M-Audio написав:Не я перший висловлюю цю думку, але останні події всеж-таки підтверджують: Путіну з компанією не потрібно припинення чи завершення війни. Вже будь-яке. Навіть якщо з повною перемогою займуть всю Україну. Цей режим остаточно загнав себе в рамки суто військового існування, і без війни не протримається і пари років. І чудово це розуміє. Тому буде намагатись балансувати на грані і викидати фортелі, щоб ніякого припинення вогню не сталося. І чим більше Трамп буде стілитися в намаганні сподобатись і вмовити на якесь перемир'я, навіть програшне для самого Трампа, тим жахливішими і наочнішими будуть "докази", що з росією ніяких домовленостей досягти неможливо.
А скажіть мені чи завершили б ви війну навіть не взявши донецької області, отримавши рецесію у всіх сферах економіки окрім військового сектору, він наразі займає 40% трат бюджету, розуміючи що санкції не знімуть і повертати вам 600тис. людей з птср яких ганяли на забій і які вміють тримати зброю? Цікава не тільки ваша думка.
Тоже мне проблема: раз налоги уже повышали - второй раз будет проще.
А вот эти кредитные миллиарды которым ненарадуются переможники куда идут ? На зсу или прямиком переможникам ? Оно вообще интересно получилось- сначала считалось что помощь безвозмездная в силу евроатлантической солидарности, борьбы за международное право и справедливость . А потом оказалась что это Украина в свое удовольствие воевала, а за удовольствие надо платить
Востаннє редагувалось fox767676 в Суб 05 кві, 2025 00:41, всього редагувалось 2 разів.
M-Audio написав:Не я перший висловлюю цю думку, але останні події всеж-таки підтверджують: Путіну з компанією не потрібно припинення чи завершення війни. Вже будь-яке. Навіть якщо з повною перемогою займуть всю Україну. Цей режим остаточно загнав себе в рамки суто військового існування, і без війни не протримається і пари років. І чудово це розуміє. Тому буде намагатись балансувати на грані і викидати фортелі, щоб ніякого припинення вогню не сталося. І чим більше Трамп буде стілитися в намаганні сподобатись і вмовити на якесь перемир'я, навіть програшне для самого Трампа, тим жахливішими і наочнішими будуть "докази", що з росією ніяких домовленостей досягти неможливо.
А скажіть мені чи завершили б ви війну навіть не взявши донецької області, отримавши рецесію у всіх сферах економіки окрім військового сектору, він наразі займає 40% трат бюджету, розуміючи що санкції не знімуть і повертати вам 600тис. людей з птср яких ганяли на забій і які вміють тримати зброю? Цікава не тільки ваша думка.
витрати рф на війну в цьому році будуть рекордними за 3 роки, як і виробництво техніки, снарядів та дронів. це було відомо ще пів року тому. але люди продовжують вірити в потужні чудєса...
Востаннє редагувалось sergey_stasyuk555 в Суб 05 кві, 2025 00:39, всього редагувалось 1 раз.
А что за маркер такой удельный вес расходов на войну ? В РФ 6% от ввп , в Украине - 26% , и что? И чего это с рф не снимут санкции ? Снимут , Европа наперегонки побежит новые контракты подписывать .Типа щас "из ада". Нифига не конфисковали, никого не вытурили. Вагнера на натовских пляжах Черногории и Турции загорают. Дети путина, прочих упырей и полуупыри ходят по ЕС и улыбаются. Кто-то из завернутых в флаги бегунцов почесался чтобы облить кабаеву кислотой, например ? Авиасообщение ( прямое)разве что прикрыли. 600 тыс как легко набрали , так легко растворится на бескрайних просторах
Начнем с того, что я бы её не начинал. Ни одна война не может длиться вечно. Когда-то ее придется закончить. А чем дольше она продолжается, тем все описанные проблемы усугубляются. На месте пуйла я бы застрелился уже сейчас. Он сам себя загнал в глухой угол.
Сибарит написав:Начнем с того, что я бы её не начинал. Ни одна война не может длиться вечно. Когда-то ее придется закончить. А чем дольше она продолжается, тем все описанные проблемы усугубляются. На месте пуйла я бы застрелился уже сейчас. Он сам себя загнал в глухой угол.
Російська Федерація зміцнює свої стратегічні зв’язки з хунтами Альянсу сахельських держав, посилюючи свій вплив в Африці та відкриваючи доступ до корисних копалин регіону з потенційно величезними запасами золота, урану та інших цінних природних ресурсів.
Джерело: ISW
Деталі: Експерти вказують на те, що Росія зміцнює свої стратегічні зв’язки з хунтами Альянсу сахельських держав (AES), об’єднавши зусилля для посилення російського впливу в Африці.
3 квітня на саміті AES у Москві Росія, Малі, Нігер і Буркіна-Фасо домовилися встановити стратегічне партнерство та посилити нещодавно створені спільні збройні сили AES, зробивши Росію першою країною, яка визнала тристоронні об’єднані сили, створені 6 липня 2024 року. https://www.pravda.com.ua/news/2025/04/5/7506147/
Сибарит написав:Начнем с того, что я бы её не начинал. Ни одна война не может длиться вечно. Когда-то ее придется закончить. А чем дольше она продолжается, тем все описанные проблемы усугубляются. На месте пуйла я бы застрелился уже сейчас. Он сам себя загнал в глухой угол.
Дуже дивна позиція. Чому він має перейматись поки є гроші на війну? Наприкінці 2024 була надія, що гроші таки помаленьку закінчиться (почали друкувати рублі), але поки ми бачимо тільки намагання Трампа дати більше грошей москалям.
Начнем с того, что я бы её не начинал. Ни одна война не может длиться вечно. Когда-то ее придется закончить. А чем дольше она продолжается, тем все описанные проблемы усугубляются. На месте пуйла я бы застрелился уже сейчас. Он сам себя загнал в глухой угол.
Ну почему же? Глухой угол в смысле отсутствия выхода из ситуации для нас и для них -- разные понятия. Это мы не можем представить, что кто-то видит выход из ситуации в бесконечном продолжении войны. Это для нас дико и противоестественно. А для них -- почему бы и нет? Разумеется, это не может быть идеей развития государства, и не может продолжаться действительно долго, ибо война сжигает ресурсы значительно быстрее, чем они нарабатываются. Но им и не надо действительно долго. Человеческая жизнь не бесконечна, и тем, кто сейчас у власти в россии надо продержаться каких-то лет 20. В глухой угол они загоняют тех, кто помоложе, и кому это потом всё же предстоит разгребать, но у таких реальных рычагов воздействия нет, они повлиять на это решение не могут.