я как бы писал про саббатикал вообще, вырваться на свободу в мировые просторы
но даже диван с ̶к̶н̶и̶г̶а̶м̶и̶ планшетом и то лучше, чем нынешняя антиутопия
|
|
![]() а до чого тут португалія? Я там боргів ще не робив ![]() Може мені тут клімат не підходить? І вино кисле. та і ваще я пацифіст і макак полюбив... ![]() Ну хіба не правда? чого мобілізовані мають таскати ухилянтів? Так можно і грижу заробити, або за палець хтось вкусить... За 25т воно варте того? Ладно, там ще коли взятки береш, завезти пару грошовитих ухилянтів кудись на підвал, не зовсім в тцк, мілоє дєло... ![]() а як ти чесний? Та іще списаний з бойової частини в тцк по здоровю? ![]() без проблем ![]() до прикладу у Львові є унікальний хлопака ![]() Топ-13 серійних нетверезих водіїв Львова Як небезпечні водії уникають покарань 39-річний львів’янин Роман Довганик – один з рекордсменів з нетверезого керування у Львові. Чоловік, судячи з усього, має залежність від наркотиків, під дією яких дуже часто керує автомобілем Ford Focus. У 2019 році у його машині навіть знайшли шприци. А лише з початку 2021 року Довганика уже 10 разів затримали за кермом під наркотиками. Як йому це вдалося? Виявляється, це не так вже і складно. а тцкуни у нас зараз - це мафія в законі ![]() ![]() Re: Напад росії і білорусі на Українутрагедія що достойна пера Шекспіра " біть ілі нє біть, вот в чом вопрос" ![]() Востаннє редагувалось fox767676 в Пон 07 кві, 2025 19:21, всього редагувалось 1 раз.
![]() ?Не можу зрозуміти.
Є отаке: вересень 2024 *Уповноважений Міністерства оборони України з питань рекрутингу Олексій Бежевець повідомив, що щомісяця через рекрутингові центри до Сил оборони України долучаються в середньому 6 500 добровольців.* І 7 квітня 2025 отаке: *Загальна кількість звернень досягла 49 543. Серед всіх громадян, що зверталися до центрів за консультацією, 9 964 кандидати розпочали процес приєднання до Сил оборони України. Зокрема, за минулий тиждень цей показник склав 199 осіб." Тобто 9 964 кандидати розпочали процес приєднання до Сил оборони України. Лише процес приєднання? І лише всього 9964? А якже щомісяця долучається 6,5 тисяч осіб? Хоча може це тепер в місяць 50 тис. звернень і 9,9 тис. призивається в місяць. А раніше було 6,5 тисяч в місяць. Востаннє редагувалось detroytred в Пон 07 кві, 2025 19:27, всього редагувалось 1 раз.
![]() в часи "соцсєтєй" розрахунок на: що було раніше вже ніхто не пам'ятає )) і це дійсно так, 90+% людей давно забуло які вкиди чи факти були в минулому році. мало хто пам'ятає навіть базові речі типу скільки мирних планів було в минулому році ))
![]() Там я додав: - Хоча може це тепер в місяць 50 тис. звернень і 9,9 тис. призивається в місяць. А раніше було 6,5 тисяч в місяць. Може так. Це було б логічно.
|
|