Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1349713498134991350013501 ... 14746>
Повідомлення Додано: Пон 07 кві, 2025 09:53

budivelnik написав:
  detroytred написав:Тобто жив для гонки.
Щоб дітям капітал залишити.
Спочатку я боровся за своє життя....
Якщо грубо то за хліб....
Це продовжувалось добрих 10 років з 1990 до 2000
з перемінним успіхом...
Десь в 2000 я вже набив необхідну кількість шишок і отримав досвід який показував в математичному виразі яких параметрів треба досягнути щоб до 2010 забезпечити собі надійне майбутнє....
На превеликий жаль в мої плани втрутились кризи , найсильніше вдарила 2008-2010 бо саме тоді ВСІ мої капітали були в будівництві....
Щоб їх не втратити мені прийшлось попрацювати зайвих 10 років... і тут мене догнав коронавірус....
Щоб мінімізувати втрати від короновірусу прийшлось прийняти рішення про продовження активної праці до 2025 року, але в 2022 почалась гаряча фаза війни...
ясно що ці три роки в реальному вигляді мої капітали не росли ( росли у інфляційному, тобто я працював щоб зберегти те що мав ще в 2010..., але ж війна це додаткові витрати і для наших ЗСУ в тому числі.

Тому
Я пахав, але в цій паханині і було моє життя..
До речі з 1975 по 1984 я так само пахав в спорті... і з точки зору спортивної слави не добився результатів...при цьому зіпсувавши здоровья..
але і це також було моє життя.

Тому сьогодні мені є що згадати і є куди і за що йти..
А те що в результаті моєї праці -дітям стало краще..
Так хіба не покращення життя і перспектив в майбутньому нашого потомства - є основою еволюції на нашій планеті?

Тепер і я і мої діти можуть робити практично все що хочуть.. при цьому все одно повинні працювати...
Але в чому суть заробітку?
в тому щоб заробити?
чи в тому щоб заробивши лежати на дивані?
чи все таки в тому щоб мати можливість вибирати де/як/скільки працювати , щоб мати можливість подорожувати чи малювати.... чи як моя старша - працювати в інфекційній лікарні на мінімальну зарплату...
Але ж вона того може працювати там де їй подобається- що це їй не заважає жити так як хоче.
і при цьому вона не повинна своє життя опускати до рівня мінімалки - бо є доходи з іншого боку.

Історія показує, що тут так як в "умовному золотому мільярді" заходу не виходить: сколотити сімейний капітал і на відсотки з нього жити.
Хіба що як вправа "скільки можу досягнути чесною працею"
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 07 кві, 2025 09:54

budivelnik
В тексті так і вказано -- що провини, вини України в нападі немає. Що може лише про частку відповідальності.

Саме так: провина-вина --- це одне, а відповідальність (див. за що саме) --- це інше.

А те, що абсолютна вся вина-провина за напад, агресію на рфії --- це кеп-очевидність.
Мова була про зовсім інший предмет.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 07 кві, 2025 10:06

flyman написав:..........
з.і.
Сьогодні проснувся з думкою, а що від сьогодні "пенсіонер" і нікуди спішити не потрібно.
$155 в місяць як куща (с), що ще потрібно щоб зустріти старість (Ж18-35, філіпінка)

Неверно.
Сегодня вам достаточно $155 в месяц. Лет через 10 (а, может, и раньше) окажется, что это слишком мало и надо, к примеру, $300.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 07 кві, 2025 10:06

prodigy написав:ЛАД https://x.com/den_kazansky/status/1908460440037761264

Денис Казанский:
Почему я уверен, что россияне намеренно ударили по мирным жителям в Кривом Роге и придумали эту херню про кафе полное западных наемников, просто в насмешку?

Да потому что я просто смотрю их государственное ТВ, где каждый день призывают стирать с лица земли украинские города, никого не жалеть, и полностью ликвидировать украинскую нацию.

