|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 29 бер, 2025 23:05
Теж памятаю ці обіцянки, але схоже було на пастку, щоб інженери розслабили булки і лишились. Щодо моряків - вони пропихнули якусь там постанову що їм дозволили виїзд - і перший рік хто спритніший - той встиг виїхати...
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1453 раз.
- Подякували: 1859 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 29 бер, 2025 23:08
budivelnik написав: d44 написав:але тримає працівників на минимальці та у відпустці за свій рахунок
Готовий відповісти за свою брехню?
Де брехня? Сам же тут десь рік назад вихвалявся що платиш своїм працівникам по 8000грн та оплачуєш за них податки.
-
candle645
-
-
- Подякував: 39 раз.
- Подякували: 21 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 29 бер, 2025 23:09
BIGor написав: budivelnik написав:В той час коли айтішнік який працює дома і отримує наприклад 5000 доларів зарплати -платить Державі 5+1%=300 доларів і залишає собі 4700. це точно гірше співвідношення ніж платять прості жіночки за прилавком мого магазину, які з своєї нарахованої зарплати+єсв в 20000 грн-на руки отримують 13000 ( грубо з 1000 доларів платять 300 податків)
Щось Ви дуже плутаєтеся. ІТ-шника в даному випадку ФОП 3-ї групи - підприємець, він не отримує заробітню плату. А жіночка продавчиня - найманий співробітник, з відповідними привілеями - лікарняними, відпустками, виплатами по безробіттю ітд.
Нюанси нашого законодавства 1 Перших пять днів лікарняного -платить підприємство, а тому мої працівники не хворіють, максимум це міняються змінами, один раз тільки була виплата лікарняного 2 Відпустка-добре зменшіть на 1/12 сплату податку.. було 45% (22+18+5) , стане 40% в порівнянні з 6 все таки різниця серьозна 3 Безробіття - перших 3місяці -100% , далі 70... коротше 5 зарплат може отримає... При цьому в неї безробіття немає - вона прийде в фонд і їй відразу 5 вакансій дають , а як три рази відмовиться-втрачає виплати по безробіттю. Погодьтесь - це трошки не правильно.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 29 бер, 2025 23:13
candle645 написав: budivelnik написав: d44 написав:але тримає працівників на минимальці та у відпустці за свій рахунок
Готовий відповісти за свою брехню?
Де брехня? Сам же тут десь рік назад вихвалявся що платиш своїм працівникам по 8000грн та оплачуєш за них податки.
Брехня в тому що ОФІЦІЙНО я не можу нарахувати менше 8000 грн/місяць, але тоді працівник повине сплатити з нарахованого 18+5%=23 ...тобто майже 2000 , які за нього плачу я.... Виходить що де факто він отримує 8000 замість 6000 плюс якщо ти платиш 6% з свого доходу.... то я також маю варіанти по яким працівник отримає на руки 15000 сплативши всього 30% з цих 15000 замість 45% Так що в черговий раз Я сприймаю будь-яку критику від когось в свою сторону тільки в тих випадках, коли він робить щось правильніше від мене....
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 29 бер, 2025 23:22
budivelnik написав:Будівельник має повне право від імені своїх працівників називати айтішників-паразитами на тілі економіки України
Ну я закрив український ФОП і плачу тепер податки Польщі. Так би мовити, перестав "паразитувати на тілі економіки України".
Востаннє редагувалось BIGor в Суб 29 бер, 2025 23:23, всього редагувалось 1 раз.
-
BIGor
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 29 бер, 2025 23:23
budivelnik написав: candle645 написав:Тому саме так - власник лавки чи наливайки повинен сплачувати більше податків (в абсолютному значенні), ніж власник ноутбука.
Відкинь наливайку-бо це просто спроба емоційно нівелювати... Поясни Чому Селянин, металург, інженер в офісі напроти офісу айтішника - повинні платити 40% від доходу, в той час коли айтішник платить 6% від доходу? При чому металург продає метал за кордон , інженер проектувальник(дизайнер) також продає за кордон свої проекти Чому той хто випікає хліб яким харчується айтішнік - повинен при зарплаті в 10 разів нижчій в абсолютній сумі сплачувати стільки ж скільки платить айтішнік... Двірник який підмітає Сантехнік який допомагає Водій тролейбуса чи таксі який возить Далі продовжувати? Україна ж багатогранна і складається не тільки з айтішніків і наливайок.. чи виробників спирту....
