budivelnik Да я особисто тобі вже не раз вказав, що вини немає. То що ти мені доводиш?
А от стосовно відповідальності дивись і читай. До речі, не вигадуй знов --- в мене в посадових обов'язках ніколи і близько не було про "відповідає за ..." а-ля боєготовність збройних сил, обороноздатність країни і т.д. Моя ділянка відповідальності визначена іншими межами. Саме за ону я і відповідаю. То з якої стелі ти намагаєшся приписати до мене обов'язкки та відповідальність інших?
detroytred написав:в мене в посадових обов'язках ніколи і близько не було про "відповідає за ..." а-ля боєготовність збройних сил, обороноздатність країни і т.д.
Не було в тебе в посадових обовязках.. а гроші за що отримував? за правильне пересування плацом і вчасне облизування керівницттва?
Тому й пробую пояснити Перше - людина стає нормальною-коли отримує доходи по наслідкам своєї діяльності... Друге - лампаси/зірочки/зарплати- повинні давати не за проходження парадним строєм по плацу, а за зроблену роботу. Зроблена робота в армії і здані 10% території бо нічим обороняти - ц ене критерій по якому можна виплатити пенсії тим хто 25 років армію будував.
budivelnik прямо і чітко визначені обов'язки та за що саме відповідає конкретна посадова особа. І саме за це отримує грошове забезпечення. Виключно саме за виконання цих обов'язків.
Hotab написав:У мене не секрет: 18+5% від всієї суми, і 22% від перших 160 тис грн.
Истины ради, від перших 160 тис грн будет не 22+23=45%, а (22+23)/122=37%. Миленько: богатые платят 23% от доходов, а бедные - 37%. Ну и НДС ещё и акцизы разные.
Стесняюсь спросить, а про "baburu keiki" в вашем асфальтированном селе слышали?
Розкажіть про це Колі на еміграційній гілці, який чомусь щодня рахує свої збитки (від "умовних цифер на табло" по Флаймену) і пише про "як все добре в США".
Да это оффтопик на этой ветке. Но там вы почему-то не отмечаетесь.
Востаннє редагувалось anduzenko в Пон 07 кві, 2025 11:46, всього редагувалось 9 разів.
flyman написав:.......... з.і. Сьогодні проснувся з думкою, а що від сьогодні "пенсіонер" і нікуди спішити не потрібно. $155 в місяць як куща (с), що ще потрібно щоб зустріти старість (Ж18-35, філіпінка)
Неверно. Сегодня вам достаточно $155 в месяц. Лет через 10 (а, может, и раньше) окажется, что это слишком мало и надо, к примеру, $300.
якщо ЛАД не знає що таке дисконтування грошового потоку, то поясню, напр. середня інфляція 3%, трежері на 30 років 5% питання із зірочкою, скільки буде через 10 років $155 в сьогоднішніх цінах, а через десять років в майбутніх цінах? А скільки принесуть умовні Т-білси?
"От на цих 2% і живем" (с)
з.і. тільки не треба про чорних лебедів і тунгуські метеорити, як то пишуть в підручниках "при всіх інших рівних умовах"
flyman написав:якщо ЛАД не знає що таке дисконтування грошового потоку, то поясню, напр. середня інфляція 3%, трежері на 30 років 5% питання із зірочкою, скільки буде через 10 років $155 в сьогоднішніх цінах, а через десять років в майбутніх цінах? А скільки принесуть умовні Т-білси?
з.і. тільки не треба про чорних лебедів і тунгуські метеорити, як то пишуть в підручниках "при всіх інших рівних умовах"
На какие толь подвиги не способен человек, лишь бы не работать 😁
ЗСУ дозволять комплектувати цивільними? Військові частини, батальйони та шпиталі вводять нові посади.
«Це офіцери, сержанти і солдати соціального супроводу. Мета – допомагати у різних питаннях військовим, пораненим, їхнім родинам та командирам частин», – заступник міністра оборони України Мельник.
Генштаб має розробити критерії, що дозволять комплектувати ці посади цивільними через центри рекрутингу.
flyman написав:.......... з.і. Сьогодні проснувся з думкою, а що від сьогодні "пенсіонер" і нікуди спішити не потрібно. $155 в місяць як куща (с), що ще потрібно щоб зустріти старість (Ж18-35, філіпінка)
Неверно. Сегодня вам достаточно $155 в месяц. Лет через 10 (а, может, и раньше) окажется, что это слишком мало и надо, к примеру, $300.
300$ -це пересування пішки, або громадським транспортом(на бензин не вистачає) комуналка (даже по скромному це 1800грн , я по своєму батьку пенсіонеру оріентуюсь, мобілка 120грн), ліки-мінімум 300грн(це майже для здорової людини(аспірін кардіо), одежа не потрібна?(скарпетки і білизна -300грн),взуття?(ні) залишається десь 7500грн-сьогодні це достатньо на одну людину, а якщо треба приймати якісь ліки типу (протитромбозні, типу ксарелто, прадакса), то їжу залишенться 5к грн(це вже на межі)
flyman написав:якщо ЛАД не знає що таке дисконтування грошового потоку, то поясню, напр. середня інфляція 3%, трежері на 30 років 5% питання із зірочкою, скільки буде через 10 років $155 в сьогоднішніх цінах, а через десять років в майбутніх цінах? А скільки принесуть умовні Т-білси?
На какие толь подвиги не способен человек, лишь бы не работать 😁
до чєго дошол прогрес: вкальівают роботи, а нє чєловєк (с) (тм)