Вот, к примеру, выступление известного военного эксперта Константина Сивкова, как раз накануне массового убийства детей в Кривом Роге. Он предложил «санировать» Украину от тех, кого считает «нацистами» вместе с семьями и потомками.

И такое там каждый день. Поэтому не нужно иллюзий. Они прекрасно знали, что никаких 80 наемников в ресторане нет. Они просто воплощали в жизнь свои мечты о геноциде.

Почему я уверен, что россияне намеренно ударили по мирным жителям в Кривом Роге и придумали эту херню про кафе полное западных наемников, просто в насмешку?

Да потому что я просто смотрю их государственное ТВ, где каждый день призывают стирать с лица земли украинские города, никого не жалеть, и полностью ликвидировать украинскую нацию.

Вот, к примеру, выступление известного военного эксперта Константина Сивкова, как раз накануне массового убийства детей в Кривом Роге. Он предложил «санировать» Украину от тех, кого считает «нацистами» вместе с семьями и потомками.

И такое там каждый день. Поэтому не нужно иллюзий. Они прекрасно знали, что никаких 80 наемников в ресторане нет. Они просто воплощали в жизнь свои мечты о геноциде.

Ракета вбила 18 українців, серед них девʼять дітей. Девʼять маленьких життів, які мали сміятись, мріяти, будувати своє життя:

Тимофій, 3 роки.
Радислав, 7 років.
Аріна, 7 років.
Герман, 9 років.
Данило, 15 років.
Микита, 15 років.
Аліна, 15 років.
Костянтин, 16 років.
Нікіта, 17 років.

Кацапи забирають у нас майбутнє. Системно. Холодно. Без каяття. Понад 600 дітей убито з початку повномасштабної війни.

Тов.капитан 1го ранга,он же полковник запаса - как вы предлагаете ликвидировать источник нагноения на норд-нордосте и что делать далее с этой дерёвнейна 140млн бешеных балалаечников?
Философских вариантов "нескінченно воювати усі з малеча до 60 років(себе не забуваємо!) та жінкт теж до зброї та й негайно!" типа предложений агента ФСБ Корчинского не предлагать,
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 361 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 07 кві, 2025 10:08

budivelnik написав:але писати так ніби тут дитячі неокріпші уми.

Вигадуєш ну повну якусь дурницю і на цій своїй дурниці побудує претензію.

Ти мені нагадуєш ментів...
Не нормальну поліцію, а саме отих ментів, які саме за отаким принципом діють.
Тупо будують на СВОЇХ вигадках-припущеннях-брехні.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 07 кві, 2025 10:12

Re: Напад росії і білорусі на Україну

candle645 написав:Співвідношення 1 "керівник" на 6 працівників - мої співчуття, мабуть коли працівники які готові працювати за мінімалку та без лікарняних то так воно і повинно бути. Я якось більше звик до ситуації коли є 2 керівника з 20-30 підлеглих у першого та 50-100 у 2-го, при цьому у першого все ще є десь половина часу на те щоб саме "створювати" а не "керувати".
Стандартна помилка людини, яка відразу перескочила щаблі матеріального виробництва і потрапила в айті сферу...
1 Чим нижча кваліфікація працівників.. тим більше праці потрібно від керівника, адже на найнижчих щаблях , керівник не займається МОТИВАЦІЄЮ , керівник займається ПРИМУСОМ.
Приклад з власного життя
1991 рік, я молодий майстер отримав керівництво бригадою з 10 осіб на будівництві, на дворі зима, зранку працівники мені - ми трошки затримаємось бо холодно , зате потім наздоженем
обід -ми трошки затримаємось , зате наздоженем
ввечері - ми швидше сьогодні закінчим -зате наздоженем..
Коротше кінець місяця. я закрив наряди . а там десь на 30% менше ніж завжди було в бригади..
Наслухався я тоді оповідань , про те який я керівник.....
З наступного місяця, дощ/сніг ..але працівники були на стіні..
Весь місяць вислуховував який я молодий і вже засранець..
Прийшов час оплати - і пару днів я був дуже хорошим майстром по словам бригади....
2 Таким чином
Чим нижча кваліфікація тих ким керуєш ( а якщо низька, значить відсутній причинно наслідковий звязок, і можливість випити зранку переважає розуміння того що день пропав, а дітей годувати треба ) тим меншою кількістю людей може ефективно керувати керівник.
Правда нюанс
Цей керівник і коштує трошки дорожче ніж люди якими керує(десь +30-35% до їх розміру оплати)
3 В айті сфері ( взагалі в інженерній частині) мотивація самого працівника зробити роботу -набагато вища, а тому не дивно що кількість тих ким керуєш - може збільшуватись.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 07 кві, 2025 10:16