Вроде спрос/предложение/свободный рынок еще в садики учат? Если есть толпа селянинов, готовых платить 40% с ЗП (а у них, кстати, есть ЗП -- или на черном нале сдельно работают) -- они будут платить 40% с ЗП. Про сантехников -- хорошо шутканул: все, которые ко мне приходили -- ни намека на фискальный чек не давали почему-то 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 29 бер, 2025 23:28
BIGor написав: budivelnik написав:Будівельник має повне право від імені своїх працівників називати айтішників-паразитами на тілі економіки України
Ну я закрив український ФОП і плачу тепер податки Польщі. Так би мовити, перестав "паразитувати на тілі економіки України". Радуйся пане комуністе.
Я у важкий для Держави час як платив 41% так і продовжую платити 45% при цьому інфляція збільшила обєми А ти коли виявилось що треба платити замість 5% -6% відразу здриснув за кордон Маєш право , риба шукає там де глибше Але хизуватись цим не варто. Тим більше що ти ВТРАТИВ Отримуєш - стільки ж скільки й отримував Податків за кордоном платиш більше За життя -платиш більше... Якщо не складно -а розшифруй свої доходи витрати в Україні і за кордоном в місяць.. Разом по сміємось з унтерофіцерської вдови яка сама себе висікла.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 29 бер, 2025 23:29
budivelnik написав: BIGor написав: budivelnik написав:В той час коли айтішнік який працює дома і отримує наприклад 5000 доларів зарплати -платить Державі 5+1%=300 доларів і залишає собі 4700. це точно гірше співвідношення ніж платять прості жіночки за прилавком мого магазину, які з своєї нарахованої зарплати+єсв в 20000 грн-на руки отримують 13000 ( грубо з 1000 доларів платять 300 податків)
Щось Ви дуже плутаєтеся. ІТ-шника в даному випадку ФОП 3-ї групи - підприємець, він не отримує заробітню плату. А жіночка продавчиня - найманий співробітник, з відповідними привілеями - лікарняними, відпустками, виплатами по безробіттю ітд.
Нюанси нашого законодавства 1 Перших пять днів лікарняного -платить підприємство, а тому мої працівники не хворіють, максимум це міняються змінами, один раз тільки була виплата лікарняного 2 Відпустка-добре зменшіть на 1/12 сплату податку.. було 45% (22+18+5) , стане 40% в порівнянні з 6 все таки різниця серьозна 3 Безробіття - перших 3місяці -100% , далі 70... коротше 5 зарплат може отримає... При цьому в неї безробіття немає - вона прийде в фонд і їй відразу 5 вакансій дають , а як три рази відмовиться-втрачає виплати по безробіттю. Погодьтесь - це трошки не правильно.
Ви так нічого не зрозуміли. Одні люди - наймані працівники. Після 6-ї вечора їм побую на все. ФОП - фізична особа підприємець - ризикує всім, зарплати в нього немає, є ЗЕД, оплата по контракту і актам виконаних робіт, туди ж вести бухгалтерію і різні звіти.
-
BIGor
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 29 бер, 2025 23:31
BIGor написав:ФОП - фізична особа підприємець - ризикує всім, зарплати в нього немає,
Я ФОП я плачу 45% Чому Ви в кращому положенні?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 29 бер, 2025 23:31
_hunter написав: budivelnik написав: candle645 написав:Тому саме так - власник лавки чи наливайки повинен сплачувати більше податків (в абсолютному значенні), ніж власник ноутбука.
Відкинь наливайку-бо це просто спроба емоційно нівелювати... Поясни Чому Селянин, металург, інженер в офісі напроти офісу айтішника - повинні платити 40% від доходу, в той час коли айтішник платить 6% від доходу? При чому металург продає метал за кордон , інженер проектувальник(дизайнер) також продає за кордон свої проекти Чому той хто випікає хліб яким харчується айтішнік - повинен при зарплаті в 10 разів нижчій в абсолютній сумі сплачувати стільки ж скільки платить айтішнік... Двірник який підмітає Сантехнік який допомагає Водій тролейбуса чи таксі який возить Далі продовжувати? Україна ж багатогранна і складається не тільки з айтішніків і наливайок.. чи виробників спирту....
Вроде спрос/предложение/свободный рынок еще в садики учат? Если есть толпа селянинов, готовых платить 40% с ЗП (а у них, кстати, есть ЗП -- или на черном нале сдельно работают) -- они будут платить 40% с ЗП. Про сантехников -- хорошо шутканул: все, которые ко мне приходили -- ни намека на фискальный чек не давали почему-то 
отнять і подєліть
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-