|
Психологія та саморозвиток |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
Додано: Суб 29 бер, 2025 16:03
Ну і трохи більш енергійної музики:
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8233 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 29 бер, 2025 16:07
Бетон написав:я заедал стресс. Вообще, это характерно для навязчивых состояний, тревожности. Согласен с Mykola кстати, не забывайте, что отказ от сладостей и продуктов с высоким ГИ сам по себе прерывает круг. меньше ешь - меньше хочется
Хз, я чомусь думав, що від стресу апетит пропадає. Ну там сечогінний ефект або діарея, але щоб від адреналіну їсти... щось я запутався. Тут треба поміч залу) чи нашого нейропсіхолога. Щоб виписав якийсь фентермін)
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 29 бер, 2025 16:17
Banderlog написав: Бетон написав:я заедал стресс. Вообще, это характерно для навязчивых состояний, тревожности. Согласен с Mykola кстати, не забывайте, что отказ от сладостей и продуктов с высоким ГИ сам по себе прерывает круг. меньше ешь - меньше хочется
Хз, я чомусь думав, що від стресу апетит пропадає. Ну там сечогінний ефект або діарея, але щоб від адреналіну їсти... щось я запутався. Тут треба поміч залу) чи нашого нейропсіхолога. Щоб виписав якийсь фентермін)
То різний стрес. Від психологічного тиску наприклад адреналін не дуже пре. І реакція теж різна у різних людей. П.С. Випише вам ГАБА, магнію, гліцин - де ви то візьмете?
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 29 бер, 2025 16:22
Faceless, ви ж фізик. Ви ж знаєте, що в цій вселенній, де ми живемо, закон збереження енергії не налюбиш)) Десь та горобчик піджирає))
Я теж нічого не їв, але після того жиму, сжер цілий багет. І не тільки. І тільки ви про це дізналися. Окрім вселенної
-
Бетон
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 29 бер, 2025 16:25
Бетон написав:Faceless, ви ж фізик. Ви ж знаєте, що в цій вселенній, де ми живемо, закон збереження енергії не налюбиш)) Десь та горобчик піджирає))
Я теж нічого не їв, але після того жиму, сжер цілий багет. І не тільки. І тільки ви про це дізналися. Окрім вселенної
Я не те щоб фізик, просто любив фізику в школі. Фізмат ліцей. Щось запамʼятав Гумор зрозумів, але якщо серйозно щодо збереження енергії і набору ваги. Наприклад, жінка під час вагітності не починає їсти вдвічі більше, а вага приростає буває і більше 20кг. Гормональний фон і швидкість обміну речовин роблять дива насправді.
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 29 бер, 2025 16:32
Faceless написав:Banderlog написав: Бетон написав:я заедал стресс. Вообще, это характерно для навязчивых состояний, тревожности. Согласен с Mykola кстати, не забывайте, что отказ от сладостей и продуктов с высоким ГИ сам по себе прерывает круг. меньше ешь - меньше хочется
То різний стрес. Від психологічного тиску наприклад адреналін не дуже пре. І реакція теж різна у різних людей. П.С. Випише вам ГАБА, магнію, гліцин - де ви то візьмете?
там де і ви, в аптеку когось пішлю. На крайняк через начмєда. В нього правда з нейромедіаторів тіки віскі, но хвалить й сушені мухомори. Я для бетона питав.
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 29 бер, 2025 16:37
Спасибо, ребята. Обойдусь без наркотиков))
Я понял, что мне нужно. Одиночество, описанное К.Юнгом
-
Бетон
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 29 бер, 2025 16:43
Faceless написав:Бетон написав:Faceless, ви ж фізик. Ви ж знаєте, що в цій вселенній, де ми живемо, закон збереження енергії не налюбиш)) Десь та горобчик піджирає))
Я не те щоб фізик, просто любив фізику в школі. Фізмат ліцей. Щось запамʼятав Гумор зрозумів, але якщо серйозно щодо збереження енергії і набору ваги. Наприклад, жінка під час вагітності не починає їсти вдвічі більше, а вага приростає буває і більше 20кг. Гормональний фон і швидкість обміну речовин роблять дива насправді.
бєрємєнні рухаються менше. більше 20 то напевно забагато). Но то смотря чим откармлювати.) Риба мясо, молоко і квасоля, то багато не набере. Врізати копчене, ковбасу, з алкоголем і солодкі води а за куріння бєрємєнних треба бити батогами 
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 29 бер, 2025 16:45
Бетон написав:Спасибо, ребята. Обойдусь без наркотиков))
Я понял, что мне нужно. Одиночество, описанное К.Юнгом
Я якраз навів не ліки і не наркотики, звичайні бади
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 29 бер, 2025 16:51
Banderlog написав: Faceless написав:Бетон написав:Faceless, ви ж фізик. Ви ж знаєте, що в цій вселенній, де ми живемо, закон збереження енергії не налюбиш)) Десь та горобчик піджирає))
бєрємєнні рухаються менше. більше 20 то напевно забагато). Но то смотря чим откармлювати.) Риба мясо, молоко і квасоля, то багато не набере. Врізати копчене, ковбасу, з алкоголем і солодкі води а за куріння бєрємєнних треба бити батогами 
Однаково вони рухаються, то стереотипи. Взагалі регулярні прогулянки положено. Якраз мʼясо, рибу, але термічно оброблені і треба побільше. Копчене і кубаса протипоказані насправді. Більше 20 то звісно умовно максимальне, але в принципі можливе. Суть в тому, що раціон кардинально не міняється, рухливість також, а організм набирає кілограми і це не сама вода. Так само за інших умов гормональний фон може призвести до шаленої втрати ваги при тому ж раціоні. Тож не варто все зводити суто до калорій в харчуванні.
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-