ЛАД
З мого повідомлення випливає наступне
Якщо я всередині сімї зробив якусь помилку-то цю помилку вирішує сімя...
При цьому
якщо мордоворот сусід напав на мою сімю... то вини СІМЇ в цьому немає , але є потреба проаналізувати ситуацію і вирішити що робити (ніж? кастет? ядерна зброя? ) щоб цьому 3,14дарастичному сусіду не хотілось на нас нападати.
А те в чому була вдягнута дружина(довжина спідниці чи відмова фліртувати з сусідом бо є інший більш адекватний) - не є виною ...
Це право сімї поступати так як вона вважала за потрібне.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 07 кві, 2025 10:23

budivelnik написав:При цьому
якщо мордоворот сусід напав на мою сімю... то вини СІМЇ в цьому немає , але є потреба проаналізувати ситуацію і вирішити що робити (ніж? кастет? ядерна зброя? ) щоб цьому 3,14дарастичному сусіду не хотілось на нас нападати.

Бо оте про "потребу" треба було кумекати навіть ще до нападу.
Це і є частка відповідальності за те, що не докумекав зробити щоб напад не стався.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 07 кві, 2025 10:25

Letusrock
А ну згадай но мені події на Тузлі?То коли було ?
До путін-пуйло чи після?
То якщо після, то тоді ситуація виглядає прямо протилежною..
Ведмедя ніхто не дражнив і в його берлогу не ліз, ба більше, від медведя пробували відокремитись і захиститись шляхом зменшення співпраці з медведем..
А от коли той 3,14дарастичний ведмідь поліз -тоді й отримав штрикання палкою і співи...

Шериф сусіднього селища, бачить що медвідь сходить потихеньку з розуму, пропонує співпрацю з ним..
Що поганого
Тобто якщо в мене сусід наркоша - то я не маю права грати на скрипці і максимум що можу для себе зробити -це перетворитись в алкоголіка?

В тебе збоку море циганських сімей... в них життя специфічне..
Що будеш робити
вперед до цивілізації чи все таки знімеш топанки і босими ногами по землі.. бо циганам так більше подобається?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 07 кві, 2025 10:30

Що і як маю робити я всередині сімії- вирішує сімя і я...
Якщо ми щось недопрацювали і на нас напав громила - то це вина громили....
А те що ми вчились грати на скрипці , а не ходили в секцію боксу - це не наша вина.
Це вина громили...

Друге - а от побачивши що громила нам не друг, ми повинні хоча б одного члена сімї відправити в секцію боксу...
і це знову ж не має відношення до вини..

Коли тобі кажуть що ти винуватий бо армія якій ти віддав 25 років - не готова ?
Ти що робиш?
встаєш на дибки і кажеш що не винуватий бо все робив правильно..
Те саме й тут
Ми все робили правильно , бо хотіли жити так як жили..
а те що сусід виявився неадекватом - в цьому НАШОЇ вини немаєж.
Але урок ми отримали і висновки зробимо
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 1349713498134991350013501 ... 14746>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти