 376 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 29 бер, 2025 12:47
Дюрі-бачі написав: Faceless написав:Для зменшення ваги імхо найбільш ефективна просто хотьба.
Плавання значно ефективніше
Можливо, але куди накладніше організаційно
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1491 раз.
- Подякували: 8224 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 29 бер, 2025 12:48
Бетон написав:собственный вес уходит крайне медленно. убрал сладкое мучное = минус 3кг кофе без сахара - лет 6
В мене все життя так: як тільки трохи перестаю боротись із масою, наприклад лежав в лікарні під киснем чи коли машина збила і в гіпсах, то кілограми наростають зі швидкістю в 10 разів вищою, ніж потім зникають
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 864 раз.
- Подякували: 629 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 29 бер, 2025 12:48
Дюрі-бачі написав: Faceless написав:Для зменшення ваги імхо найбільш ефективна просто хотьба.
Плаваю кожне тренування. 2 км. Ефект нульовий
-
Бетон
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 29 бер, 2025 12:49
Бетон написав: Дюрі-бачі написав: Faceless написав:Для зменшення ваги імхо найбільш ефективна просто хотьба.
Плаваю кожне тренування. 2 км. Ефект нульовий
Без зміни харчових звичок ніякі вправи не допоможуть Це сумно але це так Чим хотьба ще виграє: більший ефект дає не інтенсивність вправи, а час і рівномірність. Походити тисяч 15 кроків в день не складно, а от плавати безперервно більше години можуть не тільки лиш всі. Та й щодня в басейн ходити теж задачка, витрати часу і грошей і це якщо на хлорку не буде проблемної реакції.
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 29 бер, 2025 12:54
Faceless написав:Без зміни харчових звичок ніякі вправи не допоможуть Це сумно але це так
І тут є дуже неприємні підводні камені. От зараз в мене метаболізм вхолосту (лежачи на дивані) на рівні 1800 ккал в день. Але як тільки сідаю на дієту, то за кілька тижнів він утискається до 1200 ккал
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Суб 29 бер, 2025 12:55, всього редагувалось 1 раз.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 864 раз.
- Подякували: 629 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 29 бер, 2025 12:54
Дюрі-бачі написав: Бетон написав:собственный вес уходит крайне медленно. убрал сладкое мучное = минус 3кг кофе без сахара - лет 6
В мене все життя так: як тільки трохи перестаю боротись із масою, наприклад лежав в лікарні під киснем чи коли машина збила і в гіпсах, то кілограми наростають зі швидкістю в 10 разів вищою, ніж потім зникають
Оце у вас життя насичене
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 29 бер, 2025 13:03
Дюрі-бачі написав: Faceless написав:Без зміни харчових звичок ніякі вправи не допоможуть Це сумно але це так
І тут є дуже неприємні підводні камені. От зараз в мене метаболізм вхолосту (лежачи на дивані) на рівні 1800 ккал в день. Але як тільки сідаю на дієту, то за кілька тижнів він утискається до 1200 ккал
Дієта типу обмеження собі калорій - поганий спосіб. Перевірено. Ефект нетривкий взагалі. Зміна самого меню, часу і розкладу прийому їжі, послідовності типу продуктів які їси: клітковина, потім білки потім вуглеводи, більше складних вуглеводнів, менше картоплі і більше цільнозернових круп, практично виключити хлібобулочні, достатньо води (на 80-100 кг треба літри три чистої води в день) - з мого досвіду ефективніше. І спати треба добре. Під час сну спалюється більше калорій, ніж за добряче тренування
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 29 бер, 2025 13:18
Faceless написав:Дюрі-бачі написав: Faceless написав:Без зміни харчових звичок ніякі вправи не допоможуть Це сумно але це так
Дієта типу обмеження собі калорій - поганий спосіб. Перевірено. Ефект нетривкий взагалі. Зміна самого меню, часу і розкладу прийому їжі, послідовності типу продуктів які їси: клітковина, потім білки потім вуглеводи, більше складних вуглеводнів, менше картоплі і більше цільнозернових круп, практично виключити хлібобулочні, достатньо води (на 80-100 кг треба літри три чистої води в день) - з мого досвіду ефективніше. І спати треба добре. Під час сну спалюється більше калорій, ніж за добряче тренування
нажаль, все це правда. всі модні дієти, постійний голод - це все потім перетворюється в зрив. треба реальна зміна звичок на все життя. наприклад, взагалі ніякого цукру. всі напої згодом відкриваються у іншому світі і солодкими ти їх пити не можеш. теж стосується швидких вуглеводів, картоплі тощо а я вчера после тренировки сожрал багет
Востаннє редагувалось Бетон в Суб 29 бер, 2025 13:47, всього редагувалось 1 раз.
-
Бетон
-
-
-
-
Профіль
-
-
2