|
Психологія та саморозвиток |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
Додано: Сер 02 кві, 2025 09:07
дикий кавер
но есть ещё более дикий на эту же песню (с женским вокалом) сегодня выложу
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 02 кві, 2025 10:42
Ну таке... А є щось в цьому☝️ дусі, але щоб НЕ комедійне і в три рази жорсткіше, а краще - в три рази психологічніше? rjkz написав:Это так, мое допущение. Абсолютно не претендую на малейшую долю истины. Сравнивая с первой половиной прошлого века СРЕДНИЙ размер мозга может зависеть от...увеличения %% детей, рожденных с помощью кесарева сечения.Дело в том, перепроверьте на всякий случай в профильной литературе, что при естественных родах череп ребенка сжимается в момент прохождения через родовые пути и только через некоторое время кости черепа становятся на место. У кесарят такого не происходит, их вынимают до этого. И, вроде-бы, форма черепа кесарят несколько отличается от остальных. Зато у тех, кто родился естественным путем, принято считать, что больше развиты навыки выживания, кесарята менее активные, не получили пендаля в первой борьбе за жизнь.
Хі-хі© В мене молодший син(6р.) - народився "по кесарю")) - так він гіперактивний, шустряк такий, що старший(народився природнім шляхом) у його віці трошки поступався йому (хоч теж був гіперактивним). Коротше, про молодшого я часто кажу - "а де той армагедонець?" І пам'ять класну має. Подивимось, що далі - на скільки будуть відрізнятись синочки в підлітковому віці і пізніше... - бо характери мають різні... Старший - пішов у фізмат(мабуть, тут таки більше гени дружини, в якої 2 дипломи 😁 ) А молодший, бачу, більш "житєйский"  - напевно буде мати "золоті руки"(як в мого тата, який може зремонтувати майже все), чи не скромно скажу - "срібні руки"  як у мене, що можу зремонтувати половину від "майже все" 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 273 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Сер 02 кві, 2025 10:55
Успіх написав:Ну таке... А є щось в цьому☝️ дусі, але щоб НЕ комедійне і в три рази жорсткіше, а краще - в три рази психологічніше? rjkz написав:Это так, мое допущение. Абсолютно не претендую на малейшую долю истины. Сравнивая с первой половиной прошлого века СРЕДНИЙ размер мозга может зависеть от...увеличения %% детей, рожденных с помощью кесарева сечения.Дело в том, перепроверьте на всякий случай в профильной литературе, что при естественных родах череп ребенка сжимается в момент прохождения через родовые пути и только через некоторое время кости черепа становятся на место. У кесарят такого не происходит, их вынимают до этого. И, вроде-бы, форма черепа кесарят несколько отличается от остальных. Зато у тех, кто родился естественным путем, принято считать, что больше развиты навыки выживания, кесарята менее активные, не получили пендаля в первой борьбе за жизнь.
Хі-хі© В мене молодший син(6р.) - народився "по кесарю")) - так він гіперактивний, шустряк такий, що старший(народився природнім шляхом) у його віці трошки поступався йому (хоч теж був гіперактивним). Коротше, про молодшого я часто кажу - "а де той армагедонець?" І пам'ять класну має. Подивимось, що далі - на скільки будуть відрізнятись синочки в підлітковому віці і пізніше... - бо характери мають різні... Старший - пішов у фізмат(мабуть, тут таки більше гени дружини, в якої 2 дипломи 😁 ) А молодший, бачу, більш "житєйский"  - напевно буде мати "золоті руки"(як в мого тата, який може зремонтувати майже все), чи не скромно скажу - "срібні руки"  як у мене, що можу зремонтувати половину від "майже все" 
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2848 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 02 кві, 2025 11:19
Цитаты великих криворожан.
"У. У-уу- кіня, у коня так? Якщо у коня ти просто віриш біжиш в цей сучасний інформаційний фашизм"
Зеленський
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 403 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 02 кві, 2025 11:24
классика 80х
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 02 кві, 2025 11:49
для разнообразия и выноса мозга держите забористое послевоенное ретро
1й попавшийся в интернете текст.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 02 кві, 2025 12:44
ещё один забористый кавер. настолько тяжёлый, что никак не могу его закончить, поуберать щелчки звуковой карты и т.д. а это оригинал найдите 10 отличий 
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 02 кві, 2025 16:03, всього редагувалось 2 разів.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 02 кві, 2025 13:46
Успіх написав:не скромно скажу - "срібні руки"  як у мене, що можу зремонтувати половину від "майже все" 
Коли руки золоті не важно з якого місця вони ростуть)
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 90 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 02 кві, 2025 14:49
Banderlog написав: Успіх написав:не скромно скажу - "срібні руки"  як у мене, що можу зремонтувати половину від "майже все" 
Коли руки золоті не важно з якого місця вони ростуть)
Воно би так, та в сучасному світі - не так... В сучасному світі руки можуть і зі ср@ки рости, але якщо ти умовний ай-тішнік(чи іншу професію маєш, але заробляєш НЕ руками) і заробляєш 3-4куя - то пох, звідки в тебе руки ростуть, якщо твоя дружина(поки тебе нема/поки ти на роботі, чи на фронті) може собі вільно/СМІЛИВО замовити "чоловіка на годину"! А там вже теж пох, чи він кран на воду замінює, чи ризетку прикручує, чи ... чупа-чупсом пригощає за оптику... 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 273 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Сер 02 кві, 2025 14:59
Успіх написав: Banderlog написав:Коли руки золоті не важно з якого місця вони ростуть)
Воно би так, та в сучасному світі - не так... .. якщо твоя дружина(поки тебе нема/поки ти на роботі, чи на фронті) може собі вільно/СМІЛИВО замовити "чоловіка на годину"!   Оце так зізнання! Будівельник був правий!
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
|